My Toys - В света на играчките - 17!

• 20 692
  • 478
  •   1
Отговори
# 240
Мимичета ,направих поръчка за която пише  , че е тръгналана 18,06.Но не мога да се справя с проследяването -ето това е номера 509163984  Rolling Eyes Embarassed,ще ми помогнете ли? Praynig

# 241
silvanapei не е това номера за проследяване. Тракинг номера винаги почва 4836.....  Peace

# 242
Здравейте момичета.Бихте ли ме ориентирали къде мога да намеря сгъваемо дюшече за сгъваема кошара?

# 243
Ето такова дюшече, аз съм доволна:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.mk.reise.01.04/1804447

# 244
  • София
Здравейте момичета.Бихте ли ме ориентирали къде мога да намеря сгъваемо дюшече за сгъваема кошара?

Аз съм купувала от АЙКО, за 32лв. доволна съм, но го ползва само когато пътувме  Peace
Тук в майтойс ми се вижда скъпо  Tired

# 245
.....и за нас помислиха , направиха ни Подфорум. Mr. Green

# 246
silvanapei не е това номера за проследяване. Тракинг номера винаги почва 4836.....  Peace
Да сега вече се ориентирах Simple Smile,а това че е в в Унгария -значи ли че скоро ще дойде ?

# 247
  • София

да  Mr. Green

Аз очаквам утре да дойде и последната поръчка...в Румъния е, ако днес влезе в БГ утре ще е при мен и започвам раздаването  Laughing

редактирам се, вече е в БГ, утре ще е тук  Peace

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 11:09 от jijibiji

# 248
silvanapei-после минава през Румъния и после е в България Hug

# 249
  • Sofia

Дайте и аз да видя, бее ... предполагам, че е нещо за хорица с шопинг увреждания  Joy

п.п. Намерих си го  Crazy

# 250

Дайте и аз да видя, бее ... предполагам, че е нещо за хорица с шопинг увреждания  Joy

п.п. Намерих си го  Crazy
Eх, наистина трябваше така да го кръстят "Подфорум за хорица с шопинг увреждания".....ама яко оспамихме темата Embarassed

# 251
silvanapei-после минава през Румъния и после е в България Hug
Извите ,че ви занимавам отново с моята поръчка-но до събота според вас има ли шанс да пристигне ,че заминаваме на почивка Rolling Eyes Embarassed?!

# 252
silvanapei на коя дата и в колко часа пратката ти е излязла от Унгария?

# 253
silvanapei , ако днес е влязла в Унгария, утре ще е в Румъния, сряда или четвъртък най-късно ще е при теб. Peace

# 254

Общи условия

Активация на акаунт