МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 274
  • 434
  •   1
Отговори
# 165
Сиско, добре дошла при нас.Ние често пътуваме на към Петрич, тъй че може някой път да се видим на по кафенце.
Свързвам Сандански с романтичните ми разходки с моя любим още докато бяхме млади, ееех спомени, спомени.Ядяхме пасти и пици на Чинара/дори не знам дали съществува още, возехме се на водните колела, чат пат отскачахме до Попина лъка.Размечтах се... Embarassed
Кукличке, привет и от мен, аз съм често срещано явление тук, тъй че те приветствам  newsm51 Не се чуди защо ти поднасям китка, другите вече ми свикнаха, много съм галантна и кавалерка. Mr. Green Това с хорското доброжелание ми е болничка тема, особено като стане въпрос за близките хора, и мога да пиша романи, но не ми се харчат думите. Twisted Evil
Танче, къв е  тоя нов начин на изразяване, душа? Twisted Evil Клавиатурата ли ти се повреди или? newsm78 От къде ги ровиш тез емотикони, искам и аз пък. Crossing Arms
Пеш, не смееш да влезеш в скайпа, а? smile3515
И за сведение това изобщо не беше спам. newsm03

# 166
Благодаря за топлото посрещане!
Пепел от рози,с удоволствие ще пийна кафенце с теб!
Сандански   е чудесен град особено през пролетта!
А бе какво да ви кажа-Хапсолютно романтично!

На Лудата ирландска пешеходка ще кажа само,че сърцето ми си е най-обикновено. Чисто и просто  МАЙЧИНО сърце,изстрадало всяко едно от децата си и преизпълнено с любов и грижа към тях! А и не само...

# 167
Лудата!? Joy Joy Joy Само луда не ми бяха викали още ... но пък си е вярно де! Peace

И да използвам поредния спам - да си копирам поста от отчетната ми тема...

Момичета, да ви се оплача...Вчера бях на родителска среща в ДГ на Дивна... Малко съм объркана, защото хем много ми хареса, хем с госпожа Директорката май ще влезем в сериозна конфронтация...Първо, за успокоение на Троя, в нашата детска ще е резрешено (даже препоръчително) да си носим любими играчки, особено такива с които се заспива. Няма да се толерират префърцунени тоалети, тъй като са неподходящи за игра. Бибите са забранени, памперсите трябва да са минало, пиенето от чаша и хранене с лъжица са задължителни. До тук - добре, обаче - тоалетната е с клекало (не успяват да получат разрешение и пари за ремонт), гърнетата обаче са забранени от РИКОЗ (или както му е там абревиетурата)... в същото време изрично се подчерта, че да не разчитаме на някой да ги изпишква или бърше (и при голямата нужда) - това ние сме длъжни до есента да ги научим... newsm78 Това има ли го във вашите градини? Аз не си го представям как ще стане...Самото пишкане даже - тя мойта сама си сваля гащите и ги вдига, ама как ще прецени колко да ги свали, така че да не ги опишка на клекало...а, бърсането след голямото нещо изобщо не си го представям - специално се подчерта, че абсолютно не се занимават с това. Друго което ме потресе - ако детето има изявени алергии към храна - ок, няма да му я дават същата, обаче ако помоля да не се дава сок Арония (например), защото не смятам че детето ми трябва да го пие - не може да се съобразяват с такива искания, той бил разрешен от същия тоя РИКОЗ и съответно, коя съм аз да се противя на висшите сили...За сведение Арония е някаква разтворима напитка с аспартам и милиони подобрители, оцветители, консерванти или накратко "Е"-та...  Shocked  И най важното - многократно се подчерта, че който не му харесвали правилата действащи в това детско заведение, бил напълно свободен да си търси друго newsm78 ... Даде ни се ясно да разберем, че само принц Хари не е бил "ученик" там, та значи да сме адски благодарни, че ние сме!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 15:54 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 168
Дивата,сори, вери сори,скъпа!
Не беше нарочно! Не знам как съм го написала,но сигурно защото и аз съм си малко луда!
И пак -ИЗВИНЯВАЙ!

# 169
Честито на днешните рожденици! Да за здрави и весели.

Добре дошли на Сиско и Куклата. Споко, Кукличке, тепърва ще има да чуваш "мили" думи от доброжелатели. Например на мен наскоро ми зададоха въпроса: Аз за кога съм я родила тази Поли, ми то нямало да доживея да я отгледам!  #2gunfire  Ама ако обръщаме внимание на всеки селски идиот с претенции за всеосведоменост и непогрешимост... Вярно, че е по-кофти, когато приказките идват от близките, ама и с това се свиква. А след време да видиш как се хвалят с това, че дъщеря им (или синът, внукът, племенникът или каквото е там) има 3, 4 или повече деца!

Пеши, аз наистина бих си потърсиля друга градина, ама при тази липса на места в София, не знам какво да ти кажа. За първи път чувам такива изисквания. Тази градина да не е под егидата на наследниците на Хитлерюгенд.  Twisted Evil
  Shocked

# 170
  • София
Добре дошли Сиско и Кукличка!  Hug Hug Hug Може ли снимки да ни покажете, че тук е пълно с любопитнички  Wink

Пешеходке, мила, това за тоалетната еееееее.меко казано ужасно.И на нас и казаха за ходенето до тоалетна, че трябва децата да го могат, но чак да ни заплашват, че няма да ги бършат и тем подобни  ooooh! А и нашите са с тоалетна чиния и ще им е по-лесно ( не че моето диване иска да седи и да прави каквото трябва там  Rolling Eyes ), но при вас... А за храната не се надявай, че ще ге хранят с екологично чисти и много полезни неща.Просто парите им са толкова и се опитват да се вместят в тях-къде по-добре, къде по-зле.Питай Кабо Алма дали не можеш да се оплачеш на някого за това.

# 171
това са моите сладури-
Катя на 15г.
Александра  на 5г.
Илиян на 1г.9м.
Ангелчето ми Емчо ще остане винаги на 6г.
http://storage3.album.bg/a6d/s6002663_40b87_14813077.jpg
http://storage3.album.http://storage3.album.bg/1e3/18092008183_d9fa8_14813295.jpgbg/a99/s6002699_f7673_14813217.jpghttp://storage3.album.bg/00a/s6002464_6efe6_14813260.jpg
http://storage3.album.bg/bb3/16092008178_38db9_14813266.jpg
http://storage3.album.bg/986/s6002625_52963_14813518.jpghttp://s … 624a_14813538.jpg
http://storage3.album.bg/a2a/s6002282_e53af_14813553.jpghttp://s … 0442_14813710.jpg
http://storage3.album.bg/e21/i186172426_44644_3_dacb1_14813786.jpg
http://storage3.album.bg/9f8/s6002621_8772a_14813508.jpg

# 172
  • Пловдив
Привет многодетни и временно малодетни, но все така прекрасни мамета.
От седмица насам правя отчаяни опити да се разпиша, и ето сега ми остана малко свободно време и за мен  Party
Първо започвам с една скромна почерпка за малката ми помощница Камелия. Във вторник стана на 2 г., заповядайте и наздраве
, ,
Миналата седмица, за разлика от тази, беше пълна само с положителни емоции. Татето ни излезе в отпуска и изведнъж го облада идеята за море и за няколко часа трябваше да съм приготвила багажа и хайде на почивка  travel Сутринта рано бяхме в Обзор, децата се събудиха и не можеше да спрат да се радват на морето. С хиляди уговорки отидохме да се настаним в квартирата. Времето и водата бяха супер и не можехме да се разделим с морето на края, но трябваше да се прибираме  cry А и от стоене само във водата понастинаха.
Приети сме и в детската градина и Диди е много ентусиазиран още от сега. Само разправя как щял да си играе с децата и ще слуша много госпожите. Анди наддава добре, качил е 500гр. Аз се опулих на кантара, но педи каза че е много добре и да не бързам да го захранвам. Правихме и снимка на тазобедрените стави, не се виждат още ядрата, та ни изпратиха на ортопед, а той нали ми е "приятел", каза че дечко си е много добре. Тъй като има голямо желание да е седнал или да стои изправен, може да го слагам и в проходилка  newsm78.
Те това е хубавото при нас, за лошото няма да споменавам.
Сега да честитя на всички празнували и празнуващи. Бъдете здрави, обичани и обичащи и всичко, което си пожелаете се сбъдне  newsm59   Gift  newsm51
LSD, тези изисквания са много странни, ще видим и на нас какво ще ни кажат като ни извикат някой ден. Нас още не са ни викали, нито някой нещо ни е казал, освен за изследванията.
Мамо Цоци, сигурна съм че съвсем скоро и Рая ще е добре, и всичко около вас като цяло ще се нареди. По въпросът  за притесненията с бременността, и аз с третата бях най-притеснена дали всичко е наред. Дори след като се роди Анди пак се шашкам за нищо.

Ех, все като се за разпиша, някой ще ме завика. Оставям ви за сега, а довечера ще пиша още и снимков ма'триал  ще приложа  Hug  Hug  Hug

# 173
Малееееее ooooh! само от гледане напълнях .....
Да са ни живи и здрави рождениците !!!

# 174
Сиванова,честит рожден ден на твоето слънчице!Щастливо детство и много умивки!

Отиде ми и диетата, тц тц тц... Crossing Arms

Малееееее ooooh! само от гледане напълнях .....
Да са ни живи и здрави рождениците !!!
Лъжла такава... Mr. Green И тия дето не са те виждали, ще вземат и ще ти повярват. Twisted Evil И аватара много ти отива, изобщо...

# 175
моля за вашето палцестискание Mr. Green Mr. Green/такава дума май в Българският език нЕма/
Утре е изпита по БЕЛ за гимназии. Незнам какъв е шанса на Мимката за езиковата / 26 места- 108 кандидати/ на силно се надявам да ни огрее късмета!!!! Mr. Green Mr. Green
Честит Рожден ден на Ками на Сиванова!!!!Жива и здрава да е!
Цоци - малкото зло е било Praynig Оправяйте се! Heart Eyes
На останалите Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Утре мъжо и тъща му са на Русе! Аз бих отбой- оставам си при детето!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Някой трябвада му полее вода преди изпита!!! Mr. Green

# 176
Юле, стискаме.
Успех на Мимка утре и вярвам, че ще бъде една от тези 26.

# 177
  • София
Ето ме и мен.....
Пълен съм блокаж....нямате шанс да ви запомня рожденниците  Embarassed, затова едно обобщаващо  newsm59 за всички!!!!!
Работата е там, че докато ви чета трябва да реагирам своевременно и на място да поздравя лично, който има повод, което обаче значи да оспамя темата безобразно, та да ме порицае МАМА, пък тя нали е бъдеща такава - там трябва да се пипа внимателно....Мамо Цоци, оздравя  ли детенцето, как сте, всеки ден си мисля за вас, днес даже чинно разглеждах снимките от първата страничка да ги показвам на мойта приятелка, пък тя вика :"Ама аз ги познавам някои тука, и на един от празниците на пълната къща бях." Е, викам си, значи ти си по-сериозна от мен, въпреки че нямаш време да седиш пред компа да писателстваш, ами действаш....Бъбрихме си с нея....за по едно четвърто да си родим  Laughing....докато мъжа и ЕГН-то позволяват.  Mr. Green

Добре дошли на новите мами! Тука с китки   bouquet и любопитстване посрещаме! Дано да ви хареса и да си отпуснете душиците и за добро и за лошо, тука е .... пълна къща...има от всичко...за всички...най-вече любов  Hug Heart Eyes

Въобразих си ,че ще мога да кажа на всекиго по нещичко...един вид, да заместя Пикасо като се има предвид по кое време се захващам да пиша, но.....незменимите са си незаменими  Mr. Green и чистосърдечно ще си призная, че не го умея това, дето тя го умее, та така кротко ще си се засрамя и ще продължа да ви досаждам по моя си начин...неясно още какъв.  Tired

Сиванова, браво на вас - моренце и почивцица - нещо снимчици така???? И да ти е здрава, послушна дъщеричката, да те изненадва, радва и гушка много! Целувки и за другите сладурчета!  Hug

ДИП, нямам думи...съзнателно и предварително реших, че ще спестя на мойте деца яслите и детските градини...явно и на себе си съм спестила доста ядове...Може би не навсякъде има такива изисквания, но пък нямаш много избор... Praynig Hug

Джулс, стискаме палци да се справи детето и да сте спокойни!!!  Praynig Peace

Пепел, СТРАШНА КОСА ИМАШ! Да не смениш утре аватара и да се чуди после четящия какви съм ги писала.  Mr. Green

И напоследък ми ще да попитам точно майките на по-големите деца...как си избраха какво да учат, къде да кандидатстват...с тяхното желание ли се съобразихте или подбутнахте нещата в желаната от вас посока...как преценявате кое е добре за тях...познавате ли ги достатъчно, за да ги насочите....
Питам, защото се оказа, че с големия ми син сме на различни мнения по въпроса, а мислех, че го познавам добре....имам нужда да чуя личните ви опитности по въпроса...МОЛЯ!!!!  Praynig

# 178
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро  Hug

Честито на всички мамчета и техните дечица който празнуваха през тази седмица ! Много здраве, радости и късмет да ви спохождат за напред и от щастие да не се отървете !   love001 newsm51 newsm51
Добре дошли и на новите майчета   bouquet
Бързо оздравяване за Рая  spoko
Аз днес съм много притеснена Джони е на изпита по БЕЛ и за разлика от сестра си която преди две години кълвеше яко , той хич не си даваше зор . Цял месец седя на главата му да учи а по математика ходи и на уроци ,но виждам , че не е подготвен и съм в паника smile3511 . В крайна сметка .....каквото има да става - ще става ! Покрай него забравих за разходките с бебока и затова тати пак ни измисли една голяма разходка утре newsm12 . В 5 сутринта се понасяме към Велико Търново - Царевец - незнам си още къде..... и последна спирка Русе ЕСТЕСТВЕНО  smile3518!!!Ще трябва отново да изтърпя една нощ там , няма как.Зори и Джони няма да идват с нас както винаги . Предпочитат приятелите си . Weary Набелязах си и няколко манастира в околноста да посетим (дано не загубим пътя , че това при нас си е традиция  Embarassed).В понеделник ще ви пусна снимчици от пътешествието . ААААААа  тази сутрин издебнах Габи и я  photo докато ми се усмихваше , но не съм свалила още снимката та ще ви я покажа в понеделник . Всяка сутрин щом се събуди ,почва да си приказва нещо в леглото и щом мойта тиква се покаже там ......почват едни усмивки дето ми изпълват душата  newsm03 newsm53 newsm53 newsm53
Спирам , че Габчо трябва да папка и после да прибираме бати от изпита . В понеделник ще ви пиша пак . Пожелавам на всички един красив и изпълнен с повече усмивки уикенд . Обичайте се !

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 08:41 от emiliarie

# 179
Добро утро и от мене!
Изпратих таласъмчетата на градина и ясла , пиинах кафенце и сега съм изцяло ваша!  love001
Каката още спи и гледам да съм тиха доколкото мога. На мен тишината ми се отдава като на слон в стъкларски магазин! hahaha
И тук на помощ се притичва компа! Най-добрият приятел на човека,след климатика ,че в тия жеги!
И напоследък ми ще да попитам точно майките на по-големите деца...как си избраха какво да учат, къде да кандидатстват...с тяхното желание ли се съобразихте или подбутнахте нещата в желаната от вас посока...как преценявате кое е добре за тях...познавате ли ги достатъчно, за да ги насочите....
Питам, защото се оказа, че с големия ми син сме на различни мнения по въпроса, а мислех, че го познавам добре....имам нужда да чуя личните ви опитности по въпроса...МОЛЯ!!!!  Praynig

[/quote]

Моята дъщеря е в осми клас и сега и предстои кандидатстване.
Аз съм икономист по образование ,макар ,че сега се изявявам като проектант на мебели.
Искаше ми се Катето да се насочи към някоя икономическа специалност,но уви...
Тя от няколко години насам си е решила ,че ще се записва в паралелка "Хлебари и сладкари"
Има си начертан план как като завърши таткои ще и направи сладкарски цех ,ще си наеме работници и ще прави конкуренция на другите сладкарници!
Една приятелка учителка и предлага да отиде да учи при тях нещо от рода на Връзки с обществеността.
Проведоха следния разговор:
-И като завърша къде ще работя ,лельо Весе?
-Ами в някой хотел например,на рецепция...
-Ама татко ми няма хотел ,бе лельо Весе , и трудно ще ми построи... hahaha

Тя си е изготвила цял бизнес план и не се отказва от него , а ние сме длъжни да се съобразим с желанието и.
Успех на всички мами!

Общи условия

Активация на акаунт