ПЛЕВЕН - 105

• 14 219
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Направо ви завидях,честно! Heart Eyes
Момичета,бе не вярвам никоя от вас да не идва въобще към Софето.Досега само Дикси и Дивиана са ми се обаждали да се видим тук....айде бъдете по активни,не ме жалете. Laughing
Айс,като си написала,че сте излезли рано,мислех,че е към 8часа.а като погледнах кога си писала....и аз не бих си извела детето по това време,тогава наистина има всякакви,пияни....

# 151

Ние след малко излизаме и ще сме в Градската!
Музе трайкаш си ти за плейбойката,ама ще я видя аз тази работа.Къде ще сте в градската,и аз след малко тръгвам,но ще сме по-бавни докато дойдем,че Кико иска и колелото да вземем.

У нас бащата спи, а детето скокна сънено да ме види в какъв вид пристигам и дали ще лягам да спя  Mr. Green

Лека нощ от мен!
Люси ми явно си се прибирала на 4 крака и детето проверява след поредния купон как е майка му Mr. Green Joy

# 152
Добро утро и от мен. ))))

Муза, Хриси е страхотна на тази снимка, ама що така не си я показвала. )))
Ако слизаме надолу ще се видим в Градската, че мисля малко да подомакинствам. Освен ако не ме хванат лудите и първо не излезем. ))))

ice_, и топ не би ме изкарал в 5ч на вън, да разхождам детето. Намери друг начин за приспиване, не мисля че това е единственият.

# 153
  • Плевен
Добро утро!  bouquet
Хайде  де ,къде са снимките ? newsm78

# 154
Днес по обяд заминаваме за балкана. Ще направим първото извънградско пътуване на Калин  Grinning
Едно маааалко бебе, а толкова мнооого багаж  Rolling Eyes

Джина, аз съм голяма блейка  ooooh!
На Калин му поръчвам за 3 месечно летните дрехи. Имам и по-есенни, те са за 6 месеца.

Аз сега започвам да се боря със слинга, защото ще го взема с мен на балкана. Ама много голяяяям бееее........ужас.

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 10:18 от Дикси

# 155
И аз си прекарах страхотно! Трябва да зачестим срещите! Wink

Дикси, приятно изкарване!

Ние направихме една доста ранна разходка и сега Дани спинка пак!

Ice, и аз да кажа, ама не можеш ли да я приспиш?! Тя не е малка, прави разлика между ден и нощ, би следвало да знае кога се спи, кога се играе и т.н. Защо не пробваш да не ставаш, да не светкаш лампата, попей малко, полюшкай я. Храниш ли я, когато се събуди? А пък мъжа ти как те е пуснал, хич не ми е ясно!

# 156
Добър ден!
Дикси приятна почивка!
Айс както са те посъветвали другите мами пробвай най-различни неща,на всяка цена трябва да и преобърнеш режима,не я оставяй през деня да спи, според мен много рано е да излизате в толкова часа.

# 157
Аз я извеждам пред блока а нашия блок има ограда и врата която се отключва и никой не може влезе като е заключена вратата.А пък и аз се будя рано и за мен не е проблем.Колкото и да се опитвам да я приспя тя се върти и ако я оставя да се върти ще е съвсем кисела.А и тя от малка е свикнала навън да спи.

# 158
Здравейте, надявам се след малко да кача снимчиците от вчера  Simple Smile Лично аз признавам за номер едно купонджии децата - Виктор, Люси, Димана, Хриси, абе всички, а най-вече Никола и Вики, които първо бяха на бар, а после закриха последни вечерта  Grinning

Предполагам, че на сервитьорите 2 дамски парита с деца в една и съща вечер им дойдоха малко нанагорно, но на нас ни беше идеално Peace

А, ето и снимките:

http://www.diana1973.snimka.bg/index.php

# 159
  • Плевен
Много сте хубави... Hug
http://www.diana1973.snimka.bg/album.php?album_id=388796&pid=12887137
Това в дъното Атракция ли е....егати и мацката е,не можах да я позная Wink

# 160
Много сте хубави... Hug
http://www.diana1973.snimka.bg/album.php?album_id=388796&pid=12887137
Това в дъното Атракция ли е....егати и мацката е,не можах да я позная Wink
Аха точно тя е,нали за това писах,че изглежда страхотно

# 161
Ехх, завист /благородна/ трови душата ми ... За следващия път ще гледам да нямам семейно събитие в програмата ... Направо бях изключила за този РД... а така ми се идваше ...

# 162
Сладурки сте  Simple Smile Деси,това със слинга трябва да ми го покажеш Simple Smile Аз виждах нещо друго ,но това ми хареса.
Дикси,аз мислех,че вече тендециознно ме пропускаш  Sunglasses Преди те питах и за Мити дали свикна да спи сам,сега и с редута Simple Smile
Момичета, с какво ги занимавате тези деца,особено пък които не ходят на градина или ясла  Rolling Eyes  Гледах,че в яслата са правили едно табло на морска тема и реших да направим подобно вкъщи - ами май само аз си правих,а те ми пречат,дърпат,късат... 
Ей,Деска,сетила съм се една игра,сега ще търся темата да се разпиша .

# 163
Много са хубави снимките от срещата, а Атракция и нади_миши са със супер прически. ))))

Джина, Калина на вън играе, а гледам да я извеждам преди обед и след обед задължително.
Когато е в къщи разглеждаме книжки, драска по листи хартия (това е от 1седмица), редим кубчета, изсипва щипки и ги разнася из цялата къща. Вози си куклите, приспива ги и т.н.
В общи линии тя няма много нужда от занимаване, но си има деца, които не могат да играят пък сами.

# 164
Ооооо,моите могат,и още как  Sunglasses Я да ги оставя и след тях и потоп,хуните все едно са минали.Аз говоря за нещо смислено,нещо което не включва чупене,рахвърляне,късане,драскане по стени и мебели Simple Smile
И ние като излезем е най-добре ,ама ако са в нас цял ден като днес  направо ме побъркват.

Общи условия

Активация на акаунт