My Toys - В света на играчките - 17!

• 19 876
  • 478
  •   1
Отговори
# 435
И аз съм за една поредна последна Laughing jijibiji, не се ослушвай Wink

# 436
Хора, моля ви помагайте  ooooh! ooooh! ooooh!
3-ти ден се мъча с една поръчка,картата ми е Обб виза електрон  newsm78,защо ми казва,данните не съвпадат пак не знам,картата и регистрацията са на мое име  newsm78
извинявам се ,че не съм предложила на никой да се включи,но съм далече от София и Пловдив и не ми се занимава после с куриери да пращам нещатата  Peace

# 437
3-ти ден се мъча с една поръчка,картата ми е Обб виза електрон  newsm78,защо ми казва,данните не съвпадат пак не знам,картата и регистрацията са на мое име  newsm78
извинявам се ,че не съм предложила на никой да се включи,но съм далече от София и Пловдив и не ми се занимава после с куриери да пращам нещатата  Peace

Много от сайтовете не приемат Виза Електрон на ОББ

# 438

Много от сайтовете не приемат Виза Електрон на ОББ
иии таз добра , ами сега...оня ден и вкарах пари  #Cussing out

# 439
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Здравейте момичета! Дали някоя от Вас ще прави скоро поръчка? Бих искала да поръчам едни маратонки
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.16.04/1807425 - ето тези
Чудя се между 26-27 номер. Ако някоя от Вас има размери на стелката и тозиви ще съм Ви благодарна!  bouquet

# 440
Здравейте момичета! Дали някоя от Вас ще прави скоро поръчка? Бих искала да поръчам едни маратонки
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.16.04/1807425 - ето тези
Чудя се между 26-27 номер. Ако някоя от Вас има размери на стелката и тозиви ще съм Ви благодарна!  bouquet

Аз имам такива ,много са хубави и лекички , но са 23 номер , отговарят си на номера, ако това те ориентира.
По късно ще пускам поръчка , ако решиш , давай, ще ти ги поръчам.  Peace

# 441
  • Враца
момичета,дали някоя е поръчвала якета  newsm78 това
http://www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt.cw.ca01.08.12/1814499
или това
http://www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt.cs.ca01.08.12/1821834
Не мога да открия и таблица с размери  ooooh!
моля за помощ   bouquet

# 442
Mamaq, аз също не открих таблица с размерите, обаче поръчах на моята дъщеря яке 162 см., а тя е висока около 156 см. и съвсем малко й е голямо, но за зимата аз точно това търся. така че мисля, че си отговарят точно на височината.

Аз имам следния въпрос:
Направих поръчка, която беше разделена на 4 пакета, тази седмица в понеделник и вторник получих три от пакетите, което своевременно беше отразено и на Интернет страницата- Мein Konto, обаче четвъртият пакет все още го няма, а на страницата на GLS, се изписва само, че е предаден в техен пункт в Германия и нищо друго. Писах запитване, ама нямам отговор. Случвало ли ви се е на вас?

# 443
Май само Танчето предлага поръчка. Аз искам няколко неща  - ако някой иска да се присъедини нека ми пише. Може да си вземе нещата от Лозенец или Княжево. Или да ги изпратя по пощата. С куриер ми е по-трудно.

# 444
  • София
Аз също си харесах някой неща, дайте да се събираме и да пускаме, то се е видяло  Heart Eyes
Мога и аз да я пусна, ако предпочитате, предавам се  Embarassed
...явно още една последна, ако не ми спрат интернета завинаги  Laughing

# 445
Аз също си харесах някой неща, дайте да се събираме и да пускаме, то се е видяло  Heart Eyes
Мога и аз да я пусна, ако предпочитате, предавам се  Embarassed
...явно още една последна, ако не ми спрат интернета завинаги  Laughing

Диди, цял ден се надявам да си се съгласила. Кога мислиш да я пуснеш?

# 446
Опасни сте  Joy

# 447
jijibiji, кога да сме готови? Laughing

# 448
Диди, ти си герой.....  rotfImbo......издържа цяла седмица без да пуснеш последна.....това си е сериозно постижение! hahaha

# 449
  • София
Диди, ти си герой.....  rotfImbo......издържа цяла седмица без да пуснеш последна.....това си е сериозно постижение! hahaha

hahaha шегувайте се вие, слаб ми е ангела, ама поне се опитах  Mr. Green

Предлагам ви понеделник вечерта да я пуснем, но не ми пречи и друг ден да е. Ако има специални желания ще се съобразим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт