Отговори
# 105
Здравейте девойки прекрасни  Grinning
Аз изкарах три дни в болница, но вече съм добре. Беше не толкова ужасително преживяване колкото очаквах. Сега май ще се наложи да си сменям следящата гинеколожка, защото нещо не ме взема на сериозно.
Да препоръчате някой в София, който да работи с ЗК и да не е изнудвач като повечето доктори?  Rolling Eyes

masha , в една група са момчетата, поне така помня когато проверих. За сградата не знам, но мисля, че новите групи са в новата сграда.
Дано вече да ви разминат боледуванията  Hug

# 106
Здрасти банда  Hug

Шаманката, Честито, мила   bouquet Пожелавам ти лека бременност и повече да не стигаш до болници  Naughty

Маша, скоро си мислех за вас, че отдавана не съм ви "чувала" И на пресконференциите търсех да те мерна някъде Simple Smile Дано да се разминат проблемите при тебе. А за Мишо много се смях Simple Smile)Еей, големи характери тези наши деца.
Също много се съм се смяла на разказа на Тали за Вики как предлага на татко си "пЛомоция" драконче Simple Smile))))))))))))

Кари, мн се радвам, че хомеопатията ви помага. На мен много ми липсва тук.

Мони, страхотна почивка сте изкарали. Чакаме снимки, много ме заинтригува Simple Smile

Ние сме добре, всички заедно отиваме на работа и градина сутрин. Будим Габи към 6 и вечер много рано и се доспива и става крива. Имаме голям проблем с "голямата работа". Позлва си тоалета вече сама, прибързах малко може би да я накарам и да вършим всичко като големите, защото сега и на памперса се стиска. Трябва да я гушкам и успокоявам, за да се отпусне. Не разбирам от какво се страхува и не намирам много информация в нета по проблема.
Иначе изкарахме страхотен weekend за 4-ти Юли. Пускам ви снимки да ни видите и да не ни забравите Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396809  Къщите на тези снимки струват по $2 млн., а яхтите отпред си ги паркират все едно са коли.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396818  На 4 Юли бяхме на гости на приятели с басейн и барбекю, а вечерта отидохме да гледаме зарята в Norfolk, VA. Мисля си, че зарята във Варна по случай деня на Варна е по-хубава  Laughing

# 107
Ехоо, Изабела Simple Smile
Голяма красавица е станала Габи.. и голяма и красива Simple Smile Много се радвам за вас!

За гърнето - аз пак мойта теория, доказана ще повторя.. правиш струваш - намираш някаква награда, нещо най-любимо. Казваш, че каогато/след като се изака, ще я получи. При нас цялата олелия беше за 5 бр. Киндер милк шните  Joy. Т.е. полжтелно възнаграждаване за всичко - действа безотказно. И стимулиране на положителното поведение като цяло, без да се мърмори и натяква за грешките. Казваш какво да направи, а не защо  smile3513.. мрън мрън така направи.. Хайде, да се похвалиш скоро с успех Simple Smile

Моя пък е в някаква нова фаза. От 4 дни, днес е 4-тия, не ме ядосва, или поне не успява да ме ядоса с абсолютно нищо. Не мога да повярвам.. или аз съм станала голям темерут или не знам Crazy Crazy

# 108
   Айдеееееееееее, да взема и аз да се разпиша докато имам малко свободно време, че сигурно се чудите, защо влизам и чета, а не пиша. Ами защото имам толкова много за писане, а времето ми е ограничено. И така, от 20 юни заминахме в Силистра при тати, за да се науча на-после да шофирам. Взех допълнителни 10 часа, явих се на кормуване и най-после мога да се похваля, че съм шофьор  Mr. Green! Добре, че тук не взех изпита, защото да ви кажа там ме научиха да шофирам, как да реагирам в стресови ситуации и да паркирам  Mr. Green! Тоя тук на нищо не ме научи  #Cussing out! Сега трябва да изкарам курса на БЧК, докато чакам да ми пристигнат документите. Почерп:

На 03.07 се прибрахме в София за 2 часа и тръгнахме към Крушуна. Ходихме пак на водопадите с приятели, пообиколихме тук-там, някои стреляха с лък, други само се опитвахме да опънем тетивата  Mr. Green. В събота мислехме да правим една голяма разходка по една еко пътека, ноо времето се развали. Такъв дъжд се изля, направо си беше страшно. Тока изгасна. Добре, че хижата си има барбекю на дърва, че иначе щяхме да си измрем от глад  Mr. Green. Много ми е интересно нея вечер какво са правили хората в палатките долу на поляната  ooooh!. Предполагам, че дъжда ги е отнесъл  Rolling Eyes.
   В неделя тръгнахме да се прибираме към София да гласуваме и за по пряко минахме през Ловеч, да разгледаме моста на Колю Фичето, крепостта, музея на Васил Левски и зоопарка  Joy. За съжаление музея беше затворен в неделя, но пък другите неща ги разгледахме. Крепостта е много добре запазена, а гледката отгоре е невероятна. От едната страна виждаш цял Ловеч, а от другата Стара планина! Зоопаркът на Ловеч ми хареса повече от софийския. Направен е горе в планината, сред гората, има страхотна площадка за децата, има бяла мечка, а в момента имат бебета мечета и едно бебе вълче  Hug.
   Сколасахме да си тръгнем от Ловеч към три следобяд, хванахме едно доста прилично задръстване към Богров, но все пак успяхме да се приберем навреме, за да гласуваме  Mr. Green!
   Сега с нетърпение чакам да дойде август, за да отидем на море. Междувременно обмислям едно ходене до Трън, за да разгледаме най-после прословутото ждрело на р.Ерма!

Сега малко по вашите постове / признавам, че не четох много назад/ !
   Белааааа, не ги ща тез къщи за 2 милиона. Не стига, че искат толкоз пари от отрудения Хамериканец, ами и ги направили сиви и еднакви: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396809&pid=13355841! Бляк! Малко боя да им бяха Фърлили, барем заприличат на нещо  Joy!
    Виж, на снимките най ми хареса Габи Simple Smile. Много е пораснала, а какви къдрици има... красавица. Между другото в басейна с три пояса ли е  Laughing?
   Шаман, честито и тука   bouquet! Да се пазиш повече! Не ти пожелавам моите бременни неволи. Повече никакво влизане в болница! Ако не е тайна, защо те "опандизиха"?
   Маша, Мишона може да боледува повече, ама компенсира със щуротия  Joy!
   Мони, завидЕх! Все се каня да не почиваме вече на българското черноморие и заради тия пусти концерти на Каварна, пак ще сме тука  Rolling Eyes. Поне се надявам на севр да ни е по-добре от колкото на юг!
   Фъстъч, какво показаха тестовете? Към какво е алергична Йо? А, защо не изчакахте докато стане на 3г.? Чувала съм, че преди това не са много точни данните. И аз мисля да тестваме Боил, но по-нататък. Имам дълбоките съмнения, че е алергичен към череши и суров домат  Rolling Eyes!
    Колкото за домочадието: Боил е добре като изключим, че пак е зверски обринат. Спряхме го от градина за юли и август. Глупаво решение от моя страна, защото сега ми е трудно да уча за държавните с него, ама ша се оправим  Peace. Велизар пък го приеха в математическата паралелка /след изпит/ в 125-то СОУ. Не можа да се класира в СМГ, но те задачите тази година по математика бяха толкова отвратително трудни във всички училища, че и свекър ми, който е даскал по математика видя бая зор, докато ги реши  ooooh!! Аз съм доволна все пак. Ако бяха го приели в СМГ, пак щях да предпочета 125-то, защото е близо, а обучението по математика е на нивото на СМГ. Дори отбора на 125-то на някои от състезанията са представя по-добре от този на СМГ. Та така. Ако има желание ще се опита пак след 7-ми клас да влезе в СМГ. Тази учебна година определено ще му е доста трудно и се надявам да мога да му помагам, за да се може да се справи с новото училище и с по-голямото натоварване  Praynig!
    Ами май това е за сега  newsm78! Ако се сетя още нещо - ще пиша   bouquet!

# 109
Жени , много ти благодаря за инфото относно положителното възнаграждаване. Ще опитам непременно!

Рени , тази снимка е на комплекс с апартменти, които се дават под наем.  А другите високи сгради са хотели и между тях трябва да е Hilton. Наистина не са хубави .. меко казано Simple Smile А къщите, които снимахме си ги биваше да си призная, въпреки, че и двамата с мъжа ми не сме фенове на къщите тук.

Честита ти книжка! На връщане към София ти ли кара? Simple Smile Ако имаш снимки давай снимки, да погледам красоти от БГ Simple Smile
Бравос на Вили   Peace Страхотни сте вашето семейство и толкова ученолюбиви ...   bouquet

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 19:55 от Изабела

# 110
Рени, недостиг на хормони някакви, сега пия прогестерон и се надявам да нямам повече премеждия. Бяхте ли вече на море, че не помня кога беше казала? Искам отзиви от мястото   Grinning

# 111
Здравейте в тази мрачна утрин!

Шаманката, в новата сграда сме, за съжаление. Всички майки, с които говорих, дори и домакинката, препоръчаха старата като по-топла и по-удобна. В новата всичко е на теракот и децата се пребиват. Освен това един окачен таван паднал още седмица -две след завършването й миналата есен, добре , че е нямало деца. Протекла от дъждовете и т.н. Като всичкото ни ново строителство в БЪлгария! Аз пък с моя Мишо, дето поначало си имахме проблеми с късното прохождане, направо изпадам в ужас от теракота, който е навсякъде. ДЕцата са на втория етаж, а той още слиза бавничко по стълби, държи се за перилата. Просто не ми се мисли! #Crazy Обадих се да проверя по телефона в коя сграда сме. Директорката е в отпуск до септември. Вдигна някаква дежурна възпитателка, която ми се накрещя, цитирам: "Вие защо не сте отбелязали в картона? Защо не е минал през комисия? Вие даватели си сметка като родител какво значи 30 деца на 3 години да слизат по стълби? " и т.н. в тоя дух. При което много се ядосах и разстроих, и й казах, че нещо не ме разбира, че детето ми не е в инвалидна количка, бяга и слиза по стълби, но не може да се сравни с двигателното равнище изцяло с останалите деца. Беше много груба даскалицата и добре, че се представи - Маринова, учител в групата в старата сграда, където исках да го местя. Тя явно се нацупи, че ще й пратят още едно дете с увреждане, защото ми каза: "Аз вече имам в групата едно дете със СОП, второ не може по наредба!" Въпреки, че й повторих десет пъти, че детето ми не е болно и няма никаква диагноза! Та сега си мисля, че май ще си го оставя там, където е настанен с твоя Алекс. Peace  Алтернативата е, дори директорката да го премести, тая Маринова да му крещи и да го остави да се пребива за единия сеир само, за да ми натрие носа! #2gunfire

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 10:54 от masha

# 112
Тия започнаха с простотиите преди да са тръгнали децата  #2gunfire Ама ако трябва ще им крещим и ние, да си заработят парите, а не само да мрънкат. Дано нашите преподавателки да са по съвестни и ангажирани.

# 113
  • София
Ето снимки http://picasaweb.google.bg/simonamarkova78/2009#5356899451788332034
Сега ще се върна назад да чета.

# 114
оооох ,всичко е много красиво ......
masha , тъжно ми стана , от това, което си написала  Tired , сама си давай кураж . Не рискувай здравето на детето, заради  моментна истерия на някаква госпожа, вярвам че всичко ще се изясни и няма да има по-специално отношение (в лошия смисъл) към твоето детенце.

# 115
Иве не се нервирай, направи най-доброто за Мишо. Това със стълбите чак пък толкова рисковано ли е, все пак ще отраснат децата, не се бой! В мойта детска градина, едно време първа и втора група бяха на партера, а по-големите на втория етаж..може би там са били 5-6 годишните. Не вярвам да ги качат горе бе малките  ooooh!|

РЕНКА, честито книШле си караш с кеф!!

БЕЛА старшни сте !  Hug Като принцеса е! Хубаво, че пусна пак снимки да се нахраним с красоти!!!

С Дани сутринта бяхме на стоматолог, защото има оток от зъб. Знаех че има кариеси, но до това положение да се стигне толкова бързо ...Ходиме на зъболекар, но дали защото е жена..само веднъж седна на стола...тя го щади, не иска да го насилваме "за да свикне"..Да, ама като не свиква..Ето докъде я докарахме Embarassed Confused Слава богу днес, като видя зъболекаря, седна отвори уста и дори позволи да му отвори с МАШНКАта зъба Shocked Кво му стана та така се мобилизира това дете, не знам. Май ще продължим да ходим там.

# 116
Мария, и двете първи групи са разпределени на вторите етажи на двете сгради, което е върхът на глупостта! А големите са на първия етаж, тоест партера. Новата сграда е изцяло с теракот като настилка, дори няма пътеки или килими. Мишо на улицата си пада, та камо ли на хлъзгавите плочки. А ми се оплака една лелка, която има дете в градината. Каза, че се скъсал да пада първата година. Кажи, при вас за вадене на трета сливица колко се доплаща? newsm78

# 117
привет !

ние се завърнахме, морски, отпочинали и заредени.....за нова почивка. Mr. Green

Бела, прекрасни сте. а малката принцеса е една голяма кукла !
по въпроса за скъпите къщи - не ми харесаха, но не защото "гроздето е кисело", а просто не ми се виждат уютни и според моя вкус. виж, ако имаха малко гаудовски или хундертвасерски вид, няма да ги откажа.

маsha, мисля си, че все пак няма да го оставят Мишо да пада. в нашата група имаше едно детенце с лениви ръчичка и краче, по-бавно от другите, ама не го оставяха така, а му помагаха. а и те бяха на втория етаж. /за групата на Марена става въпрос/.

отивам да разгледам снимките на мама Мони. Grinning

# 118
  • София
Прочетох ви.
Бела страхотни сте на снимките, а Габи наистина е една малка принцеса Hug
Маша дано вече Мишон спре с това боледуване, измъчихте се и двамата HugМай наистина е най-добре да извадите третата сливица, но това май става напролет или поне така съм чувала. При нас даже едната яслена група е на втория етаж, а какво остава за градинските ooooh! Ама и аз не мисля, че няма да обръщат внимание на Мишо и ще го оставят да пада.
Кари ти направо ме уби откъде е този оток Shocked
Рени браво на Велизар и успешно шофиране Peace
Ако нещо пропускам извинете Hug

# 119
Благодаря, момичета   bouquet! Дано нямам проблеми като шофирам  Praynig!
Между другото, на Боил групата е на 3-я етаж. Не ги знам как слизат когато ги извеждат навън. Предполагам, че се движат бавно и внимателно. Вили също беше на 3 етаж и нямах никакви притеснения относно слизането по стълбите. Тук обаче няма килим и стълбите са някак по-стръмни  Rolling Eyes . Все пак се надявам да няма инциденти. По скоро се притеснявам за цялостното отношение на госпожата към децата. Крещи им като ненормална  Shocked. Държи се с 2-3 годишни деца като с момчета в казарма  ooooh!! Ще видя от септември като пусна Боил как ще бъде и ако забележа промяна в поведението му, ще имам сериозен разговор с нея и директорката  Crossing Arms!

Общи условия

Активация на акаунт