Съзнателно зачеване

• 22 607
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
  • София
проблемът, Lilibon, е в това, че по конкретната тема Людмил говори глупости (и не само по нея, но това е офф-топик).

цитирай къде Людмил е написал глупост, и се аргументирай!

Peace

# 136
Моля, да не се нападаме  Peace
Когато не сте съгласни с някое мнение, не бързайте да го обявявате за глупост. Хубаво е, че сме различни, защото така можем да научаваме нови и интересни неща един от друг и да се обогатяваме взаимно. Но ви призовавам да сме и малко по-толерантни - ако разбиранията на някого не са като вашите, то не означава, че те са погрешни и глупави. Просто оставете да ги прочете някой, който ще открие нещо за себе си, а ако много държите да изкажете собственото си мнение и защо точно не сте съгласни - направете го, но без излишно напрежение и заяждане.
Благодаря ви предварително  Hug

# 137
  • София
проблемът, Lilibon, е в това, че по конкретната тема Людмил говори глупости (и не само по нея, но това е офф-топик).

цитирай къде Людмил е написал глупост, и се аргументирай!

Peace

вече съм цитирала и съм аргументирала по-нагоре в темата. четете, преди да пишете...

# 138
  • София
 Jam, няма аргументи в постингите ти,
а само крилати фрази, които са като клишета, известни на всеки един!

искам да поставя въпрос : "Какво разбирате под съзнателно зачеване?"

Нека да изясним кой каква гледна точка има относно този въпрос!

Jam, ако искаш можеш да си първа?!  

Peace

# 139
  • София
shivani, не губя време да споря със сектанти.
написала съм какво казва андрологията по въпроса за продължителното въздържание и отражението му върху оплодителните способности.

оттам нататък, вие си приказвайте каквото искате - не ви преча.

# 140
  • София

Използвай своя мозък, а не се крий зад взети назаем от андрологията вариращи заключения!

Остани си със здраве,
несектантке!

И за да не разводняваме темата, хубаво е ако имаш нещо конкретно да кажеш по темата го напиши,
ако не иди другаде да спориш,
предай щафетата на други съфорумци и се оттегли с мир! (ако можеш да бъдеш в такова съзнание)

Laughing Laughing

# 141
Ммм... цитирах индианските магьосници (в лицето на дон Хуан) защото те са единствен източник на някаква информация за енергийната същност на зачатието.

Като стигнах до тук, разбрах, че е време да спра да чета. Известно ли ти е, че Кастанеда е наркоман и всичките Дон Хуанови приключения са написани в състояние на наркотичен делириум...То си личи и без да го знаеш това...

# 142
искам да попитам,каква е вероятноста да забременея от един път,с приятеля ми правихме секс,той свърши в мен и лежах така 30 мин. но от тогава не сме опитвали отново. Sad има ли шанс да е станало от един път?

# 143
Да. Само не разбрах дали евентуална бременност е желана или не?

# 144
Ммм... цитирах индианските магьосници (в лицето на дон Хуан) защото те са единствен източник на някаква информация за енергийната същност на зачатието.

Като стигнах до тук, разбрах, че е време да спра да чета. Известно ли ти е, че Кастанеда е наркоман и всичките Дон Хуанови приключения са написани в състояние на наркотичен делириум...То си личи и без да го знаеш това...
Ти беше ли до него когато се друсаше?

# 145

Ти беше ли до него когато се друсаше?

A ти?

# 146
Хм, интересна тема съм изпуснала  Laughing
Попрочетох по диагонал, но май си срува да изчета всяка буквичка.

# 147
Темата е много интересна и наистина ме накара да се замисля за някои неща...

# 148
Винаги съм защитавала тезата, че бебетата трябва да се правят съзнателно. Моите две деца са създадени точно по този начин. Всеки човек заслужава да бъде обичан и желан още от момента, в който е заченат.

# 149
Мда, темата е интересна. Това са неща, за които малцина се замислят...

Общи условия

Активация на акаунт