Отговори
# 210
Зъбче..мила честит рожден ден..бъди здрава, щастива и обичана

# 211
Леле момичета...ама вие ме сте страхотни  Hug Hug Hugс тези снимки...въпреки годините всичките сте супер... Hug

# 212
хайде време не остана за конкурса,до момента времено заема 1място снимка номер3 на Толо,много си хубава на нея пък и цветовете на косата(перушината)са направени ,много профи Joy

# 213
Здасти,мацкии!
Много готини снимки сте пуснали!Аз съм гроги и сега ме мързи да се занимавам,може утре или вдругиден да пусна някоя моя,но нямам много назад в годините,понеже тогава нямах цифров.
Ламтурниче,освен,че изглеждаш много добре ,искам и друго да отбележа...много ми хареса цветът на стените ви/ Joyне ми се смей,говоря сериозно/понеже ни предстои местене и ще има отново избиране на мебели,декориране и съм решила да правим всичко в приятни,земни и пастелни тонове.Та цветът на вашата стена нещо като пясъчен ли е?
Момичета аз освен да се метна в леглото друго не мога да направя!
Още веднъж ще кажа,че всичките много ми харесвате!А ти Коте,имаш много нежно лице,направо си за реклама на козметични продукти Wink
Хайде цункам ви и вашите бебчета Hugлека и спокойна!

# 214
Страхотни снимки,момичета!!!!!!Не само бебоците са ни хубави  Heart Eyes
Аз ще се включа утре или вдругиден зависи кога се прибера в къщи.
Карбо,как две акания на ден са диария?Ами те повечето бебета акат по много повече пъти.Извини ме ако нещо не съм разбрала   Hug И ние имаме от време на време по малко слуз,както и на 5-6 акания едното е много рядко  newsm78 Още не сме ходили на лекар,но засега предлагам повече вода заради обезводняването,а днес майка и сварила оризова водичка та да видим.Ще чакам с интерес да разкажеш за срещата с гастрото.

# 215
Нашия татко отиде на купон!Рожденничката ни предупреди да си подготвим репертоар,че щяло да се пее-караоке..Изпуснах веселбата,но няма как.. Cry Раличка спи вече,аз си взех душ и си отворих биричка,та си купонясвам на балкона... newsm81
Днес мъжа ми имаше прозрение... Laughing Каза,че ще си спомням за тези години(майчинството) като за най-хубавите в живота ми,защото сега ме "ядосват" собствените ми деца, а иначе те ядосват всякакви ненормалници .

# 216
  • Sofia
Хайде да ви зарибя с един интересен сайт и да си лягам, а вие тепърва да се гмурнете там  Mr. Green
http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/face-recognition.php?lang=BG

Лека нощ и сладки сънища на всички! Hug

# 217
Хайде да ви зарибя с един интересен сайт и да си лягам, а вие тепърва да се гмурнете там  Mr. Green
http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/face-recognition.php?lang=BG

Лека нощ и сладки сънища на всички! Hug

Инче,ето ти още една зарибявка... http://www.morphthing.com/morph
 Аз тоя сайт дето ти си го показала го знам.Другия е също така зарибяващ Simple Smile

Sad Еее,може ли такова нещо сега...Две да родя и нито едното да не мяса на мен повече....За кво ли го пробвах това ooooh!

АЙДЕ ЛЕКА И ПЛОДОТВОРНА И ОТ МЕН LaughingДнес реших да лягам рано Tired

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 23:43 от foxy81

# 218
Аз пак на всяка манджа мерудия... Blush Предлагам нов конкурс: БЕБЕШКИ МУЦУНКИ
Тук всяка мама може да пусне снимка със смешна физиономия на бебчето си...Ще стане доста весело Mr. Green Аз ще се включвам на сутринта,защото сега вече много ми се спииииииииии Tired

# 219
Ето ме и мен
2006 на Горица                                                                                

На крошунските водопади

2007 в Испания (мисля че в Бенидорм)

2008 на Емине (вече 2в1 ,но не знам)

2008 на Корал бременна в 1ви мес. (вече знам  Grinning )

Много искам да ви покажа и къде живяхме цял месец на Корал  newsm41
палатката с бялата тента отпред е нашата
И тук 20 кила повече от идеалното тегло, НО с най-голямото съкровище

Малииииииии направо ви засипах сори  Blush

# 220
Извинявайте ама просто не издържах да не ви покажа това  Mr. Green

# 221
Darima, не е пясъчен, просто така е излязъл на снимката. Прасковен е.
Коте, като кинозвезда си, никога не бих ти дала 30 години. Shocked Всъщност мислех си, че едва ли си на повече от 25. Ясно от кого бебока е наследил красотата си. На коя фирма е книжката от снимката и какво прави- шумка ли, писука ли, кафе прави ли по късни доби.... Mr. Green
Идеята за бебешките муцки е супер, ама и аз ще се включа сутринта, че днес е мой ред да спя. Crazy
Теди,  superuu

# 222
Добро утро!!! Хайде на тортичките Laughing Laughing

и малко плодчета за въздържатели Sunglasses Mr. Green/ ние не сме от тях/ hahaha

foxy81 изобщо не се връзвай на тая програма. Остави само снимките на децата, а вашите замени с чужди и пак ще пише, че прилича повече на майка си или на баща си.
 Joy Joy Crazy

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 07:35 от kamelllia19

# 223
  • София
Ех, добро утро и от мен, времето изглежда обещаващо днес Simple Smile))

Аз със снимки ще гледам да се включа тези дни и по двата конкурса, но всъщност по смешния с физиономиите вече имаме една снимка в снимка.бг я срещичките от Южния парк, като видите детенце със смешна физиономийка, да знаете, че това сме ние Simple Smile)), аз пак ще я сложа тук после Simple Smile

Сега да питам мамите, днес мисля да се паркирам с количката в Борисовата градина малко за разнообразие, ако на някоя мама й се идва да заповяда, ще съм там след 11-12 до късния следобед най-вероятно, телефона ми някои мами го имат, другите могат да го видят в списъчето с личните данни, обадете се ако ще ходите натам

# 224
Добрютро Hug

Ками,мерси за закуската / и за двете/.Първата ще я предложа на мъжо,че той обича такива торти. Mr. Green

Ламтурник,аз забравих вчера да пиша..Извинявай,мойто момиче,ама ти имаш ли 18год. та две деца си родила newsm78...Не те ли е срам ooooh! Joy

Тедиии,завидях ти.Обожавам да се снимам на такива места /то заради природата, не заради мен/ Blush

Айде да се включа набързо със снимчици за СЛАДКИТЕ МУЦУНКИ,макар че имаме още доста,но са правени с телефон и не са с хубаво качество...Дано поне малко да се засмеете Laughing

Общи условия

Активация на акаунт