Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 087
  • 518
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Между другото, момичета, мислите ли, че има голяма разлика между 6 и 6.5? Аз си поръчах 3 затворени на ток 6 и малко ме стискат, но при мен е винаги така докато ги разтъпча, защото иначе 37 впоследствие ми стават големи.  Сега обаче съм влюбена в един чифт на 13 см ток, но нямат 6, а само 6.5 и съм склонна да рискувам, но ми се иска да чуя и вашето мнение. В този сайт за преобразуване на номерата пише, че 6=23.5 см., а 6.5=23.8 см., а моят крак е 23.5 и се чудя дяли може такава малка разлика да ме разочарова в крайна сметка и да са ми големи..........................

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?

# 31
Пепси, страхотно си я оформила темата  love001
valmarie, евентуално ще пускаме поръчка няколко приятелки.До няколко дена ще разбера окончателно и ако не си се прикрепила към някой ще те включим

# 32
  • в града на атомното слънце :)
Между другото, момичета, мислите ли, че има голяма разлика между 6 и 6.5? Аз си поръчах 3 затворени на ток 6 и малко ме стискат, но при мен е винаги така докато ги разтъпча, защото иначе 37 впоследствие ми стават големи.  Сега обаче съм влюбена в един чифт на 13 см ток, но нямат 6, а само 6.5 и съм склонна да рискувам, но ми се иска да чуя и вашето мнение. В този сайт за преобразуване на номерата пише, че 6=23.5 см., а 6.5=23.8 см., а моят крак е 23.5 и се чудя дяли може такава малка разлика да ме разочарова в крайна сметка и да са ми големи..........................

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?
Имайки в предвид, че обувките не са от естествена кожа, как ти се разпускат тези, които малко ти стискат? Според мене можеш да рискуваш, въпреки, че 2 мм понякога са много, а понякога са и и малко. Сама трябва да си прецениш, като знаеш другите си модели. Освен това 13 см ток, значи по-голяма извивка на ходилото и не чак толкова удобна. Рискувай, а може и да уцелиш, ако не  - в продавалника и вече ще знаеш за този модел и номер. Успех  Peace.

# 33
  • София
................и се чудя дяли може такава малка разлика да ме разочарова в крайна сметка и да са ми големи..........................

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?

Съмнява ме да са ти големи. Днес си взех сандали от магазин на 8-9 см. ток и въпреки,че нося 36 номер тези ги взех 37. С този ток 13 см.,  ме съмнява да останеш разочарована.

# 34
Записвам се и аз да ви следя с надеждата, че скоро ще пусна снимки на обувките от нашата поръчка. От 8 юни до днес обувките ни не са стигнали от София до митница Свиленград. А кога ще стигнат до Хасково въобще не искам да мисля.

# 35
И тук да ви са помоля  Praynigда ме приютите към някоя поръчка мнооого ви моля мами Praynig

# 36
  • София

[/quote]
Имайки в предвид, че обувките не са от естествена кожа, как ти се разпускат тези, които малко ти стискат? Според мене можеш да рискуваш, въпреки, че 2 мм понякога са много, а понякога са и и малко. Сама трябва да си прецениш, като знаеш другите си модели. Освен това 13 см ток, значи по-голяма извивка на ходилото и не чак толкова удобна. Рискувай, а може и да уцелиш, ако не  - в продавалника и вече ще знаеш за този модел и номер. Успех  Peace.
[/quote]

Мислиш ли, че няма да се разпуснат?
Не искам да ги пускам в продавалника - ХАРЕСВАМ СИ ГИ........

# 37
  • София
Пепси, страхотно си я оформила темата  love001
valmarie, евентуално ще пускаме поръчка няколко приятелки.До няколко дена ще разбера окончателно и ако не си се прикрепила към някой ще те включим

ЩЕ ВИ ЧАКАМ

# 38
  • София
................и се чудя дяли може такава малка разлика да ме разочарова в крайна сметка и да са ми големи..........................

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?

Съмнява ме да са ти големи. Днес си взех сандали от магазин на 8-9 см. ток и въпреки,че нося 36 номер тези ги взех 37. С този ток 13 см.,  ме съмнява да останеш разочарована.

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД   Hug

# 39
  • София
Споко Peace само си помисли да ти се подуят краката от топлото ooooh! и да нямаш дори минимален аванс. Peace

# 40
  • София
Купих си по-миналата година от Пиротска обувки на 8-9 см. ток за 40 лв. - ЕСТЕСТВЕНО БЯХА ИЗКУСТВЕНА КОЖА, но бяха толкова хубави, че не можех да ги оставя самички там. Класически модел, тънък ток, заострени отпред и понеже беше жега и ми се бяха подули краката, не успях да ги напъхам в 36 номер и си взех 37. Първите няколко пъти - добре, но впоследствие изглеждах така сякаш малко дете е обуло на майка си обувките.... Сега и трите ми чифта са същия модел и си мисля, че ако ги разтъпча малко, всичко ще е ок
http://www.gojane.com/33982-shoes-patent-pointed-toe-heel.html

# 41
Този код за намалени да не е само за Щатите?

Важи и за нас,за момичетата които са правили вече поръчка и следващата е с 20% намаление Peace

# 42
Simple Smile Ей, изтървах поръ4катаози код за намаления за вси4ки ли важи? ВСеки ли може да го ползва?

# 43
Този код за намалени да не е само за Щатите?

Важи и за нас,за момичетата които са правили вече поръчка и следващата е с 20% намаление Peace

Crossing Arms Е, как да си направя сега самостоятелна поръчка, като ще ми бъде първа?

# 44
  • Бургас
Crossing Arms Е, как да си направя сега самостоятелна поръчка, като ще ми бъде първа?

ако пускаш поръчка, би ли ме включила  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт