Отговори
# 120

МИШЕ, пожелавам ти много здраве, любов и щастие! Много да те слушкат дечицата и таткото Wink Весел празник  Heart Eyes
ШАМИ, и тук да ти пожелая лека и безпроблемна бременност
РЕНКА, браво мацка  Hug Безаварийно шофиране 
МОНКА, много хубави снимки  Hug Работата добре ти се отразява - изглеждаш страхотно. Малкия е много готин  Heart Eyes
МАРИ ... либе... как го рече? - оток?  Направо настръхнах  Sick  И малкия герой е дал да го бръмнат с машинката - страхотен е  Peace
БЕЛА, много благодаря за снимкитееееее  Hug Нямаш представа колко им се радвам
ИВЕ и в нашата градина 1-ва градинска група е на втори етаж. Аз не се притеснявам много, защото предполагам, че ги извеждат внимателно и строго им забраняват да се разсейват докато излизат... поне се надявам де  Tired
На нас до морето ни оства още месец и да ви кажа нямам търпение Simple Smile
Вики е добре - станал е голяма беля - само тормози мацките на площадката. Вчера го водихме на 3Д-то да гледа Айс Ейч - много му хареса и го изгледа целия без проблем. Следобяда като се събуди и ми казва "Мамо, имаш ли парички? Аз искам пак на кино." Joy

# 121
  • sofia
Здравейте мили дами  Grinning

Честит рожден ден, Мишенце, да си жива и здрава и много радост да ти носят дечица!

Страхотни са всички, толкова пораснали...аз като не съм влизала сто години  Embarassed

Рени, честита книжка и да практикуваш.
А как ще свиква малкия с ДГ направо незнам....по-зле е от батко си с адаптацията. Докато бяхме на море всяка вече ревеше, че иска вкъщи.
Маша, подобна информация се дава само на учителките на детето, защото само тях ги касае пряко. Не се впечатлявай на изтерясали, дето всеки ден им е криво.

Кари, това със зъбите звучи страшно. Големия засега има положително отношение към зъболекарите  Laughing, ама само прегледи и един изваден клатещ се. Много впечатлен беше от кутийката за зъбче, която му подари зъболекарката. Иначе от малък го водя с мен и чак на 2 или 3 път седна на стола за преглед.

Ние вече бяхме на море...сега чакам да се оправи малко времето и ще ходим на Мальовица.
И аз много си мислех за почивка в Гърция или Турция, ама с тия двамата диваци нещо не мога да се престраша...решили сме да поотраснат малко и тогава.

Мони, страхотни снимки!

# 122
Благодаря за пожеланията, момичета, много ме зарадвахте!
Не съм влизала от много време тук...

Ренка, честита книжка, безаварийно каране!
Шаманката, страхотна новина, честито и безаварийно мътене и на теб!
Маша, нека това са последните ви притеснения с Мишока.

# 123
Честит рожден ден, Мише   bouquet! Да си жива и здрава и много, много щастлива с четирите си съкровища у дома   bouquet!

# 124
Мише, честито и от мен! Да си жива и здрава, много радост да ти носи пълната ти къща  Hug

# 125
Мишенце, хубав празник!
Много здраве и живот!

# 126
  • на странно място ......
Мишенце, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, много щастие, много любов, много наслада и много лимонада ти желая.  Wink Бъди жива, здрава и обичана мама и сУпруга

# 127
Мише, Честит Празник и от мен   bouquet Пожелавам ти само много късмет и само положителни емоции

Кари, браво на Дани Дано да нямате повече подобни проблеми

Мони, снимките ви са много хубави, Митко изглежда много щастлив Simple Smile

Благодаря ви за хубавите думи за Габи. Тя и като една принцеска ни комнадори Simple Smile Пусни климатика, Искам музика, Моля, по-силно, опасна е малката.

Незнам дали ви прави впечатление като разглеждате снимки от чужбина. Може би защото ми е вече мъчно ли, незнам, но си млся, че и Природата в БГ е по-хубава и пясъка на плажа ни е по-хубав (по-хубав пясък от този в БГ не съм виждала), имаме такъв природен ресурс ... Но навън просто е по-поддържано, по-чисто и всичко е  направено по-да хваща окото.

# 128
Мишенце, честит рожден ден !!! бъди все така усмихната, позитивна и мила !!! пожелавам ти много креативни идеи и кулинарни разкошотии !!! newsm51

ето малко снимки и от мен
: http://picasaweb.google.bg/iviche/ICKIqD?authkey=Gv1sRgCMXajJqhvePhHQ#

# 129
Току-що успях да разгледам снимките от морето на Ивиче. Страхотни са! А двете девойки са направо френски мадами! Ще я схрускам малката ВАяна!!! Ще разглеждам сега и снимките на Изабела... Peace И Габи, и Ваяна много са пораснали!
Изабела, хубаво си прекарвате, като гледам! Много сте сладки! Къде е този воаяж с корабче? А къщите и да са пет милиона долара, пак не ми се нравят особено... Малко са кичозни.  Нямаше как да ме видиш на пресконференциите, защото от миналия октомври съм в медийния екип на Плугчиева. Сега чакам герберите да ме съкратят.... И Laughing сигурно пак ще си търся медия... Целувки! Hug

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 20:03 от masha

# 130
  • София

но си млся, че и Природата в БГ е по-хубава и пясъка на плажа ни е по-хубав (по-хубав пясък от този в БГ не съм виждала), имаме такъв природен ресурс ... Но навън просто е по-поддържано, по-чисто и всичко е  направено по-да хваща окото.

абсолютно си права

# 131
Здравейте,мацки!Помните ли ме  love001Не съм писала отдавнааааааааааааа,а не съм и чела-децата са вкъщи и сме в "лек ремонт".ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ,КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ И СЪМ ГИ ПРОПУСНАЛА!!!   bouquet[/ color]
Децата са добре-сложихме на Тоти очила,с мн силен астигматизъм е и е с 3 диоптера-очилата няма да коригират проблема,евентуално след време ако може ще му са направи операция.Марио продължава все в същия дух да ме докарва до лудост-за най-малкото нещо си бие главата в земята.Не говорят,само някакви срички,със сочене ги разбирам Laughing,от другия месец махам памперсите,но не знам като не говорят какво ще правя newsm78,как ще ги разбера.Да не пропусна ,че Марио си вади пацата от памперса и се опикава и не му пука #Crazy.Чакам с нетърпение септември месец да тръгнат на градина,защото тук откачат-не мога да ги изведа.Напоследък никой не идва и за два часа да ми помогне и им обявих война Mr. GreenИскат само Мартин да гледат,а аз им казах,че той върви в комплект с Антон и Марио Mr. GreenНа море не знам дали ще ходим,при  нас всяко нещо е предпоследно.
Зелена  карта не спечелихме,но пак ще пробвам тази година Simple SmileМалко по-положително гледам на нещата и ми е добре-гледах един филм,по-скоро психология за положителното мислене и като се ядосам за нещо се сещам какво са казали там и се настройвам само мноооооого положително.
Това е от мен,надявам се по-често да мога да пиша.  love001  love001  love001

# 132
 #Cussing out..........писах писах и всичко изтрих..
ИСКАХ да кажа, на Ели ...сума неща..и на Мише тук в темата да честитя РД-то.. Laughingайде пак...наново

Ели
Намери на вс цена някой да ги пази малките, че само човек като мен би те разбрал кво гайле е ....Ега намериш ден два почивка..за пълен ама пълен релакс..Това с очето..дано се оправи бързо, а за памперса направи като мен..купи евтини гащи и нека маат патки..ще пикат ще пикат, ама като им замокрее ще разберат, че тая работа е хубаво натриване носа на мама, но гадно гъзомокрене..И така ще спрат...просто си кажи..НЯМА ВЕЧЕ ПАМПЕРСИ И ПРОСТО ЕДИН ДЕН не купувай . Аз останах с 3-4 пампи..и мъжо вика..отивам да купя...Чччч Ела тука..нЕма  да купуваш! Той  newsm78 Аз  Naughty ТОй  Rolling Eyes Аз Sick Той  Money Аз  Peace Той  bowuu Аз  Heart Eyes и така се разбрахме.... Не купихме а прахме гащи.....той

Отока на Дани спадна бързо, венеца е ок, на хомеопатия сме;

Аз работя и много ми е уморително, май пак ми се ходи на море  Flutter

# 133
  • София
Здравейте всички Simple Smile

И аз не съм се разписвала от сто години... нооооо, ви следя редовно Simple Smile Ние сме добре, в момента сме в отпуска и сме във Варна - "на молето". Малките се побъркват от кеф по морето, не можем да ги измъкнем - като едни жаби са станали Simple Smile

За памперсите да се похваля, че вече от 1 месец ги махнах напълно и нощните. Интересното е, че са нямали нито едно напикаване през нощта. А с дневния голям зор видяхме със Станислава... Но вече всичко е зад гърба ни Simple Smile ГОЛЯМ КЕФ! Казват си, даже сами се оправят с пишкането, не ме и викат - свалят гащите, пишкат, бършат се (или както Юли казва - "блюшат се").

Имам една молба - някой може ли да ми прати на ЛС телефона на Вени? Днес я видях с малкия във Варна, обаче...  Embarassed  Embarassed  Embarassed ... я помислих за една друга позната от Варна и не й взех телефона. И след около час загрях, че всъщност съм видяла Вени  Embarassed  ужасно ме е срам от себе си. А си говорихме, че може да се видим и аз казах, че ше звънна... ама как да звънна, като й нямам телефона. Така че, ако някой го има, моля да ми го прати...  Praynig

Поздрави  Hug

# 134
Силви, разсмя ме Wink
телефона ми го има в профила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт