За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 930
  • 390
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да, ние сме от тези 5 деца с 39т.

# 16
Да, ние сме от тези 5 деца с 39т.
  Wink късмет

# 17
  • София
26 ... много малко бройки, ужас ...

В СМГ колко деца приемат?

# 18
  • София
В СМГ приемат 4 паралелки по 27 деца.

benighted, със сигурност ще има и повече от три деца, които няма да се запишат в 125-о, макар да са приети. Първата приета, например, детето си има над 40т на всеки пробен, така че явно си знае и може. А и все си мисля, че много от приетите в 125-о ще влязат и в СМГ и ще го предпочетат.

# 19
Аз да си призная, като гледам моя как го е подкарал през просото, хич не му се учи. Или е на компа, или навън с колелото. Днес като разбрах, че не е влязъл в 125-то и реших да го стягам серизно и му определих по 10 задачи на ден от СИП-а и от Читанката. Решила съм каквото не е изрешавал от тях до 20.06 да го направи, пък каквото стане на изпита в СМГ. Не възлагам много надежди. В началото като го записах на курса, ходеше с такъв хъс и се справяше много добре на контролните, а сега...
Кажете ми, утре имат ли курс и от колко часа е. Искам да му взема последното контролно.

# 20
# 21
  • София
В СМГ приемат 4 паралелки, но когато го записах за изпита, трябваше да попълня като 1 език- английски или руски. Имат 3 паралелки с английски и една с руски. Доколкото разбрах ако пишеш английски се състезаваш само за тези 3 паралелки, ако пишеш руски само за една, но и там са много по-малко желаещите. newsm78

# 22
  • София по рождение

То този сайт на 125, като гледам от кога не е обновяван, ако качат решенията на задачите, ще е чудо.

# 23
Здравейте, аз съм майка на второкласник, който силно се интересува от математика. От доста време следя темата ви с голям интерес. През последните дни, обаче, любопитството ме гложди особено силно, докато чета за за изпита в 125-то. Много ще се радвам, ако някой ми изпрати задачите, породили толкова вълнения! Предварително благодаря! Peace
danailapeeva@gmail.com

# 24
  • София
Nadyk, попаднала си на стар сайт ( в нет-а има поне три домейна за 125-о). Класирането е ето тук. http://sou125.com/

Но ме съмнява да качат задачите, при положение, че ги продават в библиотеката срещу левче  Mr. Green

# 25
  • София
Две изписани страници за един ден Shocked, а аз чак сега се включвам. Embarassed
Първо поздрави на приетите дечица и успех на следващия изпит в СМГ! newsm74
При записването за изпита за СМГ аз писах и двата езика. За мен в случая това е без значение.

# 26
Здравейте и от мен! Много сте изписали за един ден! Поздравления!
bgh_mama честито на теб и детенце! Справил се е много добре, браво!

# 27
  • София
Аз съм майка на второкласник. Смятам да го запиша на подготвителният курс в СМГ от 2009/10 год. Моля препоръчайте ми преподавател. Доколкото разбирам от форумите силни училища с математически паралелки са СМГ, 125, 119... Какво е Вашето мнение? Нека кажат и майките на 5-класници и 6-класници и роднини и приятели на такива.

# 28
И аз да следя с интерес...

Ние таз година сме "малки", догодина ще ни тресат изпитните вълнения...

# 29
Казаха ми, че засега паралелката в 125-то е от 28 деца. Трябвало е да са 26, но имало 5 деца с еднакви точки и е нямало как да резнат допълнителните две  Simple Smile. Между другото на моят не му е достигнала точно една точка  Rolling Eyes.

В нашето квартално училище - 95 СОУ пък обявиха, че ще има 2 паралелки с математика. Явиха се 19 деца на изпита. От тях 13 са приети.
Дано ни приемат в СМГ, че явно тук няма да се учи математика...

Общи условия

Активация на акаунт