За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 967
  • 390
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Стики, благодаря ти за задачите!
На Добър час на детето в СМГ!
А ние ще се запишем за подготовката за 3 клас.

# 286
Благодаря dimmaSimple Smile
Надявам се да ви хареса курсът!

# 287
  • софия
Честито на приетите. За 12 задача на всички деца, които са дали отговор 12 или 18 да трябваше да им се дадат по 1 т. За 18 задача кога точно сте чували за външна и вътрешна обиколка на фигура? Това е личното ми мнение. Но на тия две задачи, ако аз проверявам работите на съставителите им няма да им дам точки. В математиката в условията на задачите не трябва да има двусмисленост и тълкуване, тя затова е точна наука.

# 288
в 18 задача се пита за 12 еднакви квадрата, защо мислите че се включват и други, в случая вътрешният?
за 12-та вече си казах мнението

# 289
  • софия
Да съм писал, че трябва да се включват другите. Писах само, че няма определение за обиколка на фигура с вътрешен и външен периметър. Особено до 4 клас.

# 290
  • софия
А относно за 12 задача: има една друга задача, но трябва да Ви я кажа на глас и тя е с два отговора и винаги, когато е някой даде единия аз ще кажа, че другият е верен.

# 291
Благодаря dimmaSimple Smile
Надявам се да ви хареса курсът!
Стики, моля и аз - ако може да ми изпратите  задачките( е-mail: antonianik@abv.bg), и ние сме бъдещи кандидати. Честито на вас и на детенце най-вече и поътен вятър в СМГ.

# 292
Моля и аз - ако може да ми изпратите  задачките( е-mail: Teodora_ivk@abv.bg), и  ние сме бъдещи кандидати. Кой учител бихте ми препоръчали за курса в 4 клас?
Честито на вас и на децата, които са приети тази година в СМГ!

# 293
Момичета, да ви напомня, че от

УТРЕ - 1 юли 2009 започва записването за курсовете по математика в СМГ.

Това ще става в книжарницата или стая 110 (май този беше номера newsm78) от 8.30 до 17 часа.

# 294
  • Sofia
Благодаря за информацията ,но откъдеразбра? На сайта няма нов списък с учителите ,които ще водят курсовете по класове, за новата учебна година!

# 295
Аз се свързах на някакъв телефон преди време и ми казаха за записването.
Ако може последна препоръка за преподавател за 3 клас!

# 296
Благодаря за информацията ,но откъдеразбра? На сайта няма нов списък с учителите ,които ще водят курсовете по класове, за новата учебна година!

Вчера бях там и видях обявата. Правеха и списъците с преподавателите. Можете да се обадите на телефона на канцеларията за уточнения (не го зная, вероятно има нещо в сайта). Днес пък, преди минутки се върнах оттам - платихме първия модул.

За преподавател за 3 клас - VAVA, ние бяхме при Милена Борисова - тя е меко казано интересен образ Mr. Green Забавна е и децата се чувстват добре при нея. Води обаче само 3-ти клас и догодина ще трябва да се прехвърлите при друг преподавател.
Аз вече записах сина си при Златилов за тази година (4-ти клас).

# 297
  • Sofia
 КаНиМа , благодаря за бързият отговор   bouquet. Моят е 6 клас, и ще звънна да проверя. На вас - успех, и догодина да се похвалите! Laughing

# 298
Здравейте!Разбрах, че е започнало записването за курсовете за 3клас.Може ли да ми кажете каква е цената?

# 299
Здравейте!Разбрах, че е започнало записването за курсовете за 3клас.Може ли да ми кажете каква е цената?

150 лева на модул, три модула (редовни) плюс, евентуално, четвърти - преговорен. За първите три цената е по 150 на всеки, за четвъртия - нямам инфо (не сме го посещавали).

Общи условия

Активация на акаунт