Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 588
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • Italia
Ейййй,Деске,4естито за морската книжка на съпружеското тяло и запървите стъпки на Дреб4о. Hug

Шуре,зна4и се припокриват с цените на моя зъбо_док.Аз съм правила коронки при него и толкова горе долу платих. Peace А за тукаШните пломби като водихме Джулия за 5 зъба дадохме 550 еври,зна4и по 110 на зъб. Twisted Evil

Феиамска,требе ти по4ивка, Ша знаеШ. Peace

# 211
А за тукаШните пломби като водихме Джулия за 5 зъба дадохме 550 еври,зна4и по 110 на зъб. Twisted Evil

Това за млечните зъби ли, Дироки? Ми тя нали след една година вече ще ги сменя. Не правят ли поне малко отстъпка по този повод? Rolling Eyes

Джоя, по етник си падаш значи. Wink Аз харесвам някои отделни елементи.
А успяла ли си да обзаведеш жилището си в този стил?

# 212
Шуре какви са тез цифри??
Моят зъбар е в Ов4а купел.В католи4еския манастир.Всяка година си ходя там,сега му се обадих да си запиша 4асове (като ида ),та ме информира 4е вдигнал цените.Пломба 30 лв.Коронка 100 лв.Мост по 100 на зъб.Тои е специализирал в Франция ,жена му също.Жена му има кабинет в Люлин .И неините цифри са същите.Само те ми бъркат в устата ,но съм много доволна.

# 213
  • Italia
Никви отстъпки,Шуре. Мле4ни,постоянни,това е положението. Rolling Eyes
А я така и така си ми паднала да те питам,вие в крайна сметка носихте ли оттук на Андреа коли4ка ? Или ако не сте слу4айно да си обърнала внимание ако е имало и други де4ица от ваШия полет дали дават с коли4ката до самолета или трябва да я предадеШ като багаж,понеже 4ета разни неЩа в сайта на Уиц и съвсем ми се объркаха представите. Аз като си бях ходила с Майеър преди 2 години коли4ката ми я взеха при самолета. newsm78

# 214
Дироки, донесохме я и даже бях забравила за нея вече. Crazy Отлежава в мазето. Да ме пита човек за кво я мъкнах, като си знам, че ние си ходим или пешачката, или с колата, ако е нещо по-надалеч.
Искаш ли да ти я харизя? Laughing Да си я ползвате тука, пък после само като се връщате ще я донесете.
Иначе дават с количката до самолета, да. Взимат я и после ти я връщат на стълбите на самолета. Не бях само аз с количка, бяхме поне 3 и не е имало проблем.

Джуфке, и според майка ми моят зъболекар е скъп. В смисъл, че има и по-евтини. Но всеки си избира на кой да се довери.
Пък и сега ходя до кабинета пеша, а тези в Овча купел или Люлин ми изядоха 30те лева разлика само в транспорт, време и нерви, докато стигна. Crazy

# 215
  • Italia
Дироки, донесохме я и даже бях забравила за нея вече. Crazy Отлежава в мазето. Да ме пита човек за кво я мъкнах, като си знам, че ние си ходим или пешачката, или с колата, ако е нещо по-надалеч.
Искаш ли да ти я харизя? Laughing Да си я ползвате тука, пък после само като се връщате ще я донесете.
Иначе дават с количката до самолета, да. Взимат я и после ти я връщат на стълбите на самолета. Не бях само аз с количка, бяхме поне 3 и не е имало проблем.

Джуфке, и според майка ми моят зъболекар е скъп. В смисъл, че има и по-евтини. Но всеки си избира на кой да се довери.
Пък и сега ходя до кабинета пеша, а тези в Овча купел или Люлин ми изядоха 30те лева разлика само в транспорт, време и нерви, докато стигна. Crazy

Ми Ще обмисля офертата ти и Ще ти кажа,макар,4е Ди Роков държи да вземем една от наШите и после да им я оставим директно в Бг,понеже от сума време ми мрънка,4е мазето ни било пълно с бебеШки неЩа и понеже на нас ве4е нямало да ни трябват да сме вземели лека полека да по4нем да ги пренасяме в Бг да 4акат следваЩото бебе,я на сестра ми я на браф4ед ми ( макар,4е те,хората може и да искат да си купят нови ама ....)  Thinking
И моя зъбар е в центъра ( Лени на Доспат е,ако имаШ нужда свиркай  Wink ) и ми е удобен.На него му имам доверие и само при него ходя.Веднъж ми се наложи да отида при друг,понеже моя беШе в провинцията в отпуск,ами недоволна останах.Та ве4е си знам,той или никой. Peace

# 216

Джоя, по етник си падаш значи. Wink Аз харесвам някои отделни елементи.
А успяла ли си да обзаведеш жилището си в този стил?

да кажем, 4е е микс от стилове, до колкото си спомням  Laughing  нямам много вереме да го гледам  Joy

# 217
На мен Икеа доста ми харесва, като моят (бивш???) приятел си обзавежда апартамента, само от икеа беше пазарувал и доста добре се получи според мен.

# 218
  • Italia
На мен Икеа доста ми харесва, като моят (бивш???) приятел си обзавежда апартамента, само от икеа беше пазарувал и доста добре се получи според мен.

Деси,ама вие в крайна сметка разделихте ли се?  Embarassed Ако не ти е приятно да говориШ на тази тема не ми отговаряй.  Rolling Eyes

# 219

Деси,ама вие в крайна сметка разделихте ли се?  Embarassed Ако не ти е приятно да говориШ на тази тема не ми отговаряй.  Rolling Eyes

Не се чувахме около 2 седмици и аз бях сигурна, че не сме заедно, сега пак се чуваме, той се държи все едно нищо не е ставало.... ама може да е така щото аз му казах, вече да не ме търси и да се е стреснал. Абе с една дума не знам, както казва един приятел: по време на сесия не се взимат важни решения.  Laughing

# 220
Аз нямам никакви мебели на Икеа ( освен един стол), но имам разни джвъчки декоративни + разни неща за кухнята. Много харесвам скандинавски дизайн аз, PS колекцията им е за мен правена... Обичам много да ходя и разглеждам, чудесни са им идеите.Италианските марки, които ми харесват не са за средната класа, тях ги гледам само за кеф.

Деси, честита морска книжка на Валтер, сега каква лодка има право да управлява?

# 221
Приветче на Италнските мадами!  Grinning

Моята зъбарка се намира срещу мола - супер модерна техника има, обаче след като само веднъж в годината се прибирам и то застоя ми в София е за кратко - съвсем рядко се отбивам ... плащам си тука при моя зъбар, какво да се прави. На мен не ми взима много скъпо за пломба  около 80 еуро и за пулициа 150.  Confused корони и тем подобни не ми се е налагало да правя все още ....  Laughing  Sunglasses

# 222
. линкът стана неактивен, докато го постна;)

излязоха изборните секции в Италия за парламентарните избори в БГ:
ИТАЛИЯ   СИК Рим
   СИК Милано
   СИК Кастеламаре ди Сабия

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 20:00 от 10cent's

# 223
Разбрахте ли ( по радио Капитал чух), че момиченцата във вилата на Берлускони са били срещу заплащане? Едната е споделила ( не разбрах пред кого) , че 1000 еуро им е платено и че са били ескорт..
Извън Итали гърми новината, но тук вчера абсолютно нито една телевизия не е вкарала в новините нищо, освен нещо съвсем кратко в тг3.

# 224
Моята зъбо-докторка не ми взима нищо.На разположение е 24 от 24 и няма никакъв проблем после ако ме е заболяло и да си отнесе скандала Laughing Laughing LaughingЦените не ги знам изобщо в тази връзка  Hug Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт