Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 535
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
  • Italia
Къде се изпокрихте,бе,хора ? newsm78  Много работите. Mr. Green
Мен такъв мързел ме е налегнал в тази жега...  Tired
Полу4их отговор от Уицеър " Уважаема госпожо,римборсо на билета не можем да ви направим,тъй като не се предвижда в условията на тарифата,която вие сте избрали.Анулирането струва 80 евро на 4овек,пове4е от цената на самия билет,о4акваме ваШето реШение"  ooooh! Shocked Crazy 160 евро фира,здраве да е. Close

аз на твое място бих си отиШла до София оЩе веднъж  Mr. Green

Ми и аз веднага си помислих съЩото ама съпружието вика,4е за децата май няма да е много ОК да ме видят само за два дни и после пак да из4езна. newsm78 Но по-скоро отколкото да им подарявам пари на тия от Уиц може и да го направя,имам време за размисъл до тогава. Thinking

# 181
  • в едно миланско село
Къде се изпокрихте,бе,хора ? newsm78  Много работите. Mr. Green
Мен такъв мързел ме е налегнал в тази жега...  Tired
Полу4их отговор от Уицеър " Уважаема госпожо,римборсо на билета не можем да ви направим,тъй като не се предвижда в условията на тарифата,която вие сте избрали.Анулирането струва 80 евро на 4овек,пове4е от цената на самия билет,о4акваме ваШето реШение"  ooooh! Shocked Crazy 160 евро фира,здраве да е. Close

аз на твое място бих си отиШла до София оЩе веднъж  Mr. Green

Ми и аз веднага си помислих съЩото ама съпружието вика,4е за децата май няма да е много ОК да ме видят само за два дни и после пак да из4езна. newsm78 Но по-скоро отколкото да им подарявам пари на тия от Уиц може и да го направя,имам време за размисъл до тогава. Thinking

ми не ходи при децата, бря  Rolling Eyes
резервирай 2 дена СПА и кеф   Sunglasses
вси4ко трябва да ви обяснявам на вас младите   Mr. Green

# 182
Интересна идея ти дава Феиам, аз бих я обмислила. Simple Smile

По този повод: днес първо се наказах със зъболекар, а после се наградих с един масаж. Laughing

# 183
Здравейте мацки Италианки!   Grinning

Бреййй ....  голяма жега, ужасТ!!!  Довлякох се, кат' влечуго до вкъщи.   Whistling направо не се диша  #Crazy Мисля, някъде на планина да избягам този уикенд на фреско местенце. А тепърва започват страшните горещини  Close как ще изтраем не знам  Laughing Sunglasses

Няма ли да измислят някакъв мини климатик, докато ходим пеш да ни разхлажда ...  Laughing Joy

# 184
  • Italia
Здравейте мацки Италианки!   Grinning

Бреййй ....  голяма жега, ужасТ!!!  Довлякох се, кат' влечуго до вкъщи.   Whistling направо не се диша  #Crazy Мисля, някъде на планина да избягам този уикенд на фреско местенце. А тепърва започват страшните горещини  Close как ще изтраем не знам  Laughing Sunglasses

Няма ли да измислят някакъв мини климатик, докато ходим пеш да ни разхлажда ...  Laughing Joy

Хи хи,май Ще трябва да е неЩо от рода на скафандър с климатик.  Wink
Днес наистина е ад. Tired

Шуре и при мен се о4ертава ходене на зъбар ама само два дни няма да ме оправят.
Аз знам ,4е съм 4еШит ама да ида до Бг и да не си видя децата...просто не си го представям,ако Щете ме обявявайте за луда.Та варианта със СПА_то май Ще отпадне. Embarassed Rolling Eyes

# 185
Propoloaid sciroppo bambini, за който питах дали го давате, не е успокояващ, а за имуннната система на детето, тъй като съдържа много витамин Ц. Просто попитах дали някой го дава през цялата година, а не само през зимата, тъй като главно се дава през студените сезони.

А иначе не мога да дам съвет за нещо успокояващо, тъй като Емма заспива късно, но не е нещо превъзбудена, отдавах го на липсата на прекалено емоции с баба, заспиваше към полунощ Crazy
А сега максимум в 22 часа си е в леглото Grinning

Исках много на концерт на Депеш, но няма да стане - я после пишете! Така да са ми любими още от ученическите ми години!
Приятен концерт на тези, които ще ходят!

Лека!

# 186
  • Italia
Много пиШете,бря. Поспрете се,4е не мога да ви из4ета. Mr. Green

# 187
 Всички лежат по плажовете или са на шопинг  Laughing

Цветарките, да ви похваля лампичките на соларни батерии от лятната колекция на Икеа.
Забиват се в земята, леко се закриват отт цветя, листа,  създават чудесна атмосфера на терасата, в градината. Аз не успях да взема тези, за които бях отишла, бяха свършили, но и тези, които купих са чудесни. Докато слагах моите си мислих за терасата на Моя кукла и Дюнски:)

Някой пробвал ли е тези латерни ( така ли се казват..) на Райд, в които се слага нещо, което гони гадните комари!? Действат ли тези неща + разни таблетки..или комарите тигри само се забавляват около такива?

# 188
  • Italia
Всички лежат по плажовете или са на шопинг  Laughing

Цветарките, да ви похваля лампичките на соларни батерии от лятната колекция на Икеа.
Забиват се в земята, леко се закриват отт цветя, листа,  създават чудесна атмосфера на терасата, в градината. Аз не успях да взема тези, за които бях отишла, бяха свършили, но и тези, които купих са чудесни. Докато слагах моите си мислих за терасата на Моя кукла и Дюнски:)

Някой пробвал ли е тези латерни ( така ли се казват..) на Райд, в които се слага нещо, което гони гадните комари!? Действат ли тези неща + разни таблетки..или комарите тигри само се забавляват около такива?

Аз не съм ги пробвала,нито едните нито другите,но при нас за сега да 4укам на дърво нямам много комари.Мъжа ми пали на терасата едни свеЩи4ки с мирис на лимон и толкоз. Peace

Ленке,ти направо си Икеа_дипенденте. Wink

# 189
де да бях.. то само зяпане ...
но ако имах един по-сериозен кеш щеше да е друго  Grinning

тука комарите само в устата ми не влизат, толкова са нахални!
особено долу като сляза в градината се чувствам, като някаква манджа.
Вътре пак имаме мрежи, но аз често оставям вратата отворена, така че влизат и вкъщи Confused

# 190
  • Italia
де да бях.. то само зяпане ...
но ако имах един по-сериозен кеш щеше да е друго  Grinning

Вътре пак имаме мрежи, но аз често оставям вратата отворена, така че влизат и вкъщи Confused

Брррр,много гадно така  Sick Няма ли някъде из нета фиид бек за тези лантерни  newsm78

# 191
всякакви мерки ще взема и препоръчани и не  Grinning
засега имам една лампа, к ги привлича и убива, една хилка с която ги гониш из къщата, сега слагам таблетки и мисля и тази лаНтерна да запаля  Mr. Green
най-вече ми се струва редно да вземат да минат от общината на масова атака, защото дори аз да взема крути мерки в имота си, съседа ако не го направи файда няма.
а те сега ще дойдат сигурно ноември месец да пръскат и там каквото правят ....

# 192
  • Italia
всякакви мерки ще взема и препоръчани и не  Grinning
засега имам една лампа, к ги привлича и убива, една хилка с която ги гониш из къщата, сега слагам таблетки и мисля и тази лаНтерна да запаля  Mr. Green
най-вече ми се струва редно да вземат да минат от общината на масова атака, защото дори аз да взема крути мерки в имота си, съседа ако не го направи файда няма.
а те сега ще дойдат сигурно ноември месец да пръскат и там каквото правят ....

Да,принципно би трябвало да пръскат ама неЩо като гледам последните години колко се оплакват хората май са по4нали да преска4ат една година да,две години не. Crazy
Ииии ама ти се се въоръжила до зъби,дано поне да има полза. Peace Смърт на комарите  #2gunfire #Cussing out

# 193

Joy Laughing Майтап голям. так са те, гадовете, след 6годиШна ожесто4ена борба с тях, се отказах..имам мрежи, да, навсякъде, както и това 4удо на Вапе, дет се слага в контакта с едно ШиШенце, да ги гони уж Rolling Eyes Балсамиране, от глава до пети с аутан, детето го пръскам с едно на 4удо на Кикко, от бебе: Ще я изядат инак еййй Confused ПропуснеШ ли да намажеШ някъде, моментално се прибира с 10 ухапвания..а, имам и 4ервени рибки в езерцето, дет би трябвало да ядат ларвите на гадните комари....От обЩината обепаразитяват веднъж на 3 години, файда никаква Close
Лампи4ките от Икеа са следваЩата ми покупка. Аз съм икеа_дипенденте отвсякъде, откакто се роди малката, съвсем поЩурЕх, то не бяха легла, Шкаф4ета, маси4ки, стол4ета, балдахини Crazy май вси4ко съм изкупила ве4...

До скоро дами, ние сутрин сме на плаж, а следобед по зада4и,

хубава ве4ер на вси4ки
  bouquet

# 194
Ще ме побъркате с тази Икеа  Laughing
Тук определно има доста по_добри магазини
евтиното в Икеа си е боклук направо, въобЩе не се лъжете... е за по_скъпите неЩа предпо4итам други магазини
едни походни легла излезнаха сполу4ливи
хубава им е храната и паркинга  Peace

Общи условия

Активация на акаунт