Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 170
  • 518
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте искам да попитам дали се правят общи поръчки??? хесала съм си няколко чифта обувки и искам да поръчам

# 331
speshno molq viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iskam da porucham

# 332
 Grinning  Laughing и аз ама засега няма на кой........ако някоя добра мацка се навие тогава........

# 333
dilibaby да си изчисти кутията  Praynig

# 334
  • Малка къщичка - близо до морето!
  Мацки, помогнете на една новобранка! Има ли действащ код за намаление към момента, че сумата ми е 183$, а нищо не ми се маха!
  МНОГО МИ Е СПЕШНО!

ИСКАМ ОЩЕ ДНЕС ДА ПУСНА ПОРЪЧКАТА!

Благодаря Ви предварително!

# 335
  • сусурлево
кодовете мисля ,че не важат за Бг , само за САЩ .

# 336
molq nqkoq macka da me vkluchi ako pravi poruchka - plashtam vednaga!!!!

# 337
  • сусурлево
molq nqkoq macka da me vkluchi ako pravi poruchka - plashtam vednaga!!!!
Mиналата седмица се пуснаха доста поръчки , сега сме в застой , поне до петък като изленат новите неща  и ако има нещо интересно Laughing
Моите пристигнаха !  newsm44

# 338
  Аз преди час и нещо пуснах поръчка с 10 чифта, но стойността и  e 233$ и , като смятам с доставката идва 156Е. Дали ще имам проблеми на митницата или мога да им покажа някакъв документ, че стойността на самите обувки е 188$= Как точно се оправяте с митниците?

# 339
дайте снимки...не крийте красотите Praynig Praynig Praynig

# 340
  • сусурлево
  Аз преди час и нещо пуснах поръчка с 10 чифта, но стойността и  e 233$ и , като смятам с доставката идва 156Е. Дали ще имам проблеми на митницата или мога да им покажа някакъв документ, че стойността на самите обувки е 188$= Как точно се оправяте с митниците?
Досега ги правим с доставка не повече от 190 долара и проблеми на митницата не сме имали . Ако не дължиш мито ще ти ги донесат на адреса или в пощата ,а ако дължиш ще ти изпратят бележка да ходиш до митницата .
А защо ги пусна така като знаеш ,че може да те накарат да платиш мито ?
А снимки , на поръчката утре или вдругиден

# 341
speshno molq viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iskam da porucham

Mоля те спешно ееееееееее,пиши на български!!!!
Не е нужно да пускаш пост след пост,следиш темата,когато някой пуска поръчка  го пише с големи червени букви и който желае да се включи му пише сам!  Peace

Аз преди час и нещо пуснах поръчка с 10 чифта, но стойността и  e 233$ и , като смятам с доставката идва 156Е. Дали ще имам проблеми на митницата или мога да им покажа някакъв документ, че стойността на самите обувки е 188$= Как точно се оправяте с митниците?

Необлгаемата основа е 150Е ,включително с доставката. Зависи откъде си,във всеки град митниците действат различно,но има вероятност да подлежиш на обмитяване!

# 342
Ето това са ми нещицата!

http://us-dc2-order.store.yahoo.net/ymix/MetaController.html?eve … xgqPGbSgA%3D&

Миии, какво да правя, като съм лакома!

# 343
  Може въпросът ми да звучи глупаво, но ако се стигне до обмитяване, дали ще е на цялата сума или само на горницата над 150Е?

# 344
  • сусурлево
Това са 100 долара
А и ботушките днес ми пристигнаха
А др.неща и аз съм ги харесала

Общи условия

Активация на акаунт