My Toys - В света на играчките - 17!

• 19 905
  • 478
  •   1
Отговори
# 390
С Маестро никъде не може да се поръчва, съдейки по скромния си опит  Crazy Само Виза и Мастъркард.
личи си колко често пазарувам по сайтовете  Crazy Mr. Green
поръчката ми остана за утре,трябва да си заредя визата  ooooh!

# 391
здравейте,момичета.другата седмица мисля да пускам поръчка,иска ли някой да се включи?  Peace

# 392
Днес си имам 2 годишна рожденичка и влизам да почерпя

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 10:00 от Dennia

# 393
Дени да ти е жива здрава! nbirthday  love001

Перси
и аквадудъла е подходящ за нея  Heart Eyes

# 394
Deni,мнооого много да те слуша,целуни я от нас.   bouquet

# 395
  • София
Иви аз се чудя за животинката:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.11.08/1765748

Dennia  да ти е жива и здрава малката принцеса!

# 396

Аз не ги харесвам, тежки са и твърди  Embarassed
Моята препоръка е хубав комплект Лего Дупло и/или пъзел. И като съвет, можеш да криеш част от играчките, които имате вкъщи, за известно време. Когато децата имат по-малко играчки, се занимават повече с тях, съсредоточават се по-добре. И после като вадиш скритите играчки (и прибираш други), те ще са като нови за детето  Mr. Green

Дени, честито   bouquet

# 397
  • София
Крих ги вадих и какво ли не тя се занимава с хора.  Взех каквото ми мина през погледа за да си играе с него обаче ефекта е нулев. Единствено се радва на топки - всякакъв размер. Влезнах в Спорт Депо с нея и едвам я откачих от контейнера с топките. ooooh!

# 398
Тогава виж това http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.06.06/1404594 ...щом харесва топки  newsm78

# 399
  • Бургас
Привет, момичета!  Hug
До края на седмицата очаквам да получа две пратки и не смея да мръдна навън, за да не изпусна куриера. Обаче ще ми се наложи все пак да изляза и много се притеснявам какво ще стане, ако ме няма в къщи като дойде.  Проблем ли ще е?  newsm78

# 400
milena1976,защо ще висиш вкъщи да ги чакаш?Следи си чрез тракинг номера кога поърчките ти ще влязат в БГ и се обади на Интерлогистика (нац.тел. 070012144) и те ще ти дадат координатите на местен офис,където можеш да се обадиш,за да се информираш и да си оставиш телефона,за да те потърсят,когато дойде пратката,аз така правя Peace

Dennia,честит празник!

# 401
Момичета помагайте не мога да пусна поръчка изписва ми това Bei der Abwicklung der Bezahlung ist ein unbekannter Fehler aufgetreten,а досега не е имало проблем с тази карта пускала съм с нея поръчка към немците без проблем.Пробвах и от акаунта на сестра ми с нейната карта пак същото.Много ме е яд не мога да пусна колелото. #Cussing outКартата ми е виза електрон на ПИБ да не би вече да не приемат такива карти.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 12:49 от ерика

# 402
  • Бургас
milena1976,защо ще висиш вкъщи да ги чакаш?Следи си чрез тракинг номера кога поърчките ти ще влязат в БГ и се обади на Интерлогистика (нац.тел. 070012144) и те ще ти дадат координатите на местен офис,където можеш да се обадиш,за да се информираш и да си оставиш телефона,за да те потърсят,когато дойде пратката,аз така правя Peace
Много, много, много благодаря!!!  Hug Hug Hug Току-що звъннах и ми казаха, че всеки момент трябва да ме посети куриера. Още веднъж - сърдечно благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 403
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.cs.fe01.06/1650326
може ли да помоля за малко инфо за това якенце на Пух,дали е дебело и от каква материя е вътре и отвън,искам го за малката но не мога да се реша още. newsm78

# 404
Момичета помагайте не мога да пусна поръчка изписва ми това Bei der Abwicklung der Bezahlung ist ein unbekannter Fehler aufgetreten,а досега не е имало проблем с тази карта пускала съм с нея поръчка към немците без проблем.Пробвах и от акаунта на сестра ми с нейната карта пак същото.Много ме е яд не мога да пусна колелото. #Cussing outКартата ми е виза електрон на ПИБ да не би вече да не приемат такива карти.

Да не би да имаш някакъв лимит на картата? Примерно 200 лв. за еднократно теглене? Поръчвала ли си друг път неща за над 100 евро?
Или пък пробвай да си излезеш от профила и пак да поръчаш по-късно. Може нещо да се е бъгнал сайтът.

Общи условия

Активация на акаунт