А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 214
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 315
Забавни потничета ще има задължително, даже се чудя дали да не е нещо от зимната колекция, какво ще кажете? Или да рискувам Бу да ме убие и разкости и да направя "Оръжия за масова лактация"  Mr. Green
newsm18 Искам, искам!  newsm18

Въоръжавам се с пълна сила!

Ще покажете ли стикерите за кола? Искам няколко бройки!   За мотори дали ще стават?  Да обкича и на таткото мотора, съгласен или не, ще кандисва!

Няма ли да поръчваме вече?!

# 316
Цитат
Няма ли да поръчваме вече?!
newsm18 Няма ли,няма ли  newsm18

# 317
Може ли и аз да се включа  Embarassed

# 318
Шаманче, това с оръжията е просто връх. Аз лично ще си поръчам Hug
Но се кефя все още на  - "Искам мляко от мама, а не от някоя дърта крава" Mr. Green

Имаш мама - пиеш мляко е идейно, но наистина е леко дискриминиращо. Дори не много леко Confused Общо взето жегва всички, които по някаква причина са били лишени от майчина грижа Confused

# 319
If nursing in public offends you, please feel free to put a blanket over your head!   - такава бих носила с удоволствие  Laughing
Също и "Оръжия за масова лактация"   Laughing
Имаш мама - пиеш мляко е готино, но всеки който е имал трудности с кърменето знае, че много боли  Cry

# 320
  • София

Здравейте, присъединявам се към страхотната идея - много ми хареса, въпреки, че все още съм бременна  - искам да всичко - стига да имам възможност, ще чакам с нетърпение!  bouquet

# 321
  • София

Или да рискувам Бу да ме убие и разкости и да направя "Оръжия за масова лактация"  Mr. Green

Жестоко  Mr. Green!!!

# 322
"Искам мляко от мама, а не от някоя дърта крава!" - Жесток надпис  newsm65

"Имаш мама - пиеш мляко" - незнам колко е дискриминиращо, но мен ме кефи и бих носила този надпис с удоволствие. И аз нямах супер успешно кърмене, но надписът ме кефи, адски е забавен  Mr. Green

# 323
  • Бургас
....................Имаш мама - пиеш мляко е идейно, но наистина е леко дискриминиращо.
Дори не много леко Confused Общо взето жегва всички, които по някаква причина са били лишени от майчина грижа Confused
Hug

# 324
# 325
  • София
  Само да попитам, нали потниците и блузките отново ще са по-дългички, за да ми скрият увисналата кожа на корема и стриите  Sad
  Напоследък редовно нося от предишните две летни колекции потничетата, именно защото са и дълги  Simple Smile

# 326
Надписите на значките са супер - можем да изпозлваме някои от тях.
(Най ме кефи този: Still brestfeeding, still none of your business! Mr. Green ).

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 22:26 от Пролетната Фея

# 327
Имаш мама, пиеш мляко не ми харесва изобщо Peace

"Искам мляко от мама, а не от някоя дърта крава" Mr. Green
Това е моят надпис Mr. Green

# 328
"Искам мляко от мама, а не от някоя дърта крава"  и "Оръжия за масова лактация", както и "Still brestfeeding, still non of your business" са моите надписи. Имаш мама, пиеш мляко!" ме сдуха също - не мога да си го обясня с какво. newsm78

# 329
Значките са страхотни.Най-много ми хареса за публичното кърмене-бих се закачила цялата, че все ме гледат криво  breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт