ПЛЕВЕН - 105

• 14 216
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Джина, Митко нали ми е мъж  Laughing Развита мускулатура няма да му е излишна. А пък ако му се изкривят краката може там да му е чара  Laughing
Важно е да са му удобни  Mr. Green

# 61
  • Плевен
Валенце с теб съм! Hug
Ще гледам задължително,аз по принцип не го изпускам де. Peace

# 62
Джина, Митко нали ми е мъж  Laughing Развита мускулатура няма да му е излишна. А пък ако му се изкривят краката може там да му е чара  Laughing
Важно е да са му удобни  Mr. Green
 #Silly

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 13:25 от Atrakcia

# 63
Лелеееййй, недейте така, че не знам кой какво и как чете  Laughing

# 64
Мдаааа ,  ама много си права   Whistling

# 65
Момичета,търся си колело втора употреба за Ивка,ако някой има ли някой познат продава пишете ми,моля Simple Smile

# 66
Джина, в школата по керамика в ЦРД, за която бях споменала, приемат от 5 годишни
Не се сещам къде можеш да запишеш такова малко дете, но на повечето места си искат постоянство, Яна затова не иска вече да я записвам на нищо, освен на английски  Laughing - нищо чудно и от това да се откаже, с балета май беше дотук...
На спорт не бих си записала детето, писах преди, няма да се повтарям, според мен в Плевен няма нормални педагози спортисти, всичко е тормоз. Жалко, че няма театрална школа за малки дечица, ей в тази посока трябва да помислят в театъра, пари могат да изкарат.

# 67
Ееее,наистина ли чак от 5 Sad
И аз си мисля,че нещо като рисуване или конструране или нещо подобно ще им е интересно,също и това с театъра. Просто да се обогатяват.

# 68
  • Плевен
Деси, тази седмица в един от местните вестници имаше снимка и статия за балетната школа - сто балерини .... На снимката видях и Яна. Grinning

# 69
  • плевен
Днес видях Дикси в мола по обед на последния етаж в Шатрата.Мисля че беше тя но не съм сигурна защото не познавам никого а само по снимките които съм гледала. Wink

# 70
Във вестник Посредник пише статия за тризнаците Дара Вяра и Милен-много е интересна.Ние ще излизаме след 17 часа.

# 71
Здравейте ,
Искаше ми се и аз да дойда на срещата ,но ме нямаше 4 дни и Валя много е плакала за мен ,та не ми се иска да я измъчвам още .От сутринта немога да я сваля от врата ми  и само обещавам ,че повече няма да ходя никъде.
А в Мола под 3 години ме предупреждават ,че не я гледат , а ще ми е неспокойно да я оставя сама там-последния път едно голямо момче така я бутна докато тичаше ,че тя се преби-ходеше със синявица две седмици ,пък уж бях там.
Но ще помисля още малко ,ако се съгласи баба и да дойде ,за да влезе с нея,ще видим.

# 72
 cveteto, аз съм била да. Ядох сандвич  Laughing

# 73
Дещовиди, много зависи какво е детето и какви надежди залагат треньорите на него. Габи тренира с деца, които се премятат по невероятни начини и сигурно някои от тях са родени за шампиони. Самият той в началото беше толкова неопитен, че аз не съм си представяла, че някога ще го видя да прави премятания, салта, махови стойки и т.н., които сега прави с лекота. Не мога да ти опиша колко е напреднал за тези 2 години, при това него никой не го тормози, защото не се очаква да е медалист примерно  Simple Smile Тоест някои от другите деца наистина ги юркат здраво, а той минава между капките, тренира активно и си напредва помежду другото.

# 74
Здравейте и от мен момичета....

ние се скапахме от път, тъкмо влизаме в къщи от София, ходихме да си вземем столчето на Калина. )
Софиянци са страшни, не могат да ти обяснят и къде живеят....той не че човека живее в София, защото Бояна за мен е покрай София, ама нищо. ))))
Сега ще изчезвам на работа, а така ми се спи.....
но поне пък минахме през кино Арена и си взех понички, че иначе щях да ги сънувам. )))

За децата, треноровките и заниманията, мисля че за малките такива 3-4г плуването е нещо чудесно. Стига да има добър учител и база за трениране това ми се струва най-подходящо. За по-големите вече има най-различни други неща. ))

Общи условия

Активация на акаунт