ПЛЕВЕН - 105

• 14 219
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Приятно изкарване момичета. ))))
Свеки реши да се прави на интересна днес, та няма как да стане работата.
А с Калина просто не ми се идва, искам и аз да седна като човек и да не се разправям с деца. )

# 136
Купона тече с пълна сила  Simple Smile Аз минах за 45 минути. Даже много стоях, с Натали си давах не повече от 20.
Атракция и Нади са със страхотни прически. Роклите не мога да коментирам, защото чак толкова не можах да видя

# 137
  • Плевен
Браво на тях,дано има снимки.... Wink

# 138
здравейте мамчета Hug
Аз също исках да присъствам на срещата нооооооооооо-моята беба днес ми дава фалшиви тревоги
ходих до родилното но ме върноха защото нямам разкритие Whistlingа имах болки на 8мин newsm78 и сега цял ден ме стяга корема но явно още и е рано да излиза- ще видим дали ще изкараме ноща във къщи или пак ще ходим Praynig
Приятно изкарване на всички коита са на срещата newsm44  bigdance2 cheers

# 139
  • Плевен
Изкарах си много добре,както винаги.
Люси цяла вечер обяснява на баща си и баба си за непознатото бебе( Хриси на Константина), колко е хубаво и сладко като Миша. И го питаме кое по-хубаво и той вика и непознатото и Миша са хубави. Laughing. Та Константина имаш си един гледач от мен. Peace

# 140
Да,даааа,а Христина чак одеве заспа ooooh!....Туй момиче като видя толкова съфорумки на едно място и пощръкля Party....Аз от срещата нищо не разбрах за съжаление....Ами така,то детето иска и то на масата да седне,да пийне една текила/адашката й я нахрани с лимони/....Няма да седи кротко я... Naughty

Тина,имам да те черпя,да знаеш Peace

Пламси,ще му дам на Люси Хриси да я помачка,ами не може да я стигне вече...Одеве за финал на вечерта напика и новия матрак. ooooh! Не мога да я хвана да й сложа памперса...

Крисчън,не бой се,мила...Има няма на 2-3месеца се събираме.Следващия път ще оставиш бебето на някой и ще дойдеш с нас.А до тогава ще си се запознала с някои от нас,дето всеки ден сме из улиците...

В тоя ред на мисли,утре пак почват да къртят в 8сутринта,така че ние към 9 най-късно ще сме в градската.Който не е могъл да дойде на вечерна среща-да заповяда на сутрешна.А и тези,дето сега купонясват могат да дойдат.
Айде,от мен толкова,че и аз вече едвам гледам!

# 141
Виждам,че добре е минала срещата Partyа снимки Wink
Муза,мернах в албума  който е в подписа ти моето чадо,как спят само Heart Eyesв тоя ред на мисли днес ми е ден на номера от страна на Марио,нестига че беше докопал дистанционното на телевизора и сменяше каналите,а аз докато видя че е в него се оцъклих какво става Mr. Greenами и цял ден е спал 2-пъти за по полвин час, заспа сега в 20 часа няма будене,смених памперса,нахраних го спейки ,размина се горкия с банята,като нямаше време за сън от тв-то и игрите Mr. Green

# 142
Току-що се прибрах,изкарах си страхотно  Wink
Браво на Хриси,че е заспала   Simple Smile

# 143
Аз  и Кирил се прибрахме вече.Вечерта беше страхотна,децата пощръкляха,голямо гонене падна.Имам снимки ,но утре ,не ми се качва сега.Кирил все още не иска да спи,казва ми ,че не бил уморен Mr. Green
Наистина си прекарах страхотно.
Комплименти за Атракция-изглеждаше страшна свежарка,с Надя си бяха барнали наистина хубави прически.Дикси все едно не е раждала.Музата наистина има да черпи Тина Mr. Green ,да не говорим,че детето без претенции,хапна си лимонки.Наистина голяма сладкишка Heart Eyes
Кирил си има вече приятелче-Батко Виктор,голям зор като се пребирахме да го държи за ръчичка.Гретито милата видя зор Mr. Greenима яки,има яки Joy Joy Joy
Абе с две думи много ми хареса,разтоварих,но утре останалите хаймани да доразказват Mr. Green
Айде лека и мека от мен

# 144

Ох чак сега ги видях,Музе със сълзи съм се смяла,ми ти си имаш бъдеща плейбойка,само и бодни и една опашка Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
Привет и от мен в новата темичка. Надявам се, че сте си изкарали добре, чакам снимки.  Simple Smile
Валенце, надявам се да качат предаването някъде в нета да го видя, защото през деня съм на работа. Сигурна съм, че ще се справите. Peace

# 146
Ух, затворихме и това заведение. Вече трябва да правим срещите в нон-стопове  Mr. Green
Еййй, аз съм много доволна. Емо не само се е справил, ами си е имал и компания (един приятел) - приспали Калин, пържили си картофки и пили биричка. Детето явно при него се чувства добре, което много ме устойва  Laughing
Много добре ми дойде това излизане да ззнаете. Страхотна компания сте всички  Heart Eyes

# 147
  • Плевен
И на мен ми беше много готино и разтоварващо!

У нас бащата спи, а детето скокна сънено да ме види в какъв вид пристигам и дали ще лягам да спя  Mr. Green

От прозореца ни се носи страхотен аромат от цъфналите липи ...

Лека нощ от мен!

# 148
Мойто хлапе пак се събуди в 4 и нещо и ще я извеждам барем заспи...Мъжа ми вика ама как така ще я извеждаш толкоз рано??????Е ей така както се извежда бебе рано сутрин.Да я оставя и да стане кисела ли.Е няма да го бъде ще я изведа и толкоз.Той кат вика не я извеждай.Не може ли да разбере че детето така заспива-не разбира се защото аз я приспивам.Ама ме и ядосва от рано сутрин и ми вика ти луда ли си.Луда или не луда поне сега е лято рано се съмва а зимата като дойде ще го мисля тогава.Въобще не го и слушам относно разходките. LaughingЛек ден на всички и приятни разходки ние след малко излизаме та да се разсъня аз а дребнуша да спинка че иначе ще ме побърка и ще се гръмна най-накрая #2gunfire ха ха

# 149
ЕЙ,много спите... newsm78 Да не е имало бар след Ванилата?

Айс,аз лично не бих излязла толкова рано по улиците....Има всякакви хора по това време...
Защо не пробваш следващия път на терасата да се "разходите"?

Ние след малко излизаме и ще сме в Градската!

Общи условия

Активация на акаунт