МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - 2 ТЕМА

• 73 297
  • 426
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна

Joy Joy Joy
bogdanadim, голяма грешка

# 226
Наистина много мъка се събра на плещите на това момиче. Аз съм от тези, които не могат да изтърпят и гледат напред сериите. Едно, че нямам търпение, но и не винаги имам време и възможност да гледам по Нова. И сега като се каза как свършва филма ми е още по-интересно, защо се стига дотам.
Образът на Джемил ми е много интересен как ще се развие до финала, защото гледам, но разбирам едва-едва 60% от казаното. А когато ми е най-мъчно за Лямия все гледам последната серия. ББ: там има една сцена с Джемил на пейката. Очите на Лямия блестят, тя обича и НАЙ-ПОСЛЕ е напълно щастлива с Джемил. Моля, някой може ли да ми преведе по-точно какво му казва тя там, защото повече карам на фантазия и нагласяне с текста   Praynig

# 227
 Здравейте всички!  smile3525
 Аз често разглеждах сайта,но чак сега се регистрирах , за да коментирам сериалът Мелодия на сърцето. Този сериал ме развълнува много и ми се иска да науча нещо повече. Например: КАК Е НА ТУРСКИ "ГРОЗДЕНЦЕ", както Кенан нарича Ламия?

# 228
  • Пловдив
серията вече е и в Замунда

# 229
  • гр.София-Красна поляна
ББ: там има една сцена с Джемил на пейката. Очите на Лямия блестят, тя обича и НАЙ-ПОСЛЕ е напълно щастлива с Джемил. Моля, някой може ли да ми преведе по-точно какво му казва тя там, защото повече карам на фантазия и нагласяне с текста  

Боже, оцъклих се.
Моля те разкажи повече и какво става с Лейла.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 21:56 от zisska

# 230
  • Варна
...айде поне малко уважение към тези,които не искат да знаят,аз поне ползвам бели букви. Що за егоизъм?
Поне четете първите страници на темата,а не от главата за краката.

# 231
Малко да разведря атмосферата с една снимка на принцесата в по-различно амплоа

Мисля,че "богаташкият вид" и приляга повече.А,вие?

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 22:20 от sweet_sara

# 232
Въпрос с бели букви за тези които са гледали напред
ББ Ламия от кого е бременна от Кенан ли  ooooh!  и още нещо стоманената принцеса ще му роди ли дете newsm78

# 233
  • в зоната на здрача
zisska ,Лейла умира сега ,след една-две серии..

desita1234 ,Ламия е бременна от Кенан,а принцесата май направи аборт,доколкото разбрах ,де.
Вече бяха започнали да се карат и тя знаеше,че той обича Ламия.

# 234
  • в зоната на здрача
...айде поне малко уважение към тези,които не искат да знаят,аз поне ползвам бели букви. Що за егоизъм?
Поне четете първите страници на темата,а не от главата за краката.
И какво пише на първата страница на темата.. Thinking ,нищо.

# 235
ББКенан дали ще разбере че детето е негово

# 236
Аз също съм на мнение че на първа страница не пише нищо поне о една снимка можеше да се сложи на героите Rolling Eyes а за ББ нищо не пише

# 237
  • София
Момичета, темата е достатъчно оформена на заглавна страница, а почти всички не влизат за първи път в този форум и знаят , че за турските сериали не се толерира бъдещата информация без бели букви. По въпроси на новите девойки разбирам, че не се чете инфото от първата тема - за музика, сериала, актьори..... Затова има повтарящи се въпроси. Снощи обещах продължение с инфо за актьорите ! Следва 
Yigit Özsener – Игит Йозшенер  - , 37 годишен ерген,роден в Измир. 

Говори  перфектно френски и английски език.
Завършва Йълдъз Технически университет -  Електроника и комуникационна техника.-  мастер  в KOЧ Университет . На 22 год. започва обучение по актьорско майсторство в Şahika Tekand Студио .По време на обучението играе в театрални постановки и участва в театрални фестивали в България, Македония и Гърция. Игит е типичен театрален актьор , независимо  че вече 8 години има    много успешни роли във филми и сериали, а участието му в последния сериал- Мелодия на сърцето  му носи място сред най-добрите актьори. От 2001 год. е един от основателите на Обществен Театър „Магазин” , където и досега играе.
Награди : 2003 г. Лос Анджелис – Международен фестивал -  филм  Crude( Суров) и в Сиатъл – САЩ- Международен филмов фестивал – Специална награда на журито.
Хоби – безмоторно летене, гмуркане, плуване и йога.

Ролята на Джемил в сериала се изпълнява перфектно от актьора и лично на мен доста ми допада !

# 238
  • в зоната на здрача
desita1234 ,не знам още не ми е стигнало любопитството до там.
Към 22 съм я докарала.. Laughing

# 239

Общи условия

Активация на акаунт