ПЛЕВЕН - 105

• 14 219
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Джина,ама моля ти се-естествено,че нямам против.За благото на бебоците и техните майки става дума.Хайде,ако Дещо е навита-ще прави демонстации как се връзва слинг,че аз знам само 2-3 позиции. Embarassed

П.П. Няма да правя нищо повече днес-пасатора пък сега ми се счупи,докато правех пюре ха Хриси,та ще изхвърля и манджата,страх ме е да не е паднала някоя гадост от пасатора вътре Thinking.Днес сигурно мие тройно критичен ден.А тепърва започва.

# 106
Абре женоря, що сте решили, че съм експерт по слингове  hahaha
Имам само един с халки, който не е особено подходящ за толкова малки бебета, макар, че става.

Ако донесете този на Косето ще покажа много ясно, стига да има бебе манекен, иначе може да пробваме и с най-малкото присъстващо дете, стига да ни съдейства.  Laughing

Дикси, що реши, че детето свиква на ръце и бля ля, напротив, като ползваш слинг стават много добрички - понасяш ги малко близо до теб, ако пък и поспят - после като ги оставиш са супер печени, няма нищо общо с носенето на ръце.  Peace

# 107
Ето тук има още юлски мами и бебета от Трявна http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/22/Trqvna_June_2009

А като сте рекли слинг - ето - http://images.deshtovidi.multiply.com/image/1/photos/21/600x600/ … mp;nmid=248676323

Но след 6 месечни, или когато там пропълзят и зашават повече, в слинг може само да спят или ако си кротуват по време на разходка, иначе не можеш да ги вържеш на едно място, поне Елена е супер шило - не става

# 108
Не знам, бе, Деси. Така си реших... Rolling Eyes
Ако си реши, че месеци, дори години  Mr. Green ще иска да го нося, а? Гръбначния ми стълб какво ще каже по въпроса тогава  Sunglasses

Страхотен сайт за рамки открих.

# 109
Здрасти всички!
Отвя ни. Ходих да се разкрасявам на фризьор-не е истина как духа  Whistling
Дикси,  Пламси ще ти донесе слинга си  Peace
Ааа,много сладки рамки,да Simple Smile

# 110
  • Плевен
Здрасти всички!
Отвя ни. Ходих да се разкрасявам на фризьор-не е истина как духа  Whistling
Еее и аз като теб. Готова съм, боядисана и с прическа  Laughing

# 111
Здравейте пак от нас. )))))

Джина, честита месечка на племенника. )))))

Ние се разходихме с Хриско, голяма сладурана, а така хубаво си хапва (пу, пу, да не и е уроки), правиха си боц с Калина. ))))
На вън е страшен вятър обаче, а такива облаци прахоляк се носят...ужас направо.

Дикси, много хубави са рамките, дай линка на сайта. ))

# 112
Камен Донев ще има представление на първи юли.

# 113
Божидар ме заключи на терасата,докато простирах и изчезна в другата стая.Не е истина що викане виках,ма то на проклетия духа и не се чува.Клопах....появи се след 10 мин и ме пусна.Побеснях.

Камен Донев ще има представление на първи юли.
Туй и аз го видях някъде, мисля да ида  Peace

# 114
# 115

На мен Кирил ми го спретна също този номер веднъж,добре че Ана беше влезнала при мен,че Кико беше отворил и входната врата.При мен благоволи да отвори на 5-та минута.Бях настръхнала ,защото Ана тъкмо прохождаше и ,ако беше с него щеше да хукне към входната врата и да се пребие по 15 стъпала надолу.Абе ужас от тогава си имам едно наум .
Джина честита месечинка на племенника и от мен

# 116
Че се и разкрасявате за довечера, еййй..... Grinning
Аз ще разчитам на естествената си хубост неземна и ще готвя вместо да ходя по салоните пък  Crossing Arms
Една тортичка лесна съм си избрала от готварския.

Мира, заповядай - http://www.frameshow.com/
Ще ти трябва и регистрация за да си ги ползваш.

За Камен Донев добре ме подсетихте. Дано има билети.
Зарадвах свекърва ми с два билета, за нея и приятелка, за снощния балетен спектакъл "Зорба гърка" на Софийската национална опера и балет.
Днес ми се обади, че било страхотно  Grinning

Отивам да се разпиша в темата на ДеЩо.

# 117
Аз днес съм с една рокличка от тези, които се вдигат от вятър до ушите и не знам колко граждани зарадвах вече по улиците, ами не знаех че е чак толкова ветровито...

# 118
Ох, да взема и аз ли да се разкрася малко? newsm78
Константина, май се досещам за изненадата? Wink
Ice, не й давай да спи толкова през деня! Ще се побъркаш така!
Отивам да сЪ лакирам ,маски,туй онуй!

# 119
  • Плевен
Дикси, довечера, ако си с колата ще ни вземеш ли (да отидем заедно)?

Общи условия

Активация на акаунт