Tърся добър гинеколог за сериозен проблем.

• 3 544
  • 11
  •   1
Отговори
  • в мъжки прегръдки
Снаха ми има проблем от доста време. Постоянни болки и розово течение. Досега е ходила при доста лекари, но никой не може да разбере какъв е проблема и да го реши. Само я тъпчат с лекарства.  Трябва ми добър гинеколог по възможност в болница за да може да я приеме ако се наложи.  В София.

# 1
аз ходя при Д-р Илиева във болница "ВИТА" и съм доволна.

# 2
аз ходя при Д-р Илиева във болница "ВИТА" и съм доволна.

Препоръчвам също въпросната лекарка, пациент съм и от 8,9 години, родих 2-рото си дете при нея. Ако се наложи може да я приемат в отделението, работят със здравната каса. Аз съм лежала там.
Гадното е само, че никога няма часове поне за 2,3 седмици и дори и с час доста се чака. Въпреки това препоръчвам, добър специалист е, никога не "претупва" прегледите и ако проблема не е в нейната компетенция ще насочи към друг лекар.

# 3
  • в мъжки прегръдки
A координати на лекарката може ли?

# 4
Ето на регистратура:
http://vita.bg/pagebg.php?P=4

# 5
  • София
Доктор Ковачева от Шейново. Перфекционист невероятен.
Познавам я от 20 години.

# 6
  • в мъжки прегръдки
Хули, дай координати че нещата взеха да стават спешни.

За д-р Илиева ми обясниха че не работи с касата. а и има часове чак в края на месеца пък ние трябва да отидем до 19.06 на преглед.

# 7
  • София
Аз препоръчвам д-р Красимира Жекова, завеждащ родилното на Окръжна болница.
Ако искаш ще ти дам координати.

# 8
  • в мъжки прегръдки
Дай.

# 9
Искам да се извиня на авторката, че използвам темата й, но мисля че няма смисъл от нова тема.
Моля мамите от София да ми препоръчат гинеколог в София, или по точно частна клиника където има няколко гинеколог и приемат всеки ден. Молбата ми е такава защото живея в чужбина и ще се прибирам само за една седмица/от 22 до 27/, а повечето гинеколози на които звънях нямат часове за дните в които ще съм там. А и бих искала да си направя и изследвания, така че мисля че е най удобно в клиника където правят всичко на място. Намерих няколко - Токуда, Пансанус, Полимед и Вита. Ще съм Ви много благодарна да споделите мненията си за някоя от изброените или да ми препоръчате друга от която Вие сте доволни.
Благодаря ви предварително

# 10
Искам да се извиня на авторката, че използвам темата й, но мисля че няма смисъл от нова тема.
Моля мамите от София да ми препоръчат гинеколог в София, или по точно частна клиника където има няколко гинеколог и приемат всеки ден. Молбата ми е такава защото живея в чужбина и ще се прибирам само за една седмица/от 22 до 27/, а повечето гинеколози на които звънях нямат часове за дните в които ще съм там. А и бих искала да си направя и изследвания, така че мисля че е най удобно в клиника където правят всичко на място. Намерих няколко - Токуда, Пансанус, Полимед и Вита. Ще съм Ви много благодарна да споделите мненията си за някоя от изброените или да ми препоръчате друга от която Вие сте доволни.
Благодаря ви предварително

"ВИТА" - Д-р Илиева

# 11
Благодаря ти много

Общи условия

Активация на акаунт