Съзнателно зачеване

• 22 502
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
Не споменаваш, обаче, нищо за децата, заченати инвитро. Whistling
Там ко прайм?

Те не се броят за хора, не могат да стават шамани. Само счетоводители.

Laughing

на Людмил баща му много е философствал, докато го е правил.

аа, сетих се, и двете ми деца са заченати правилно, ама са родени секцио. какво да ги правя сега?

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 15:04 от тити

# 31
Цитат
аа, сетих се, и двете ми деца са заченати правилно, ама са родени секцио. какво да ги правя сега?

Подай обява, за да ги размениш за по-качествени.

Или пък ги използвай за изпълняване на древни пророчества от рода на "не може да бъде убит от никой, роден от жена", в които както знаем от Бил Шекспир секциото е задна вратичка в тълкуването.

Иначе за родените секцио- два пъти повече медитация, иначе не стават за шамани. Ако са кърмени до пет годинки, може най-много за йоги да се вредят.

# 32
Цитат

Подай обява, за да ги размениш за по-качествени.

Или пък ги използвай за изпълняване на древни пророчества от рода на "не може да бъде убит от никой, роден от жена", в които както знаем от Бил Шекспир секциото е задна вратичка в тълкуването.

Иначе за родените секцио- два пъти повече медитация, иначе не стават за шамани. Ако са кърмени до пет годинки, може най-много за йоги да се вредят.

Ами ако не са кърмени въобще? Мани, мани, нищо не става от тях..... Laughing Laughing

А това много ме развесели :

....... Знам със сигурност, че емоционално бих се натоварвала доста негативно, ако знам че мъжът ми "ляга отгоре ми", за да ме заплоди след 15 дневна медитация и пречистване, не защото му е кеф да си палуваме, а защото е с мисия.

Мисия - секс, как звучи само, ха ха ха! Joy

# 33
  • София
Явно съм адски невъзвишена личност (и мъжът ми в това число), защото детето ни си го направихме по традиционен и банален начин  Grinning
Майтапът настрана - темата е интересна, но не е за нашето семейство  Mr. Green

# 34
За счетоводители разбрахме как се правят. Ако имате рецепта за нотариуси споделете, за да се възползваме за следващия път... /нищо, че и те като счетоводителите сигурно "не са хора" и няма да стават за шамани/

# 35
Аз намерих тази подобна тема !
http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=1599

# 36
За счетоводители разбрахме как се правят. Ако имате рецепта за нотариуси споделете, за да се възползваме за следващия път... /нищо, че и те като счетоводителите сигурно "не са хора" и няма да стават за шамани/

Дори и аз не мога да изрека необходимите за тази цел извращения. Но трябва да се внимава конят да не стъпче някого, това е най-важното.

# 37
  • Плевен
Шаман - това е професията на бъдещето. Simple Smile

# 38
Да видим сега какво казва официалната наука.
Има един човек, казва сe Брус Липтън. Той е клетъчен биолог, учен от голяма величина. Казва, и не само казва а го аргументира и доказва със способите на науката, че родителите предопределят "профила" на детето още преди раждането му. Чрез техните мисли, чувства и т.н. Има цяла лекция за това, казва се Nurture and the Power of Love - The Biology of Conscious Parenting (Родителство и силата на Любовта - биология на Осъзнато родителство) и може да се дръпне оттук.

Имахме възможност да проверим тези неща, за които ви пиша, защото Самуил беше заченат точно така.

Духовни течения като ДАО и Тантра имат стройна система от правила за запазване на силата на семето на мъжа, така че да се зачене силно и здраво дете.

Ето част от правилата им: http://bg-ayp.dir.bg/T2.htm
http://www.taiji-bg.com/articles/sex/s11.htm

# 39
Брус Липтън е толкова стандартен учен, колкото аз съм космонавт.

Ако един дори уважаван физик ти каже, че небето е зелено- ще се замислиш. Ако Брус Липтън ръси глупости, дори да има официална диплома, глупостите си остават.

Знам, че за теб малкият Самуил е най-божественото дете на планетата и всеки ден ще намираш следи от вълшебното му зачеване. Такива са обаче всички наши деца, дори и без дао и тантра.

Моля те, не бъди арогантен. Няма по-голяма арогантност от тази на хора с нюейдж претенции. Някак си ходи срещу собствените им принципи, но те самите не го осъзнават.

Аз поне съм си извратен безбожник и си признавам без бой, че съм горда и не търпя глупости.

Интересно ще ми е дали някой ще може да различи специално заченатите деца от нашите, обикновени, ако се наредят в редичка. Е, твоето може би ще се отличава по липсата на пелени (за което завиждам благородно) и по кристалните дрънкулки и мъниста от сандалово дърво. Но по какво друго?

# 40
Брус Липтън е толкова стандартен учен, колкото аз съм космонавт.

Ако един дори уважаван физик ти каже, че небето е зелено- ще се замислиш. Ако Брус Липтън ръси глупости, дори да има официална диплома, глупостите си остават.

Знам, че за теб малкият Самуил е най-божественото дете на планетата и всеки ден ще намираш следи от вълшебното му зачеване. Такива са обаче всички наши деца, дори и без дао и тантра.

Моля те, не бъди арогантен. Няма по-голяма арогантност от тази на хора с нюейдж претенции. Някак си ходи срещу собствените им принципи, но те самите не го осъзнават.

Аз поне съм си извратен безбожник и си признавам без бой, че съм горда и не търпя глупости.

Интересно ще ми е дали някой ще може да различи специално заченатите деца от нашите, обикновени, ако се наредят в редичка. Е, твоето може би ще се отличава по липсата на пелени (за което завиждам благородно) и по кристалните дрънкулки и мъниста от сандалово дърво. Но по какво друго?
Благодаря ти че придаваш специфичният скандален привкус на темата-табу. Иначе нямаше да е бг-мамма  Laughing
Ама дайте да упгрейднем малко, а? Стига вече с тези стандартни реакции, гледам ги тук от години, откакто взех да пиша за неасистирано раждане и ЕБХ.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 19:56 от Людмил

# 41
включвам се, защото преди време ходих на един йога курс. та там ни обясняваха, че като минеш през няколко нива, (всяко от които в долари платено, по няколко стотин,- първите бяха на минимални цени за зарибявка) правиш ей такъв възвишен секс и можеш да заченеш едно невероятно дете, да планираш какъв пол ще бъде, какви ще са  му очите, какъв цвят ще има косата му, кога ще пораснат първите зъбки, дъра-дъра... първоначално звучеше доста добре, докато не се замислих, че всъщност малко изглежда като един филм "Гатака". където "нормално" заченатите деца бяха почти изхвърлени от обществото. ами да ви кажа честно благодаря съм от подобни идеи...някак си не виждам къде отива тогава божественото в зачеването...

за протокола ще кажа, че нашата дъщеря е плод на едногодишни опити, стана в най-невъзможния от към месечен цикъл момент и дълго време изобщо не вярвах, че съм бременна.

# 42
Добрата новина е, че за нас, създадените със С.Ч. има шанс да оправим грешката на родителите ни.
 От мен не чакайте да поправям грешки Laughing.Когато зачевах,мъжът ми чакаше в другата стая(заченах инвитро).С раждането на 2те ми принцеси,приключих с репродуктивния процес.
  Интересна тема.

# 43
Ама, какво значи стандартни реакции!? Без да се намесвам в спора искам да кажа, че цялата тази история ми звучи малко смешно вече- ако чрез чувствата и мислите си определяхме " профила" на детето, то тогава всяко едно щеше да е най- малко гений. Всеки родител чувства и мисли най- доброто за децата си. А доколкото знам незапазването на силата на семето на мъжа води не до болнаво и нездраво дете, а до стерилност.

# 44
Виж, няма непоправими неща. Просто с правилно зачатие даваме повече шанс на детето. И за това не ни трябват някакви тайни техники и йога курсове.

За тези, които искат да заченат инвитро ще ви кажа нашият случай, може да е от полза.
Опитвахме 3-4 години за дете, по стандартния начин, но нищо не се получаваше. Бяхме тръгнали, като всички останали, по клиники, изследвания, спермограми и прочие, когато се усетихме за нещо важно. Толкова важно, че ни е пред очите, а го пропускаме -- Когато природата (в случая нашите тела, които са част от нея) е поставила възбрана, значи тя има основателна причина. И да опитваме да я прескочим, значи да не зачитаме нейната мъдрост.

Ако искаме да приемем скъп гост, трябва да се приготвим за него, нали? Къщата да е чиста, подредена.
Това направихме двамата. Моята любима премина през пълно изчистване на тялото -храносмилателна система, черен дроб, лимфа, жлъчка, бъбреци. Аз също минах частично изчистване. След това избрахме специално, чисто и силно природно място за свещенният акт и приложихме нещата, които писах в началото. Тя зачена от първият път.

Общи условия

Активация на акаунт