My Toys - В света на играчките - 17!

• 19 956
  • 478
  •   1
Отговори
# 330
  • София
на мен автоматично ми ги върнаха преди, сега пак получих мейл и чакам да ми ги пуснат по сметката, не съм им отговаряла  Peace

# 331
И на мен като ми връщаха пари направо си ми ги пуснаха по сметката без да им отговарям на този мейл  Peace

# 332

И аз благодаря за инфото. Само не казваш колко е висока? Щото моята е на 6 години, ама е над 130 см и 34 кг, и направо не я виждам да се побере в 128-134. бтв тук кога се очакват летни намаления?

За височината - също е толкова висока, но е 25 кг, мога утре да измеря анцуга и да кажа точно, за да си сравните с вашите дрешки.

# 333
  • Sofia
Tези отговарят ли си на номера?

Имаме н.22 и според мен си отговарят. Довечера мога да ти измеря стелката, ако те интересува.

Никой ли няма отзиви за тези маратонки? Confused
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.24.04.09/1802146

Aко можеш да ми ги премериш, ще съм ти благодарна, точно 22 ме интересува.
А тези , за който ти питаш са велурени и са доста светли , не знам как ще е с почистването , защото велура става твърд като се пере в пералнята  newsm78

# 334
Доколкото успях да измеря, стелката е 14 см. На дъщеря ми крачето е 13 см и са й добре, със съвсем лек аванс. Simple Smile

Май ще се откажа от розовия Найк, прекалено са светли за мърлявия сезон. Confused

# 335
Благодаря ви за отговора Hug тогаава ще чакам паричките и после ново колело smile3508

# 336
Благодаря ви за отговора Hug тогаава ще чакам паричките и после ново колело

Връщат ти парите. До няколко дни ще са ти в картата. Видя ли, че немците са много точни! Grinning

Ние пък бяхме във Виена този уикенд и там имаше големи намаления на дрехи и обувки. Повечето магазини по Мариахилферщрасе бяха пуснали по 50% намаления.
Чудя се защо в Майтойс все още няма намаления?  newsm78

А, и друго - получих едни найки, които пак са ни огромни. Стелката е цели 18,5 см., като номер са 27. Трябваше стелката да е 17 см. ужким. Изобщо никакъв шанс да ги носим това лято. Confused
Ако някой ги иска: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca01.03.12/1802135
Страхотни са, много ме е яд, че не стават. Давам ги на цената им, без доставка - 35 лв.
Или пък можем да ги раменим, ако някой е поръчал подобни, 26 номер и са малки.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 10:41 от Анонимен

# 337

Размерите на анцуга: панталонът е с широк ластик - 27 см талия, разтяга се до 35, дълбочината е 25, крачолът е 22 см при бедрото, дълъг е цели 76 см. Горнището е дълго 49, широко 36, ръкавът започва от вратната извивка и е 52 от външната, 36 от вътрешната страна.

# 338
  • В офиса

Размерите на анцуга: панталонът е с широк ластик - 27 см талия, разтяга се до 35, дълбочината е 25, крачолът е 22 см при бедрото, дълъг е цели 76 см. Горнището е дълго 49, широко 36, ръкавът започва от вратната извивка и е 52 от външната, 36 от вътрешната страна.

Благодаря  Hug

# 339
Сега пък майката ми казва, че можело едва да и става и се чудя да опитам ли да го продам и да поръчам по-голям.

# 340
Диди, пусна ли последната?  Crazy

# 341
Момичета знам че някой от вас си взимаха от тези колички бейби борн

доволни ли сте и каква цена бяха, размерите им какви са???

# 342
veni-b, аз я имам от друг сайт. Малко по-евтина беше - някъде около 14 евро. Още не отворена, дори се чудя дали да не я подаря на едно по-голямо дете.
Много по-тежка е от стандартните бебешки колички, които бутат децата в парка и доста дълга ми се вижда в сгънато полжение - 67-68 см. Неудобно е да я мъкнеш всеки ден, особено ако излизате още с количка.
Dennia, червеничкото нещо ли съзря?  Laughing  Mr. Green

# 343
арабела метални ли са и тръбите? / продаваш ли я/  Дали е здрава ме интересува основно  Thinking

# 344
Dennia, червеничкото нещо ли съзря?  Laughing  Mr. Green
Даааа! Crazy Диди, дали успя да ми го поръчаш? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт