БУРГАС ...

• 21 892
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
момичета, мн спешно ми трябва инфо...
знаете ли дали утре работят в бюрото в х.България, дето продават авт. билети?
или пък от къде др мога да взема утре билет за автобус в неделя вечер за Сф?

# 106
  • Бургас
Здравейте момичета ,как сте аз до сега се мотах по лабораториите и се вкъщи си почивам,неска поне е хладно  Hug Hug

# 107
момичета, мн спешно ми трябва инфо...
знаете ли дали утре работят в бюрото в х.България, дето продават авт. билети?
или пък от къде др мога да взема утре билет за автобус в неделя вечер за Сф?

Обади се в хотел България и ги питай можеш ли да си запазиш билет по телефона и да си го платиш в неделя на шофьора. Аз съм пътувала така  Peace

# 108
А Ентуртранс работят и по нощите. В почивните дни също. Поне по мое време работеха. В офиса им непрекъснато се продават билети.

# 109
Здравейте мами, включвам се във вашия форум за да попитам.
 Ще бъдем в Бургас за седмица на почивка и от детската кухня по телефона ми обясниха че можело да вземем купони за детска кухня,чрез някоя друга мама,защото  нямаме адрес в Бургас и не може да се запишем.
 Ние сме от София, ако е удобно да стане така, може да се разберем като взима някоя мама кухнята си да се срещнем и си вземем и за нас. Благодаря.

# 110
Е,лейдис енд джентълменс, тази вечер смятам да се наспя, по-точно утре смятам да спа поне до 8  Crazy

Много благодаря на времето,че не заваля.   bouquet

Днес след фризьора, се помотах малко из МОла, разочарована съм,нищо не можах да си купя,освен един гащеризон. Е,на него поне много му се кефя  Party Party даже ме снимаха, чакайте да ви покажа, много му се радвам  Joy Joy

http://media.snimka.bg/3313/012881008.jpg
http://media.snimka.bg/3313/012881009.jpg

много е як  Flutter

# 111
  • Бургас
аХ`Не много хубаво ти стой, то на теб какво не би ти стояло добре де  Simple Smile. Със здраве да го носиш.

Ками*  за съжаление днес няма да мога да дойда, че и другата седмица  Sad, ще съм извън града...

# 112
аХ`Не много хубаво ти стой...

Стой, не мърдай!  Twisted Evil

Днес съм заядлива!
Отивам на плаж! Mr. Green

# 113
  • Бургас
Здравейте момичета,да ви се похваля неска имам годеж  loveuuu малко ми е едно такова притеснено незнам защо.Неска времето е перфектно за плаж но лекарката изришно ми забрани  no  Hug Hug приятен ден ви желая  Hug

# 114
Здравейте момичета,да ви се похваля неска имам годеж  loveuuu малко ми е едно такова притеснено незнам защо.Неска времето е перфектно за плаж но лекарката изришно ми забрани  no  Hug Hug приятен ден ви желая  Hug

ооо,я стига ,това са толкова хубави неща! Пожелавам ви незабравима вечер!  Simple Smile

# 115
  • Burgas
Ах не много готин гащерезон и много добре ти стои,а имаше ли някакви такива подобни,но със презрамки.

# 116
  • Бургас
MuMka, честито! Пожелавам ви много любов и разбирателство занапред! И едно страхотно бебче на финала! Hug Hug Hug

аХ`Не!, пИрфектно ти стои. Със здраве и с добро настроение да го носиш. Hug

# 117
  • Бургас
MuMka много красиви мигове и от мен Grinning
И да кажеш как е минало джумбарето.
аХ`Не! жесток е гащеризона и ти стои страхотно,
де да можеше и на мен така Joy

# 118
  • Burgas, Bulgaria
ахой и аз съм в градска -хана е за риба
Ах-4е -мнооого яко и аз искам ама още съм дебела -според мен  Mr. Green

# 119