My Toys - В света на играчките - 17!

• 20 072
  • 478
  •   1
Отговори
# 120
Общо взето, около 10 дни минават от поръчване до получаване, защото Майтойс обработват поръчката и я предават на куриер за около 2 дни; отделно, минимум два дни са загубени, защото са почивни - събота и неделя, когато нито Майтойс, нито логистичната фирма работят; логистичната фирма пък я доставя за около 5-6 работни дни. Най-бавният вариант е да поръчаш в петък вечер. Тогава чакаш събота и неделя, защото са почивни дни, в понеделник почват да я обработват, в сряда я дават на куриер, пътува до петък и пак закача почивните дни, та чак следващият вторник-сряда я носят. Така идва за 12-13 дни.

# 121
  • гр.Варна
Tatjana,добре си дошла от отпуск Hug .Благодаря ти за мнението ,и аз се колебаех между някой като посочения от теб и по-бебешките ,но накрая поръчах с Мечо Пуха- ей така за проба,пък и на мен за път ми трябва   bouquet

# 122
Поразколебахте ме малко, но това което ще поръчвам от тук няма как да го намеря, та каче пускам пък когато дойде, ако закъснее ще мисля нещо и така .
Благодаря на всички които се включиха   bouquet

# 123
Може да ви досадя вече, но имам още едно питане  Embarassed
Благодарение на първия пост , снимките от сайта на Татяна и тук таме гугъл транслейта успях да направя поръчката, обаче накрая след реда със общата сума има още един ред със сумата на ДДС-то, та питането ми е то отделно ли се начислява или е в общата сума ?
Малко объркано май стана, но в картата имам пари точно колкото за общата сума , ако отделно се начислява ДДС-то плащането сигурно няма да мине  Thinking

# 124
Не, не се плаща отделно то си е включено в цената, просто е изписано и отделно колко струва  Peace

# 125
DeCuTa    bouquet

В такъв случай дано всичко е наред и дойде на време !

# 126
А да знаете някой от тези лаптопове Laughing Wink да говори на английски?
П.С. Нищо лично. И на мен ми стана много смешно. Развесели ме.

# 127
Здравейте момичета,и аз съм на път да пусна 1ва поръчка,но ме притеснява факта, че точно след ок.10-на дни ще отстъствам -ще има ли проблем друг да получи поръчката?!

# 128
Здравейте момичета,и аз съм на път да пусна 1ва поръчка,но ме притеснява факта, че точно след ок.10-на дни ще отстъствам -ще има ли проблем друг да получи поръчката?!
не
напускали са нови неща на Чико, харесах си няколко  ooooh!
днес поръчката ми от миналата седмица е влязла в Бг
ще се хваля като ми я донесат

# 129
  • София
Утре очаквам предната поръчка, която пуснах на 3 срещу 4 Юни /посред нощ/, което си е повече от 10 дни...но обикновено по бързо пристигат, тази нещо се позабави  Crazy
Дано са сложили всичко този път.  Crossing Arms

мисля че ще се видим утре на по кафенце  Mr. Green

# 130
Aз черпя.  Hug За да не е само спам да препоръчам тези метални, здрави и много сладки лопатка и гребло.  Пак от моята любима серия   Mr. Green

# 131
Момичета,има ли неща за декорация на детска стая-ако може линк че не ги откривам-имам предвид-перденца,малки килимчета  ...

# 132
Момичета,има ли неща за декорация на детска стая-ако може линк че не ги откривам-имам предвид-перденца,малки килимчета  ...
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.fu.ca04/
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.fu.ca03/

# 133
Килимчета

# 134
  • Sofia
Утре очаквам предната поръчка, която пуснах на 3 срещу 4 Юни /посред нощ/, което си е повече от 10 дни...но обикновено по бързо пристигат, тази нещо се позабави  Crazy
Дано са сложили всичко този път.  Crossing Arms

ШЪ дойдем и ние  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт