завърнахме се.
ще ви изчета.
снимка на борис за поздрав.
много пораснали дечица виждам.
прекрасна среща у Монината градина

хубав ден!
,и Владчи и прекрасната малка лейди в кафява рокличка
ние заминаваме на 12.07 за Слънчев бряг-там ще сме до края на месец юли.Сега съм в дилема дали да вземем малката за 3-те седмици или да я оставя при баба и и да я взема само последната седмица
много ми се вижда да изкарам 3 седмици на марето с 2 хлапета залепени до мен 

През изминалата седмица 3 дни нямахме вода. Направо полудях - станала голяма авария, тъкмо я оправили и пак фал. Днес все още няма вода. Очаква се да дойде по някое време, но утре пак ще я спрат. Обяснението е, че се започва превключване към новия водопровод, който го изграждат в продължение на 3 години. И в тази връзка за вбъдеще не се очакват аварии /по думите на ВиК/. 
Вчера бяхме по разходки
Видяхме едно тримесечно дребосъче.Олеее преди 6 месеца и ние ли сме били толкова мънички
то няма гънчици,няма бузенца,едно тъничко мъничко 
вечерното 

zа половината от времето, а zа другата бих я вzела.
Та вzех и я намаzах, ама обилно с бебешко олио, имах си едно тестерче, тъкмо добре ми дойде.. Намаzах в 18.30ч някъде, в 20.30ч почнах с четка с косъм да реша, ама общо вzето само я раzрошвах, тя коса си има и не стигах до кожата така. Та вzех гребенчето от компекта и почнах напред, наzад, настрани.. Какво чудо оставаше на гребена, Крис беше така
. После я иzкъпах и сега е като нова, няма ги, или поне така ми се струва, много съм щастлива. Но ще го правя още веднъж, zа всеки случай на следващото къпане (ако пак не zабравя, че съм много отнесена), ако някъде е останало, нищо че не виждам.. Дано не иzляzат пак, чувала съм, че можело да се появят отново..? Но честно да ви кажа, иzобщо не вярвах, че така може да се махнат от веднъж, при положение, че не бяха хич малко.
Пораснали са дечизата.
.Важното обаче е,че си имам нови дрехи,че гардероба ми е доста оскъде заради тези 3-4кг. дето имам да връщам.Така де стягаме се за морето и банята е готова-днес ще се монтила душа,мивката,чешмата,шкафа,може и вентилатора-днчд.Днес даже получихме първият комплимент за банята от инкасаторката за топла вода.
-каза леле,много красива баня сте направили.
НО аз където и да съм ще продължа да се занимавам с това и да помагам на който има нужда
Още повече, че и ние се замисляме напоследък все повече натам
(да се уточня - пари и "ред" има, но начинът на живот и т.н. ми липсва)
Успех, ако все пак се решите на голямата крачка. Иначе, за Англия, ако те интересува, пиши на лични

, в главата ми е компот, нооо не мога да подмина страхотното парти при Мона
, ние в онзи момент бяхме на консултация, та за жалост пропуснахме да се присъединим
. Мерките са ни 8930 г и 67 см., хемоглобинът 102
- бавно, но се е покачил.
Незная това тревожно ли е, трябва ли да му показвам по някакъв начин, че тези гърди са само за хранене и заспиване(евентуално). Наистина не знам как да постъпя. Представям си как след време ще ми дърпа блузата навсякъде
Възможно е да е свързано и някакво неразположение, но все пак ще се радвам на съвети