ПЛЕВЕН - 105

• 14 215
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Атракция ми се губи нещо newsm78

Диша чист въздух на Балкана.  Wink  Във вторник се прибират в Плевен.

# 211
Атракция ми се губи нещо newsm78

Диша чист въздух на Балкана.  Wink  Във вторник се прибират в Плевен.
ааааааа добре,притесних се
Валенце как е настройката за утре,притеснено ли ти е много?Детенце как се чувства?
Мира дай снимки и колко см. е стелката?

# 212
  • София
Деси,благодаря,притеснявам се,да,много. EmbarassedПреди малко ми се обади редакторката.Утре от 9,30 сутринта сме ние,в 9 трябва да сме там за грим и прическа Crazy,майко мила,страх ме е много.Няма да ми се смеете,обещайте ми,плийз.Бубка не може да разбере къде отиваме,Мими-също.Като и казах,че утре ще ходим в телевизията,Мими ме попита-а със самолет ли ще влезем вътре?А няма ли да ни боли като счупим телевизора,за да влезем. Crazyа аз си мислех,че поне тя разбира. JoyМале,сега направо ми се смръзна усмивката,какво ще кажа,как ще говоря....

# 213
Валенце спокойно,хората там си знаят работата,имат подход.Ще ви успокоят предварително доколкото това е възможно.Гала е много готина,много земен човек,да не говорим, и че е Плевенчанка все пак.
Сега видях клипчето за детето,ах че гадно...............................Аз често държа Ана така,като се возим в града

# 214
  • София
Деси,имайки предвид редакторката,с която говорих няколко пъти по телефона,си права-изключително мили хора са явно.Тя ми говори все едно сме стари дружки-Здрасти,Валя,хайде утре ви чакаме в 9...и така.Но си се притеснявам.

# 215
Ще видиш ,че ще се справите перфектно Heart Eyes
През толкова трудности сте преминали,че това ли ще те притесни,имай вяра в себе си  bouquet

# 216
Валенце, не се притеснявай, хората си знаят работата. )) А и аз съм сигурна че като отидеш там и започнеш да говориш ще забравиш много бързо за притеснението си. )))

Деси, аз пуснах синичките в продавалника, сега ще ти дам линк към обявата направо и ще видиш снимките. Розовите не съм ги снимала, ама и тях ще щракна.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=643123&cat=500

Аз сега се занимавам да правя фотоалбум на Калина в един американски сайт. ))) Като нов клиент ми правят промоция, 20стр за 7долара и безплатна доставка до БГ. ))))))

# 217
Валенце, понеже имам мъничък опит с медии, да ти кажа как е по-лесно да преодоляваш притеснението. Не мисли за камерите и само гледай Гала в очите, все едно наистина си на кафе с нея и само с нея, без  другите наоколо и без камерите. За децата няма страшно..ще има хора там, ще ги занимават...

Ще те гледаме и сме с теб!  Hug

# 218
Валенце, ще стискаме палци и всичко ще мине идеално  Peace Hug

# 219
Валенце, силно палцестискане и от мен  Hug Утре ще ви гледам от работа.

# 220
Някой дали може да се включи с идеи по последният ми пост в тази тема?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405035.new#new

Музовска?

# 221
Валенце,мисли,че го правиш  за Бубка и всичко ще е ОК Simple Smile Ние утре ще си ходим на село и май по това време ще пътуваме Sad Дано може да го гледам после някъде.
Дикси, много е красиво там,където сте били.Познато ми звучи това село,ама в кой край е,забравила съм?
Аз да похваля Общината,че днес слагаха пързалка на пясъчника в музея Simple Smile Все пак е имало полза от подписката ни Simple Smile Доколкото разбрах от Грета ще има и други.

# 222
Валенце, утре ще гледам. Знам, че ще се справиш, как иначе?  Grinning
А това в метрото направо ме разби  Shocked

Там където бяхме е село Столът. Как не го знаете, толкова е известно  Mr. Green
Намира се на 16км. от Севлиево и на 30км. от Троян.
Какви други координати да ви дам не знам...

# 223
Валенце с теб сме,ще се справиш мила Hug Hug Hug
Джина,повтарят"На кафе"по Диема Фемили от 16:00часа Peace
Гледам много турски серияли ще дават Mr. Green

# 224
Някой знае ли от къде мога да си свалям бг музика безплатно?  дата.бг не им работи търсачката, нещо не мога да се ориентирам
Разни неща от сорта на Дони и Момчил, Стефан Вълдобрев, Уикеда, Ирина Флорин, абе всичко от 90-тте и 00-те плюс някои хубави стари, Васил Найденов да кажем и ЛЗ...
Без фолк и метъл

Общи условия

Активация на акаунт