МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 258
  • 434
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник на всички празнуващи.  bouquet  bouquet  bouquet
 nadiaeuro -и за теб ще стискам палци,че то гонитбата с данъчните не е шега Laughing

пешеходке-ето една снимка от вечерята/аз съм в синьо,а моя мъж е точно зад Брайън Джонсън/Като ги питахме дали няма и БГ да посетят, Брайън Джонсън сподели, че вече е на 64 и ......незнае какво му е отредила съдбата

# 256
.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:31 от пепел_от_рози

# 257
  • Sofia, Bulgaria
Пиша с една ръка , че се дундуркаме , ма забравих да ви кажа , че в понеделник бяхме на консултация doh. Направихме първия пентаксим и вече тежим цели 5 кила и сме дълги 58 см. newsm53 smile3521 newsm44
Искам и аз в Амстердам .....блазе ви   smile3505
Честит празник Тони-бонбони! Да са ти живи и здрави сладурчетата и много да ви радват! Hug
Четит рожден ден Марги, Сузи, Мирослава! Да сте здрави и щастливи! Hug

и от мен  и от мен   love001 newsm51

# 258
А, сега ви излових кой не чете!!! Laughing Марги, Сузи и Мирослава черпят за децата си бе! smile3521

Момичета, спешно - има ли тука френскоговорящи? Embarassed Embarassed Embarassed Правя едно виртуално планиране в този сайт http://www.e-perle.com/perlographe/ , обаче не намирам коя е опцията за сейв или сваляне на харда...Дори езика не знам какъв е Embarassed, моля ви ако ме светнете - когато и ако (и дано) Браян Джонсън дойде в БГ, имате един концерт от мен! И бирата също!

Да, бях забравила да го копирам...ех нерадост! Дано г-н Джонсън поне запомни, че трябва да дойде....

Упс, френски бил...това поне е напредък!

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:24 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 259
  • Варна
Пешеходке, френски е езикът, печат от меню Fichier - Imprimer. Менюто е точно под реда с перлите. иначе има разкошни мъниста на този сайт.

Ани69, страхотно! Това са спомени за цял живот! Стискаме палци за Йоана на състезанието!

Джулс и на вас едни палци, математиката да се дава без бой!

Кукла, много хубави снимки на много хубави деца. Добре дошла!

# 260
# 261
  • Пловдив
Цоци, прекресна новина!  Hug  Hug  Hug Направо завиждам. Ама съм вече стара за бебета, ще чакам внучетата  Laughing
Кукла, моята малката ще стане на 4 години, а родителското тяло още не е свикнало с мисълта за 3 деца. Но както казваш - проблемът си е негов  Peace

# 262
Вещичке и mozila, зле съм се изразила. Нямам проблем с мъж ми. Той още преди време ми викаше :"ако знаех, че е толкова хубаво да имаме деца, щяхме да си народим 10 веднага!" Визирам моята родителка, която е тип паникьор и песимист. Първо нямахме деца и тогава мрънкаше:"еххх, другите момичета бутат колички, а ти..." После направихме второто, когато първото беше на годинка. Тогава изказването беше: "що ви трЕбвА толкова скоро второ!" Сега като разбра, че третото се пече ме изгледа кръвнишки и не ми продума 2 часа. Щото съм шяла да си съсипя здравето - на 36 г. съм. За щастие живеем далече и не се налага да се виждаме често.

Пешехедке, nadiaeuro, Lilibon , мерси за комплиментите. Снимането е едно от хобитата ми, но съм далеч от истината там. Simple Smile

# 263
  • Пловдив
И аз моите родители имах предвид  Mr. Green

# 264
Blagodarja vi za pozdravite. Dnes Dani stava na 6. Nie sme na more i pisha prez telefona. Podrobnosti sled moreto

# 265
  • София
ЧРД на Ани, на дечицата на Тони и на Мирослава и на Сузи! Всички да сте здрави!   bigdance2  ura   newsm59

Цоци, радвам се, че вече сте си у дома  Hug

emiliarie , как си днес? А как се справяш с бебето и така ранена? Каката помага ли? Бързо да се оправяш, че нали щяхме кафе да пием  Wink

Ани, преместихте ли се в новата къща?

Кукличке, прекрасни са ти девойките.А и ти имаш много добър усет за снимки. Недей да скромничиш  Wink

# 266
КРАЙ - изпитите свършиха!!! Колко сме решавали...незнаем , щото на 13 въпроса не можахме да си спомним отговорите. Но имаме доста решени , с правилни отговори при това. Така , че вързали сме поне 3.80 според мен. Mr. Green
на 2ри очакваме резултатите и да видим къде и какво ще посочим като желания. Но...ние имаме само 1 желание това е езиковата паралелка в нашата гимназия., която е с разширено обучение на биология , математика информатика и разбирасе главно и предимно англ. 26 места са...да се надяваме че много от децата , ямвили се не са решили задачите Mr. Green
айде да почерпя за края на зора... и на 2ри ще берем плодовете/резултатите/ от изпитите.

# 267
  • Кьолн
Кукличка, наистина не съм разбрала. Извинявай! И твоите деца са били с малка разлика. Майка ми понеже е в чужбина и като научи за третото ми детенце и само каза - Как ще излизате на разходка с двете бебчета? Като че ли това е само трудното с породени дечица. Жулис, браво! Сега ще чакаме да се похвалиш за резултата. Мерси на всички за стискането на палци! Каката казва ,че се е справила добре ,но ще видим...Аз може няколко дни да не пиша , но май ще ми спрат нета.

# 268
Eйййй, в БГ сигурно е по-лесно да се разведеш, отколкото да се разбереш с данъчен. Толкова да ги мързи тия хора - за работа за 10мин. ме разкарват вече месец - пусни една молба, пусни втора молба, ама още не съм получила молбата, ама сега нямам време, ама донеси ми еди какво си , ама чакам отговор от централата, амама......И то при положение, че грешката е тяхна. Нямам думи. В същото време се държат с теб надменно, все едно им е бащиния държавата. Ако ми побелее косата, от това ще е.

Извинете за отклонението, ама не мога да повярвам просто. Сетих се за случая на Джулката миналата година. ooooh!

# 269
Евро Наде - те това е БГ-то!!!
Данъчен да си на днешно време...знаете становището ми - да се не повтарям Mr. Green
Пожелавам ти бързо  приключване с тези "богове"
Кукличке - видях тварде професионални фотоси...може да съм ламер и да не съм гледала правилно.... Mr. Green Mr. Green но Вас с Вечерница ще ви търся по календария 2010 Mr. Green Mr. Green Има доста добри попадения- направо уникални.
А синята рокля...ми е като желетката на щерката на Вечерница - ФАВОРИТ!!!  bouquet
ЦОЦИ- добре сте дошли в къщи. Айде оттук нататък - само хубави новини!!!
Аз чакам първо цвета на щръклето!!! Обзалагам се на мъжко!!! Hug
Мозила - браво на щерката -   bouquet разбирам ви напълно

Общи условия

Активация на акаунт