МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 259
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Чакам ви аз да пишете повече, ама има да си чакам.
Цоци, радвам се за вас - както казваш "у дома и стените помагат", така че - почивайте си!
Знам, че сте го закъсали здравословно - разни вируси и ангини ги натръшкват децата - прегръдки  Hug и се усмихнете въпреки и напук!  Mr. Green
Моите момчета ще пристигнат късно следобед.....не ми се пише в какви размисли ме хвърли техния летен лагер....използвам последния си шанс да съм лепната за компа без да ми дишат нетърпеливо във врата. Laughing
Малкия от сутринта по телефона пак плаче - мъчно ми е, мамо, Жорко ми изкрещя в ухото и така ме събуди, главата ме боли....а какво ще правим като се прибера, може ли на компютъра...?
Може, може, всичко може.....на мама един самотен остров, ако може, без телефон... да блаженства в неведение за световните и семейните проблеми....само къде да си дяна сърцето, непоправимо загрижило се за всичко....и мозъчето си как да си го изключа незнам...
Ама пък каква торта направих....може да нямам фурна и на сладкарското ми въображение да не му достигат финансови средства да се развихри, обаче на количество се научих да го докарвам - в най-голямата си тава такава бисквитена тортичка спретнах, че довечера само я слагам на масата и връчвам вилиците! И всички ще ме обичат, докато мляскат, ровят и унищожават тая вкусотия!
Не ме питайте как не се изкуших да я унищожа аз.... Mr. Green

Закъснява ми с 1 ден и съм в лека паника Confused
Искам и аз такава паника ,ама нъцки Mr. Green, а ти не бързай да се паникьосваш, изчакай още няколко дни и тогава! Mr. Green

Много бързо ви се развиват щерките, бе , косми, '"забранени плодове"....Някъде гледах защитна компютърна програма, даже българска беше, ще потърся, май е време да си я инсталирам, не ща изненади...като знам как реагирах като чух големия веднъж да изпсува...такова конско му дръпнах, не казвам, че съм била права, но се познавам...той не повтори, поне пред мен.
Писнало ми е, ръката ми е все с дистанционното, ми то, една реклама не могат да направят без да ми се плези някоя сочна лелка и да си показва "дините"...после обяснявай колко е свещено, красиво и лично онова нещо дето му викаме кекс Mr. Green и как трябва да уважава, почита и да се грижи за жена си като себе си и т. н. поучителности....Правя го, обяснявам на разбираем език и в прав текст всичко за което ме попитат или аз реша, че е време да обясня...и ще продължавам...дано старанието ми да сме близки и открити има резултат и за в бъдеще. Говорете, учете се как и пак говорете....и сейте добри семенца в душите им...дано дадат добри плодове като им дойде времето!
Хайде стига, че се отпленах, пък и малката се събужда.
 Hug  bouquet

# 241
Гледайте по Канал едно господин Пешеходков.
Ма Пеши, ма много убав ма... Mr. Green
Аз що не съм го видяла на срещата,а?Пак съм проспала нещо,ей! Twisted Evil

# 242

Тя и Сватята ни е убавица, както и Снаата - род от сой ще си имам Party Party Party - завиждайте ми!

Леле...май дойдох поне малко на себе си.......Психическото натоварване е голямо, в къщи направо блокирах от всякъде и се разпаднах на парченца щом се прибрах.........Сега започвам да идвам на себе си, дори сложих един пълен пипер във фурната.......Окончателно ще разбера какво и е било на Рая след 1 седмица, когато си взема епикризата......Но.......аз си мисля,че бе алергия към антибиотика. И сега просто на Рая с повишено внимание ще и се изписват антибиотици, като май ще изключим всички пеницилинови, защото аугментина бил точно такъв.

Къщата ми е с главата надолу, ремонта тече с пълна сила, сменихме дограмата днес(това не бе предвидено в плановете ни за ремонт)в кухнята и спалнята и направо вече се чудя къде да стъпвам у нас. Да шпакловат около дограмата и започваме боядисването + да ми направят вградената кухня. И да се надяваме,че това ще е последното, че вече копнея да си събера къщата......

За бременността - за влагалищния секрет ми изписаха едни глобули Полижинакс. Пише,че не се препоръчват за бременни и кърмачки, но по лекарско предписание - може. Някой да има повече впечатления, смятам да пусна и такава тема, че да знам дали все пак да ги ползвам.......Продължавам да нямам апетит, ям малко и само това ми напобвя за бременността. Иначе напълно изключвам за нея, чувствам се перфектно!

Днес в детското приеха едно дете, което идваше от Африка, с Т и пневмония. Майка му също бе болна. За съвсем кратко го настаниха в нашата стая, но бързо ги пратиха в друго отделение. Усетих какво означава евентуално модерния свински грип да ти диша във врата. От летището в София до тук са ги докарали в линейка.

Та така....това бе интересното около нас......дано вече се включвам само с хубави новини и по-адекватно към темата........

Поздрави, прегръдки и благодарности на всички ви за подкрепата! newsm51 newsm51 newsm51

# 243
Цоци, добре завърнала се. Радвам се, че Рая вече е добре, а и ти покарй нея.  Hug
Полижинакс и на мен ми изписаха, докато бях бременна с Поли. Нямах отрицателни последствия. Докторът каза, че е по-добре да се използва, за да изчисти всички гадини там, които могат да докарат по-големи бели.
Потърси и други мнения.

Честито на всички пропуснати рожденици.

При нас няма нищо ново, освен, че най-стене оправяме теча в тоалетната, дето от нова година ни дави. Вчерауж ремонтът приключи, но после мъж ми видя, че от едно съединение леко сълзи вода. Може просто да не са се разкиснали достатъчно кълчищата и затова ще изчакаме. Иначе ще трябва да се развиват отново тръбите и пак да се затягат.  ooooh!

Лека вечер на всички.

# 244
липсвам.....съжалявам.... Embarassed
Искам да помоля пак за едни палци утре!!!!
Теста по математика е...
после ще си отдъхнем!

# 245
Юле, имаш ги!

# 246
  • Кьолн
Добър вечер мили мами! Жулис едни големи палци имаш от мен!  Всичка ще е ок, не се притеснявай! Аз съм малко врачка. Grinning Иаз имам нужда от палци. Утре е решаващия изпит на каката ни.  Praynig Цоци, радвам се ,че вече сте у дома!  bouquet Маминка Ваня, може ли едно парченце от тортата, че много обичам? Уж гледам да не ям... Желая ви лека вечер мили мами!

# 247
Здравейте момичета
Вчера се прибрахме от Амстердам, където ходихме за концерта на AC/DC .Страхотно изживяване.
Вечерта преди концерта пък случайно вечеряхме с Брайън Джонсън/вокала/и Клиф Уилямс/баскитариста/.Моя мъж почти не яде Joy Joy.От момента в който ги е чул за първи път през 1980г, мечтата му е била да отиде на техен концерт, а да вечеря с тях на една маса Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes.......
Иначе Амстердам е прекрасен град.Навсякъде колелета и туристи.
Отвсякъде лъха спокоиствие.Определено доста разтоварващо ни подейства малката екскурзийка която си спретнахме.
Утре пък заминаваме на републиканско по плуване на Йоана във Варна.Други силни емации ни очакват.
Като се върнем ще пиша повече и ще приложа снимков в видео материал.

Цоци-добре си се завърнала и дано повече не ти се случват такива отрицателни емоции.Павел като беше на 10г получи такъв обрив от антибиотик.Тогава поради лекарска грешка замалко да го изпуснем.След като се изрина лекаря му каза , че е скарлатина и да продължим с антибиотика,който му изписа предния ден заради усложнение от грип.Аз му го давах още 4 дена-лекувахме го от скарлатина -уж /представяш ли си, още не мога да си го простя #Cussing out/ В следствие на това /той припадна в ръцете ми целия обезобразен от пъпки и червени петна/постъпихме в болница с диагноза "синдром на Лайл"-многооооо рядка алергична болест предизвикана от алергията към антибиотика. Имахме късмета да ни приеме лекарка, която била свидетел на спасяването на момченце със същата диагноза от Софийски лекари/Предните 3 дечица, които са били болни от тази болест не са имали този късмет/
Сега Павел не може да пие никакви лекарства/дано не се разболява/

Пожелавам на всички седмокласници успех днес

# 248
  • Sofia, Bulgaria

Ето ни и нас ! smile3503 Добре сме кой колкото може . Габи заспа и бързам да пиша , че напоследък не смогвам с работата newsm79 newsm28 newsm75 wash hang 1ironing 1dishes  food002 newsm71 smile3511.Уморена съм до смърт вече .Иначе...... Зори си пие още хаповете ,а  Джони днес е на изпита по математика  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed. Аз във вторник паднах като излизах от банята (подхлъзнах се на плочките ) smile3514 и резултата сега е разпрана ръка (незнам това къде и как стана но е факт )и счупен палец на крака newsm45 . Добрече не държах Габи Banghead , че ....ох не искам и да си го помислям  newsm17 newsm17 newsm17 . Напоследък в главата са ми само шишета и памперси  smile3555 и ........ей го резултата. Едно разсейване до какво води . Както и да е. Стига съм хленчила .Ще си поседя малко в къщи сега да ми дойде акъла ,ама къщата ми съвсем ще се забатачи . Ох исках да ви разкажа някой неща от последното ни скитане , но някой ще се развика всеки момент (вече рита на бързи обороти от кошчето) newsm07.
Мамо Цоцоланке  spoko почивайте си повече с детенцето , гледай да не се ядосваш и си мисли само за хубави неща .Колкото до Полижинакса и аз бях в началото на него ,после в 5-тия месец минах на Гино.........леле изфирясами от тиквата  Banghead tantrum както и да е де . Незнам как , но тея гъби се бяха засели в мен и бая зор беше докато ги изтрепя . Било нормално за бременните , ма аз и преди съм била бременна па е нямало такива гадости smile3512.
Липсва ми пикасо и нейното изкуство в писанието Weary
 doh Ако пак изтървах именни и рождени дни  newsm51 Честито на всички !
Ще пиша пак когато мога .Лек и усмихнат ден на всички   love001
ето и малко снимчици от последното ни скитане :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367647&pid=13146651

# 249
Закъснява ми с 1 ден и съм в лека паника Confused
Искам и аз такава паника ,ама нъцки Mr. Green, а ти не бързай да се паникьосваш, изчакай още няколко дни и тогава! Mr. Green

Ти четвърто ли искаш?Моя мъж не ще и да чуе за още едно.Аз пък съм навита, ама ако може да бременея само три месеца,като котките.Не искам да съм пак бременна.А иначе след три, съм паника и от най-малкото закъснение.Даже си направих тест за бременност-отрицателен, а на следващия ден ми дойде Mr. Green

Цоци, добре дошла отново.И на мен ми изписаха същите глобули с малката.Док. каза даже, че били точно за бременни.

JuliS, стискам и аз.А кой ще го държи изпита?
пепел_от_рози, г-н Пешекодков го изпуснах, но кажи в кое предаване е бил, че ми стана любопитно Blush
maminkavania, прибраха ли се момчетата?Аз все още съм с едно дете.
Днес се чух със сестра ми и тя ми каза, че на о1.08 заминават с племенницата на море за две седмици.Решили са с зет ми да вземат и моите две каки.Едната седмица да е едната с тях, а през втората-другата.Като свърши първата седмица трябва да заведа второто и да си взема първото.Знам, че като многодетна майка имам право на безплатно пътуване, но не знам как се дава билета и дали важи за рейс?До морето и обратно дали ще ми е безплатно?

# 250
Момичета, благодаря ви много за посрещането!  bouquet
Имах нужда от вашата подкрепа! Родителското тяло май започва да посвиква с мисълта за 3-те ми деца, но проблемът си е негов.

Хубаво е в този клуб- всеки ден някой празнува РД и въобще има повод за купон!
На пострадалите - бързо възстановяване!
Мина тия дни падна и си сцепи главата. Обаче аз напоследък взех книжка и съм прясна със знания за оказване на първа помощ - опаковах и главата, ударих една целувка и сега е като нова. Simple Smile

Снимки - обожавам да ги снимам, но напоследък не съм. Ето стари:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=88867
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=88867

Аз съм прелюбопитна - клечка с тумбак, изглеждащ поне в 5-ти месец. Ще сложа фото по-късно.

# 251
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Бебчетата спинкат и аз бързам да пиша. Кукла, и при мен беше така с татито. Сега е много горд със синчето си.Наистина е много готино тук. Аз винаги намирам подкрепа и разбиране от момичетата. Аз да ви се оплача в последно време съм много нервна. Все крещя на Ивка. И така се срамувам от себе си.  Нещо ми се губят Пепел от рози, Пикасо и др. Сигурно почиват някъде. Може и да са казали ,но аз много забравям. ЕГН, няма отърване. Кукла нямам търпение за снимки. Щях да забравя да питам какви билки може да се пие за нерви и успокоение? Желая ви лек и спокоен ден!

# 252
Днес Тони бонбони има двоен повод да почерпи - да са и живи и здрави порасналите дечица!
Мирослава, Марги и Сузи имат единичен, но никак не по маловажен - щастие, успех и гордост за вас!
И...нали, да не забравите почерпката!

Аниииии!!! Завиждам с пълна сила - и аз искам на концерт на АС/ДС...Макар, че по любими ми бяха докато Бон Скот им беше вокал Mr. Green, но нейсе и с този ги уважавам! Обаче, ще чакам да ми дойдат на гюме...Успех днес на нашата надежда, чакаме медали, снимки и клипчета...ако може и от вечерята Embarassed, много ще си ми на сърце!

Грети, в предизборните дебати беше, вчера от 18.30...подвизава се с името Георгиев, но само за пред хората Mr. Green...

Кукле, ама...верно кукли са твоите! И ти си майсторка на лентата!

Еми, еднообразието го борих с ...форума, на мен лично много ми помогна да не се асоциализирам напълно, както стана предишните пъти. Пиши и чети по често, освен "нашите деца" има още много раздели с интересни неща тук.

На всички явяващи се днес на изпит - успех! А, на треперещите им майки - кураж, ще се справят децата!

Мозила и на теб, също!

Пролетна, дано сте оправили окончателно течовете - ей, много е гадно да се скапе нещо, баш когато не успяваш да огрееш навсякъде (то при нас -многодетните семейства, май друга опция няма де).

Ма Пеши, ма много убав ма... Mr. Green
Аз що не съм го видяла на срещата,а?Пак съм проспала нещо,ей! Twisted Evil

Благодаря, и аз го одобрявам  Mr. Green! Мога да ти отговоря на втората част, но ще го направя на лични, щото пак ще излезе, че нещата между нас не вървят Mr. Green.

Свате, и тука да ти кажа, радвам се, че сте добре - да не се налага повече да повтаряте упражнението!

Аз самотувам и кукувам, почти напълно бездетна - ей голяма скука е това, просто не знам какво съм правила преди да се родят децата ми, но със сигурност ми е било много празно!

# 253
  • Пазарджик
здравейте,да ви почерпя за децата

# 254
Честит празник Тони-бонбони! Да са ти живи и здрави сладурчетата и много да ви радват! Hug
Упс, редакция : Да са ви живи и здрави дечицата голямата кака Ани, и малките Данаил и Аделина! Да сте здрави и щастливи! Hug

Успех на кандидатстващите!  Peace

Кукличке, да не се занимаваш с фотография? Страхотни снимки! Flutter
emiliarie, Внимавай бре жена, не е шега работа да паднеш на плочки! Добре, че е било малкия дявол! Heart Eyes

Моите деца са вече по-добре, афтите минаха от Дактарина, продължаваме антибиотика, само ми е съвестно, че ги оставих на баба ми да ги гледа, ама не смея да ги пусна на градина докато не се оправят.

Може ли един палец и за мен да стискате, че днес може би Praynig е финала на борбата ми с една данъчна, с която се гоним от един месец.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 12:51 от nadiaeuro

Общи условия

Активация на акаунт