ПЛЕВЕН - 105

• 14 216
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Дикси,много добре изглежда това местенце.
И със слинга си се справила,браво  Simple Smile

# 196
Дикси,страшни снимки..Ама що не остави 2 ягодки поне #Cussing out..И слинга много ти утива.Калин как се държа в него?Беше ли спокоен?
И ако кажеш къде точно сте били?Много ми се иска и на мен да "избягаме" семейно някъде на Балкана,ама на по-тихо местенце....
Айде,лека от мен,че то станало утре Joy

# 197
Добро утро Hug
Дикси снимките са невероятни,а бебетата на чист въздух спят по-много.

# 198
Добро утро и от мене Wink
Още сме си 2в1 на беба явно и е добре вътре и си кротува Laughing
Болките си ги имам но не са силни Whistling
Днес мисля да взема да се разшетам та да се понатовара малко и да реши да излиза Thinking
На разходки не ми дава мъжо да излизам сама след случката на 11 във кайлъка-тъкмо се канехме да си тръгваме и едно дърво се счупи и падна върху 5 коли от които едната беше на свекъра ми просто се разминахме -добре че се позабавихме та не падна на нас #Crazy
приятен ден на всички и приятна разхадка
А ако нашата беба реше да излиза ще ви информира  vanita76    bouquet

# 199
Добро утро  Hug
И ние си прекарахме хубаво на балкана. Ама снимки няма, че кой да се сети да зареди батериите  ooooh!
kris4an, не се натоварвай, а се движи много   Hug

# 200
Атракция ми се губи нещо newsm78

# 201
  • Плевен
И аз това си мислех. И Арита не е писала отдавна.

# 202
Добро утро и от нас момичета. ))))

Дикси, снимките са чудни. )))
И браво на Калин, че е спал толкова много, то балкана така си действа. ))))

Ние ще излизаме да купуваме сандали на Калина.
В тази връзка имам 2чифта, едните сини чисто нови, естествена кожа от Германия, 21ви номер - големи са ни, с етикета са.
Другите са розови, ест.кожа, пак от Германия, пак 21ви номер, само ги обу и излезе на двора с тях, но и те са и големи.
Ако някой проявява интерес да ми драсне на лични. После ще ги пускам в продавалника.

# 203
Здравейте момичета.
Днес се върнахме от Плевен и съм запленена от чистотата и красотата на града. Hug Hug Hug
Днес към 11,30 часа минахте ли с количката покрай фонтана в посока към градската градина?
Да, значи си ни видяла....
Но сега съм В София.
Мисля, че в сряда ще пътувам за Плевен....

# 204
Момичета кажете ми някой добър педиатър?Може и да е на дружба,или долу до централната поща.Само на частно го водя и вече ми понатежава с тия цени.Много съм недоволна от личната му. Thinking

# 205
Здравейте момичета!
Дикси,страшни снимки и добре сте си изкарали,най вече децата Party
С Марио си поспахме до 10 часа Crazyта разходката по хладно ще е довечера Mr. Green
Вчера сутринта минах през градската,и пихме кафе в музея,ама с никой не се засякох,разминали сме се явно Mr. Green

# 206
Дикси, снимките са страхотни! Супер е да можеш да се откъснеш поне за малко от градския шум. Такива места ме зареждат много. А Калин е много сладък в слинга. Как се кокори само.
Ники от днес е в голямата градина. Уж вече са по-големи дечица, а всички сутринта гледаха толкова уплашено на новото място. Дано свикне скоро.

# 207
  • София
Дикси,завидях ти направо,страхотно място!А за спането на Калин там-да ти кажа моята майка е от Берковица и като дете ходех често при баба.Там си балкан.аз обикновенно ставам с петлите.е там сутринв не можех да отлепя до 10часа Laughing.Въздухът си е такъв.
Мериан,ще свикне детенце,спокойно.Мими е от една седмица в Пумпелина,много и харесва,обикновенно се сърди като отида да я взема и не иска да си тръгва,обаче сутрин като я оставям я виждам как и потрепват устничките и аха да се разплаче.Даже се разплака веднъж.
Да ви кажа какво ми се случи днес.Заведох децата и на връщане слизам долу в метрото.Още преди забелязах,че има компютър и нет,младежите все си цъкат нещо.Днес беше пусто и празно.Реших да ида и аз да видя тоз компютър дали ще разбера как става номера Blush.И какво да видя-преди мен който е бил е чел нашата плевенска тема Crazy.Паднах.Беше на страницата с твоите снимки,Дикси!

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:45 от Валенцето

# 208
Ами и в метрото сме известни вече, сред младежта  Grinning

# 209
Дикси, много яко, я дай повече координати на това място и на рекичката.  Praynig

Мира, запази ги тия сандалки, бързо им растат крачетата знаеш. Ако толкова държиш да ги продаваш ще ги видим.

Общи условия

Активация на акаунт