Не се притеснявам, обаче. Мисля, че той много добре си знае кога си играе, и кога иска гърда. Често се случва да си мисля, че иска, "помагам" да я "докопа", и той забравя накъде е тръгнал
Нека и другите дадат мнение.
Сподели после дали й се е понравило.
Ако нямаш желание това да се случва просто го даваш на друг или организираш забавна игра с нещо интересно
Любомир като е в мен също се върти непрестанно към нините и наднича в деколтето ми и пляска с ръчички
Ако не искам просто го оставям да пълзи на земята или му намирам друго интересно (примерно солети
) Но можеш постепенно да започваш да обясняваш, че това не е за непрестанно ползване 

. Опитвам се да я науча, че така не бива, но успех засега няма.
, подозирам че ще е много весело
,в прекия и преносен смисъл
идейките са безценни
, никога не бих се сетила за кодовото име. Колкото до игрите - явно трябва да бъда по-настоятелна
.Иначе на мен са ми безкрайно приятни тези моменти на близост с него, но се замислих дали не правя грешка като му позволявам сега, за което после ще се чудя как да се справям
- ами не се повтори случката
Така ми се иска и ние към групата за моретооо 
Ето малко красоти- оправдание че не се вясвам няколко дни.
Просто вече не искам и да съм груба или намусена... Искам просто да съм спокойна, ведра и усмихната. И вместо за някакви дребни, дребни неща да мога да мисля за глобалното затопляне, за екологията в моя регион... ей такива неща... Ние ще сме си българи където и по света да отидем. Въпросът е, че тук е трудно да бъдеш българин и не, че търся лесното, но пък и на човек му писва непрестанно да бори вятърни мелници 

.Една приятелка казва-ами то езика или го знае за 5 или за 6-той е един и същ как така различна оценка.Математиката от 4 е на 6-с общи усилия и малко учител даде резултат.Доволна съм от успеха и Вчера и дадох 10лв. да се почерпи и тя отиде с класа на кино. 
.Аз усилено се приготвям- пера,гладя дрехи-днес ще се запася и с лекарства,че сега не дават вече нищо без рецепта.
Нас няма кой да ни интегрира, та събрахме някой лев, изтеглихме и заем, и си купихме 65 квадрата апартаментче, което на всичкото отгоре още не е годно за живеене. Спирам, че... 
бляк. Ще посягам към дефламола/гермастана пак. Иначе и тя ми дърпа блузата, рядко, но го прави... не ми пречи, последният път, като ме задърпа и се развика, беше докато чакахме пред кабинета на педиатърката й, хората наоколо гледаха така

Благодаря ти за всичко, което ми написа и сподели! Страхотна приятелка си 
мерси.Просто Ели си прави нов режим и то доста хубав-нищо и няма споко. 

Миналата година по това време тамън бяха започнали жегите и бая пишехме
Ехх добри времена бяха 
Че за какво да си.То българите избягаха от странта и остана плявата/с извинение/Ми то не ни управляват българи,не ни обслужват българи,за какво говорим тогава.Не може 500г да си бил под робството на даден народ и след това,този народ да го вкараш в държавното си управляние,че и новини на неговия език да има.Коя е тая държава с новини на чужд език.И защо не по-добре английски например.Нямам думи.А за интегрирането,бях чела един случай,в който им бяха построили блок-пвц дограма,ламиниран паркет,бойлери....и те какво направили избили дограмата и я продали
,бойлерите и те заминали и взели че вкарали в апартаментите кой каквото има-конче,козичка,магаренце.....
Маймуната и в бална рокля да я облечеш пак си е маймуна
Аз говоря главно за Мангава тут и турците,дано няма убидени
,да предадеш Стеф