ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 938
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
Аси е страхотен филм и аз съм запленена. И тук музиката е страхотна.

# 241
ОТ BTV са закупили девет турски сериала но Аси не са купили  newsm78

# 242
Извинявам се за въпроса, но да попитам   newsm78 - тук само почитатели на турските филми (сериали) ли пишат?
Тоест, ако не съм почитателка да изчезвам ли  Mr. Green
liana77 не мога да  ignore2 въпроса ти и ще ти отговоря от името на повечето фенове който пишат в тази тема:
1:Всеки е добре дошъл в която и да е тема,стига да има желание да комюникира Simple Smile нали така?!
2:Почитатели,почитателки-важно е да има какво да споделиш по темата.
3:Добре си разбрала какво е заглавието на темата и какво дискутираме,но накрая си поставила доста глупав въпрос-Тоест, ако не съм почитателка да изчезвам ли  Mr. Green
4:Нищо лично, но ти сама си си отговорила! Никога не е късно да станеш почитателка на турските филми(сериали)-само ще спечелиш много добри емоции!

Лелеее, колко си злобна само  #Crazy

# 243
  • София
nefeli  Hug Heart Eyes ти си знаеш защо

# 244
nefeli не искам да влизам в прерикания, но не мога да не те попитам какво злобно видя в поста на katerina0007?  newsm78

# 245
Момичета,защо са тези остри реплики  newsm78Който иска да гледа сериалите,който не иска,има достатъчно форуми за да си избере някой .
BGpapa , и аз ти благодаря за преведените части на първи епизод   bouquet
Още от самото начало филма е много силен,особено 3 част- спомена на Демир.С голямо нетърпение  очаквам още преведени на български епизоди,дано скоро има такива. Hug

# 246
  • Learn to fly. Fly away.
Благодаря на тези които превеждат Аси на български Hug
Една приятелка ми каза че ако гледам Аси ще забравя за 1001 нощ затова го загледах и ми хареса има силно начало Peace

Pravilno ti e kazala priqtelkata. Filma e chudesen i gledam , 4e sabira dosta pochitateli. Dano go prevedat skoro!  Hug
Bg papa, privet i ot men. Grinning

# 247
  • София
Доста ще се измъчи bgpapa сам да направи 70 епизода със субтитри! Ако има можещи  и вещи със субтитрите - нека да се организираме, да стане по-бързо. Иначе ще се надяваме някой сезон да го пуснат и по нашите телевизии! Снощи отново гледах финала на Аси- видяхте ли как интересно завърши филма - с наманигването на Нериман- майката ( между другото - страхотна е актрисата -така добре си изигра ролята). Посланието към зрителите бе  толкова прозаично - все едно ни казва - Ей, това е само филм!
Вече ми е трудно да бъда категорична- 1001 нощ или Аси  - приказката бе разказана като приказка и финала издишаше от всякъде ( по-полека с доматите Grinning #Splat) Докато Аси ме завладя едва след 6-7 серия , а на финала - последните 2-3 серии едвам ги дочаках , да ги гледам!
Сега очаквам новата продукция на режисьорката-продуцент Томрис, която ще започне заснемането на сериал по произведенията на Джейн Остин. Туба все още не е приела да играе една от 2 сестри - главните героини , а изтече инфо , че Бергюзар е вече приела ролята  и от есента вече е в Антакия-Адана на снимки! Тогава ще бъде фурор- 2 -те звезди ще играят заедно! Само не знам къде е мястото на Халит И Мурат - дали и те ще играят! Очертава се един много силен сезон - доколкото разбрах и Листопад / Япрак Докюмю май ще продължи 4 сезон от есента.

# 248
[liana77 не мога да  ignore2 въпроса ти и ще ти отговоря от името на повечето фенове който пишат в тази тема:
1:Всеки е добре дошъл в която и да е тема,стига да има желание да комюникира Simple Smile нали така?!
3:Добре си разбрала какво е заглавието на темата и какво дискутираме,но накрая си поставила доста глупав въпрос-Тоест, ако не съм почитателка да изчезвам ли  Mr. Green
4:Нищо лично, но ти сама си си отговорила! Никога не е късно да станеш почитателка на турските филми(сериали)-само ще спечелиш много добри емоции!
Аз имам огромно желание да комУникирам  Mr. Green Просто не съм почитател на турските сериали. И тъй като темата не е "ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ.....", си помислих че мога да изкажа и друг вид мнение. Та на въпроса  Mr. Green - само като чуя кахърните им музики и ми идва да трясна телевизора и да му спра звука.

# 249
  • София
Сега очаквам новата продукция на режисьорката-продуцент Томрис, която ще започне заснемането на сериал по произведенията на Джейн Остин. Туба все още не е приела да играе една от 2 сестри - главните героини , а изтече инфо , че Бергюзар е вече приела ролята  и от есента вече е в Антакия-Адана на снимки! Тогава ще бъде фурор- 2 -те звезди ще играят заедно! Само не знам къде е мястото на Халит И Мурат - дали и те ще играят! Очертава се един много силен сезон - доколкото разбрах и Листопад / Япрак Докюмю май ще продължи 4 сезон от есента.
Шеф   bouquet винаги поднасяш най-актуални новини, за което ти благодаря  Hugи с интерес следя твоите постове Peace

# 250
[quoteприказката бе разказана като приказка и финала издишаше от всякъде ( по-полека с доматите ][/quote]
Напълно те подкрепям  Peace

# 251
Отбивам се само да кажа , че АСИ е невероятен филм.И аз не мога да кажа на кой давам предимство - АСИ или 1001 нощ, но безсънните ми нощи започнали в края на март с 1001 нощ продължават до днес с АСИ.Очаквам с огромно нетърпение да го гледам или по бг телевизия или поне целия с англ.субтитри.

# 252
[liana77 не мога да  ignore2 въпроса ти и ще ти отговоря от името на повечето фенове който пишат в тази тема:
Аз имам огромно желание да комУникирам  Mr. Green Просто не съм почитател на турските сериали. И тъй като темата не е "ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ.....", си помислих че мога да изкажа и друг вид мнение. Та на въпроса  Mr. Green - само като чуя кахърните им музики и ми идва да трясна телевизора и да му спра звука.

Ами скъпа,то телевизора си е твой,тресни си го.Музиките им за мен са прекрасни,а за теб кахърни.Ако погледаш малко повече може и да си смениш мнението.Поне така се надявам.Но,то си е до вкус нали.А ти си комюникирай,само гледай да не е грубичко,че ние все пак тук сме си върли фенки на турското кино,колкото и да уважаваме чуждото мнение,не ни става много приятно.

# 253
дайте някакси да изчислим докога ще дават ПЕРЛА по бТВ, като се има предвид, че от следващата седмица, ще дават по 8 епизода на седмица. От 47-минутните епизоди, не от 75-минутните...

Посл.51 еп. на СЪЛЗИ НАД БОСФОРА ще е на 28 август по Нова ТВ
Посл.75 еп. на МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО ще е на 9 септември по Нова ТВ и на 10 септември по Диема Фемили
Посл.90 еп. на 1001 НОЩ ще е на 30 октомври по Диема Фемили

# 254
Момичета, Mishel беше пуснала в един свой пост линка към новия сайт за турски филми и сериали, обаче не мога да го намеря. Някой би ли ми го дал, ще съм много благодарна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт