Бъдещи майки Август 2009 - тема №40

• 14 082
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
ЗА глупостите, определено!  newsm10 #Silly

Диди  Hug

Хариелка: ами ще снимам, ама нека монтираме количката и креватчето уикенда та да ги снимам и ще ги кача, ама да не ми завидите много ей  smile3534

Данчееееееее, как липсваше ако знаеш!! Е ти знаеш де  Party  Laughing  Heart Eyes
Матрака? Ами трябва да му прочета там работките и ще ти кажа, но мисля, че и този е от кокос...  newsm78 Бе бил следното: ортопедичен, без пружини, 100% памук, ергономичен, антиалергичен, анатомичен, еколигичен (и всичко завършващо на 'ичен'  Grinning) дишащ, антиакарен, и т.н....

# 31
Здравейте момичета може ли пак да помоля за парола и потребителско име за албумчето, че миналият път никои не ми ги даде  Cry, а сега все за снимчици пишете и аз искам да се включа и снимки даже ще кача newsm03. Така поне ще се запознаем виртуално, а пък Янчето като идва другия пък в Казанлък може и наистина да се запознаем Wink

# 32
Цвети браво на малката, а и на теб предполагам че с много търпение трябва да се въоръжа като реша да махна памперса. Ние сме на 1г.и3мес. и все ми се струва още малка да го махам, но после като стане студено как ще се справя не знам.

Много е приятно да чета всеки какви покупки е направил за бъдещите бебчета, ние си имаме всичко от Алекс и освен шишета и комплекта за изписване друго няма да купувам

Hug

# 33

Захира, а ти защо ни напусна?
Защото ми казаха да си гледам в мойта паница,  Laughing, но за щастие бързо ми минава... Crazy

# 34

Защото ми казаха да си гледам в мойта паница,  Laughing, но за щастие бързо ми минава... Crazy

Намекваш, че сме пекани?!  newsm68 newsm09

# 35

Защото ми казаха да си гледам в мойта паница,  Laughing, но за щастие бързо ми минава... Crazy

Намекваш, че сме пекани?!  newsm68 newsm09
Даже препИекани:) hahaha Joy
В нашата тема положението е малко  gydi fight fight

# 36
То с това слънце напоследък много опекани може да сме даже  Mr. Green
А па ти що гледаш в чужди паници, а?

Ей и аз трябва да купя шишета, ама ще е след като се роди бебо, имам 1 неизползвано, та ще видим кога ще купя още. Надявам се да не ми дотрябват скоро, да го кърмя и така.
Абе за попма питахме, аз съм казвала, ама пак да кажа - не ми е трябвала. Дадоха ми след като се прибрах в къщи и така и не съм я ползвала. Ако ми се налагаше се изчеждах малко на ръка, с помпата по не успявах. Така, че за мен е излишен разход предварително, ако ви се наложи, тогава  Peace

Биберонко, ами то и сега може да я пробваш, поне на гърне седи ли? Аз се радвам, че от 6-ти месец почнах да я слагам, та с това нямаме проблем. Но и да изчакаш бебо да се роди, все още ще е топло за да пробваш, макар, че тогава пък не знам ще успееш ли да смогваш. Ще имаш ли помощ, или си си самичка?

# 37
Цвети честито ви привикване към съзнателно пикане  Hug Много е важно това и е много хубаво че си успяла да се справиш! Peace

# 38
Йейда, айде аз пак се наядох като за мен за бебето и още за близначетата на съседката  Mr. Green голямо ядене пада.
Данче, аз питах за пътуването - ама ей на, вече чашата преля  Joy Joy Joy и самолета излетя - без мен. Демек - ще отложа ходенето. Понеже нямаме и море тука наоколо, та си купих днеска две много готини плюшени слънца (при нас много кофти времето) и сега ще се пека в хола  Mr. Green newsm44 че да стана и аз пекана  rotfImao

Аз също съм "за" без памперси колкото е възможно по-рано. Естествено това все пак изисква доста търпение от страна на мамето, и доста пране. Но пък веднъж като се научи детенцето, после е супер  smile3521

Ние също имаме матраче вече - кокос и пяна. Пише: от страната на кокоса да се използва за новородено, понеже е по - твърда, след 6 месеца да се обърне на пяната  Peace

P.S. Джиджин, изчерпан ти е лимита на пощата, не мога да ти изпратя паролата. Изтрий нещо  Peace

# 39
Здравейте! Оооо, ама нещо доста крайни изказвания днес.... на която тук не и харесва, просто да не пише!  Naughty или да си приключи абонамента (каквото и да означава това!!!). За срещите - идеята е да се срещаме и да си помагаме, споделяйки и разменяйки опит и идеи, та в тази връзка и мамите от други градове да си уговарят срещи, то форума си е за това...
А на Чочо сан да и кажа, че Яна я познавам лично и нито е нервозна, нито си налага мнението!
Днес с Джема и със Стрелче (която също се е преместила в Юлките, ама неин си избор...) бяхме на отворени врати в МД. Акушерките бяха много любезни и доста търпеливи и отговаряха на всички въпроси, обиколката си беше в предродилна, родилна, операционна, послеродова, ВИП етажа и най-готиното, че видяхме много бебчета, толкова са сладки и малки... просто беше страхотно изживяване...А, даже присъствахме на къпане и обличане на бебче..
Ох, най-важното е да гушнем живи и здрави бебчета август!!  baby_neutral

# 40
Мерси за отговорите, момичета!   bouquet
Забравих да ви кажа, че поръчахме легълце-люлка и скрин от ето тази фирма - http://avmebeli.com/plus.html
Много ми харесаха и доста стабилни изглеждат. Та ги чакаме след около седмица.
Пазарувам си и дрешки, пеленки и одеалца за беба.
Чао засега от мен

# 41
  • На плажа
Здравейте момичета,как сте в тези жеги.аз само пуфкам,ту пускам климатика,ту го спирам .Няма угода.Поне на работата и се вижда края,още една седмица и излизам в болнични newsm44.
Янче,страхотни снимки,явно добре сте си изкарали почивката.
И аз днес за севтосах моренцето,но много се дразня,че няма да мога да се къпя,ще трябва да седя и да се пържа само Mr. GreenНо пък Вики е доволна.Утре пак сме на плажа.Лека вечер от мен  love001
Как тъка са се променили линийките ми? newsm78Отивам да ги оправям

# 42
Италиана   Hug  Heart Eyes И супер, че сте присъствали на къпане на бебчовци, на моите отворени врати в ТК нямаше такива неща Sad

Джиджииин, хайде изпразни малко тази поща деее Simple Smile Simple Smile

Тинчее, аз пак пропуснах, че си на моренце! Супер, но МНОГО се пази от жегите. Моят док каза никакво излагане на пряка слънчева светлина. Аз разбира се не го послушах и се пехох сутрин, НО си покривах 95% от времето корема+беше намазан с фактор 30! И внимавай действително със студената вода. Аз не влезнах в морено, но в басейна се престраших за по малко няколко пъти! Весело изкарване  Hug

Момичета, обърках се, аз сега пекана ли съм или пръдла???  newsm78 Не ми отговаряйте  Laughing

Лека на всички от мен!   bouquet

# 43
Напетиа, сега започваме с отказването, но се надявам да успеем възможно най-скоро Simple Smile
Янче, не се ли сещаш - пекана пръдла си  Mr. Green

Абе девойки, вие гласувате ли? Преди малко гледах Слави, та ми стана интересно за мацката дето я е издигнал, ще търся инфо, че не съм гледала предаването когато е станало.

# 44
А, бе пекани пръдли сме, само да не сме сръдли-пръдли.  Laughing

Като сме на тая тема... Направо се чудя как доста от вас говорят за запек... При мен бебончо, като се размърда яко, редовно ме изпраща на бегом към тоалетната. А за какви "газови-пръдла" говорим - не е истина... Постоянно тичам да се крия някъде.

Общи условия

Активация на акаунт