Теди не е ли жега във Варна, че се изтрелвате баш в 14:30 на разходка

Аз 2 и нещо се прибрах, едвам се дишаше. Ходихме набързо до Кауфланд, довечера по- хладното пак ще излезем, сега у дома

Но за съжаление за срещата няма да сме в БГ вече,иначе бихме дошли с удовоствие,бас държа,че никой досега във форума не е правил подобно нещо.Като едно голямо семейство сме.
никакво подстригване.Не че я нося пусната,не става заради малктата,че все я дърпа,но ...да си имам.

Доста е силна тогава,щом толкова рано сама се изправя
какво ли ще върши като стане на 6 месеца!!! 
И аз въобще не се сърдя - мнения приемам всякакви
Много хубава снимчица си сложила!
Довечера ще му кажа...да видим как ще реагира..
От двете страни са подредени разни хотелчета,а над тях планината се издига като стена...Обърнахме колата и се отказахме,а оттам отпрашихме за Рибарица.Там бяхме в хотел "Evergreen palace".Райско място!!!Но стаята е около 100-ина лв... 

Имам нерви и го мога, така че насеща съм!
Нашия тати не пие. Най-много по много специален случай да жулне един малък Бейлис... А аз до него жуля големи...
А най-много обичам джин с тоник. Мммммммм, размечтах се!
С една дума - после може да не могат да получат 10 см разкритие, като раждат. Аз като знам как Венци по никакъв начин не мога да го удържа вече легнал или полегнал, много ви съчувствам, че трябва да чакате до 6 месец, ама си струва...Но си мисля, че за по 10-15 мин на ден нищо няма да им стане, и те са хора все пак! 

) А какви дрешки има за момиченцаааа! Страхотни!!! Някаква английска фирма е и са много хубави и различни нещата...