My Toys - В света на играчките - 17!

• 19 928
  • 478
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.Варна
Tatjana,благодаря ти,че и в "нозово" има

# 376
Tatjana благодаря за отговора, аз вече съвсем се обърках в сайта на Сопсоrd пише че този стол е от група 9-18 кг., а в Муtoys 9-36 кг.Този който ти гледа 9-36 ли беше?

Да, но както вече казах, след 18кг се ползва само долната част и се получава нещо такова http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.01.02.05/1576866  Rolling Eyes

Мария, за нищо  Wink

# 377
страхотна тема  bouquet

# 378
  • София
Цикля от няколко часа и пак съм до никъде. Thinking Малката има рожден ден след около месец и не знам въобще какво да и взема. За приятелките и които са през 2 дена от нея реших много бързо, но за нея идея нямам. Става на 2 годинки, проблема е, че леко съм прекалила с играчките: триколка, бутаща количка, кухня, люлка с подвижна конструкция, още едно "животно" люлка, плюшени животни, кукли, бебета, колички за бебетата, колички, колички с дистанционни гаражи куп други и топки, топки  цялата къща е осеяна с топки Crazy.
 Нещото което със сигурност няма е Пукито, но имам сериозни съмнения,че ще е поредното средство за придвижване което всеки друг ще бута но не и тя.  И като го отхвърля него се почва пак омагьосания кръг в разглеждане на играчки. Някой ако има някаква идея ще съм много благодарна да я сподели........................ Hug

# 379
Persia, някое интерактивно животинче (което имитира истинско - движи се и издава звуци), или конструктор Лего - това ми хрумва. Моят син (скоро стана на 2) много си играе с подобни животинки. Друго, което му е много забавно, са детските лаптопи.

http://www.mytoys.de/catalog/search?query=furreal&submit.x=0 … roductsPerPage=20

http://www.mytoys.de/catalog/search?query=laptop&submit.x=0& … roductsPerPage=20

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.21.05/

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 10:23 от Анонимен

# 380
Без да наливам масло в огъня, но ще има л скоро обща поръчка за София? Laughing

# 381
Без да наливам масло в огъня, но ще има л скоро обща поръчка за София? Laughing

Ах, ах, и аз дебна secret girl, но нали нашата Диди  Hug излезе в отпуск лятото. Дали някой е назначен да я замества?  Laughing
Дано се включи някой от управлението и да се разпореди  Joy Ами то трябва да се вземат мерки - разпусната работа, бе!  Mr. Green

И за да не е съвсем спам-голяма радост падна с този Аква Дудал: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.29.01.04/1650220
Само, че нашият е с Мечо Пух и приятели. Поръчах го за малкия, но каката /на 6.5 години/ го нарисува поне 30 пъти и непрекъснато повтаря: виж, колко красиво стана! А аз я мислех за голяма!  Crazy Препоръчвам ви го горещо!  Grinning

# 382
  • София
Страхотни идеи  bouquet Бях зациклила и въобще не можех да мисля за нещо по-различно. Мерси много момичета. Hug Hug Hug

# 383
  • Sofia
Toзи лаптоп го купих преди няколко от месеца от и - бей за 40 долара , чисто нов, с кутията  Peace Говори на английски и испански, има много и различни образователни игри. Интересен е , но е за по - големи дечица. Аз го купих, защото много прилича на истински с идеята всеки да сим негов и да не пипа на другия, но уви ...
Имаме и такъв , има песнички, на всяко копче има картина и казва какво е нарисувано и още нещо правеше май  newsm78 ...

# 384
Вторият лаптоп е много бебешки и не го препоръчвам. Имаме такъв и не му обръща внимание. Играе си с лаптопите на кака си, точно тези, за по-големи деца.  Simple Smile
Другото, което страшно много му харесва, е пианото. Каката свири на пиано и има голямо, електронно на Ямаха и просто не можем да го опазим от малкия - поне само да свиреше, а той щрака по копчетата и превключва и режимите.  Crazy
Така че, една йоника също е супер идея за подарък - преди имаше в "Джъмбо" детски йоники, може би още ги има.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 16:59 от Анонимен

# 385
Здравейте момичета, аз да похваля германците, страхотни са тези хора значи  Party На 23.06 пуснах поръчката, днес вече ми я доставиха и всичко си е ок. Много съм доволна, ще продължавам да пазарувам от тях  newsm68 newsm68

# 386
Здравейте  Hug
Моля помагайте,знам че е коментирано многократно,но в момента пускам поръчка и нямам време да търся назад,където се попълва таен код на картата,който е на гърба нещо не го намирам  newsm78
Нали уж можеше да се поръчва с маестро или не може?

# 387
  • София
Здравейте  Hug
Моля помагайте,знам че е коментирано многократно,но в момента пускам поръчка и нямам време да търся назад,където се попълва таен код на картата,който е на гърба нещо не го намирам  newsm78
Нали уж можеше да се поръчва с маестро или не може?

мисля че с Маестро не може, само кредитни и Виза Електрон  Peace

# 388
усетих се аз,но нещо и визата не ми приема  newsm78

# 389
  • Sofia
С Маестро никъде не може да се поръчва, съдейки по скромния си опит  Crazy Само Виза и Мастъркард.

Общи условия

Активация на акаунт