Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 994
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Най-сетне и аз да се разпиша,макар че такава тишина у дома като спят тарталетите,та чак не ми се вярва Thinking
Златомирка,изби рибата бе мила,какъв срам какви пет лева newsm78,другия път дорде е време нахалствай и разпитвай,че тая приказна хубавица сама стои на плажа,безобразия Wink пък и гаджето да не е даденост все пак Joyя го виж Дани какъв е красавец Hug
Голданке,айде и аз при чакащите за спейшъл деня Peace,да нацелуваш Рилските ми езера Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еленитке,ако знаеш как искрено се забавлявах  с твоята пола hahaha,ей да ми беше учителка на мене-ама на! Laughing Heart Eyes Heart EyesА тая сладкишка,да я намачкаш по тарталетката и тумбалака /той-малко в липса ама ще си наваксате/ Hug Hug
Дез,добре е станала тортата,кажи как реагираха като я поднесохте Hug
Росалинда,да знаеш че чакаме с нетърпение да се налудувате и напрегръщате,и когато накой ден си заминат и ти снате скъчно и тихо,да доведа двете природни стихи да ти додеят и те на главата Joy Heart Eyes
Мери,душо мила,вземи си седни поне един ден на скайпа по светло,че напоследък залязвам и преди децата даже.Одъртях вече да те чакам до първи петли Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тони,пу пу,масата ти е вълшебна.Ама аз си мислех,че са огромни-а виж как добре ти пасват у вас.И това жълто...ммммммммммммммм,красота.Нацелувай блондинко,и казвай кога ще ме подминаваш безсрамно на път за морето Mr. Green Heart Eyes
Даниелка,добре зъварнала се.Препекохте ли дупетата Grinning Hug
Миленка,а вие кога ще се връщате!
Чаре,стига си посрещала и изпращала гости,вземи се разпиши в темата,че ми лиииииииииииииипсваш!И снимките да не забравиш Wink
Аз съм много щастлива за Карина.В Петък ходи на цирк Балкански,върна се в 22,30- но така екзалтирана и впечатлена,че два дни още говори за това.Иначе може и да ви е смешно,но това и е първото ходене на цирк досега BlushНарочно пропусках смешните "имитации" на цирка,защото исках първия и път да е вълнуваш и запомнящ се,и мисля че успях Grinning.И неразбрах какво се хвалите с това море Wink,вчера и ние плашихме рибата на един язовир.Е нее като на морето,ама като няма гора и дървото пази сянка Joy.Айде,отивам да опна морна снага и аз,че като си знам дивачетата,ей сега ще кажат "Мамо наспахме се!"
Ааааааааа ,забравих че коментирахте яденето.Честно ви казвам,искрено ви завиждам за децата дето ядат каши и попари.При мен и двете не минават в менюто.Вече ми омръзва всяка сутрин да правя я палачинки,я мекици,пържени филийки,принцеси различни,макарони на фурна,кус-кус,питки сладки и солени и разни други екстри.Понеже реших това лято Кари да си стои у дома,защото ще  епоследното в което мога да си ги гледам двете и да щуреем трите-вече ми се прирева от готвене  мислене Crossing ArmsЗащото Ани тотално не дава никой да я храни,и яде сама с лъжица/с една дума после аз чистя като луда/,и не си яде храната от кухнята-която пък се усвоява от каката,а яде всичко което е сложено пред кака й.Вече си мисля,че дори и чиния с камъчета да сервирам пред Карина,Ани ще намери начин да ги  докопа и изхруска с наслада Joy
Да ни видите как се цопаме и ние

А тук дали се вижда колко са им посинели устите?
Това е и язовира

Така стоим наказани в заведенията,а тук да ни видте как им е достатъмно по гланц на човек и аз да си пия кафето на спокойствие Mr. Green
Кой иска д аго червисам,ти ли.........
А тук бяхме на р.д.,да видите всички като станаха да дивеят,малчо как нападна масата LaughingПуснете ни да влезеееееееееееееееееееееееееееем Joy
Айде,стига толкова,че прекалих Blush Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:14 от Кас

# 181
Лелееее момичета като гледам тези снимки така ви завиждамммм.... smile3521
Ави, Еленитка, Изидка много сладки снимчици Peace. Дано и моето чавче си играе като вашите в пясъка не само да навърта километри  Whistling
Дез, Емчо много пораснал ми се вижда. Пу-пу, истинско момченце, няма ги вече бебетата Hug
Вчера взехме на Анди басейн с покривче, мисля че Киара имаше същия ако не се лъжа, играчки бол за пясъка и една малка лодка във формата на пате да го возим в морето Mr. Green. Нямам търпение вече, но първо ще посетим планината, така се стекоха обстоятелствата. А басейна го вкарваме в употреба още от следващия уикенд на село 1swing. Иска ми се да прекарваме уикендите там та да си играе детенце на воля Heart Eyes
Авинце, забелязах че Мони е с такива плажни сандалки. Интересува ме бързо ли свикна с лентичката м/у пръстчетата. Харесах му и аз, но ме спира факта, че може да му убива там newsm78
Еми, със сериала съм само до 14 епизод, те мноооого дълги бе  ooooh! една серия час и 30 минути. Снощи успях да изгледам само 4, но няма такова удоволствие като свърши епизода и цък пускаш следващия а не да чакаш следващия ден Sunglasses. Изгледам ли 2,3 серийки и направо се пренасям в техния свят, хайде засядам пак за едно епизодче Mr. Green

# 182
Голдънче , приятно изкарване на специалния ден  Heart Eyes Hug
Каси Hug
Ели , Стелка е голям бонбон , разгледах всички снимки  Simple Smile
Сенди ,Мони са й много удобни тези джапанки ,и аз се чудех дали ще може да ходи с тях ама ако знаеш как бяга  WhistlingДнес даже сама си ги беше обула наобратно  Laughing Само като изкарам банския и джапанките и започва да се върти в кръг и да се смее , знае къде ще ходим  Grinning  Петър и той тази година ходи с такива на плаж ,че миналата година му купих джапанки ,но много се спъваше с тях ,а тези имат ластиче на петичката и са супер  Peace
Еми ,топнахме се и за вас днес в моренцето   grinning039,голям кеф ,заредих си батериите за цяла седмица  Sunglasses
Златинче , и Росен сутринта ме разубеждаваше за плажа , защото доста облаци имаше в 9 часа като излизахме ,но после пекна едно слънце   Nature SunnyНие ходихме в Черноморец , супер е там ,но нямам снимки ,защото забравих фотоапарата вкъщи  Confused
Отивам ,че пържа тиквички  chef , до после  Hug

# 183
Включвам се за малко само да се отчета
Ние се прибрах ме от морето, много доволни и малко изпечени  Sunglasses
Ето и снимков материал
А сега се връщам да ви чета

# 184
  • София
Честит Имен Ден на прекрасната Яна Heart Eyes Hug! Да е жива и здрава и да кара мама Вера само да се усмихва!
Честито и на другите именици!  bouquet

# 185
Ааа, добре, че е Ефро да ни светне какъв бил праника у семейство Голдъни-Да е жива и здрава малката именичка и усмивката никога да не слиза от лицето й
Кас, май нещо пак си в голямо междучасие-не Златомирка е била вчера до нас на плажа, а Златина, а тя си има една прелестна малка принцеса...Ако беше Златомира,  нейния Илианчо нямаше да се поколеби да ухажва Киара-той е всепризнат бургаски гларус Laughing
Кас, много обичам да гледам снимки на твойте кукли-винаги са така идейни-и куклите, и снимките. Може да не ти е лесно , но поне е весело у вас Hug
Даниела, малката къдрокоска Ивет е голям бонбон...
Ние , от конкурса Бургас и морето добре се представяме със снимки, я веднага варненския отбор да отвърне на удара Naughty

# 186
  • София
Абе, май съм се объркала, но по новините го казаха (или трябва да си промия ушите..толкова и съм чула правилно Blush). То пише в нета, че е на 24-ти newsm78 ooooh!. Нищо, пожеланията остават за другия повод, но нека Вера да си каже какъв е той, ако иска, когато се включи Mr. Green Hug

# 187
  • Sofia
Абе, май съм се объркала, но по новините го казаха (или трябва да си промия ушите..толкова и съм чула правилно Blush).
Аз нали съм ти другарче ще ти услужа с клечки.  Mr. Green
На 24-ти и е именния ден, а днес синеоката прелест я кръщават.  Grinning
Верче, да ви е жива и здрава и да има много късмет в живота!  newsm51
Една снимка поне можеш да се прежалиш и да пуснеш после, няма да ти се разсърдим.

Честито на всички с поводи, които съм пропуснала!   bouquet
Снимките, които сте постнали са разкошни, все така продължавайте, ние ще гледаме и ще броим оставащите дни до морската почивка.  Mr. Green
Бубе, дай още от пързалящата серия по двойки ако имаш, може и по тройки, важното да са с...ток в косите.  Laughing

Хайде останете си със здраве, аз отивам да си лягам преди детето, че после ми е по-трудно.  Laughing

Изабелко, забравих да ти кажа да не страдаш много за морето аз като дойда ще те водя да се наядем човешки в макдоналдс и да утолим мъката в чизбургери.  Laughing

# 188
  • София
Момичета, да, днес кръстихме Яна! Това е специалният ни ден! Heart Eyes
Голяма прегръдка за Ефрото и Валерия! Hug Heart Eyes
Касандре, благодаря ти мила! Една снимка ще има за теб, специално! Hug Нали ти казах онзи ден, че днес ще е кръщенето?!  Laughing
Ави, Изидка, Елениа - с две думи Бургас Hug Hug
Снимки има оскъдно  ooooh! (нещо не ни върви напоследък със снимковия мат`рЯл), че пак са размазани. Но пет ще събера, оттук-оттам. Mr. Green Само да се зареди батерията, че паметта на апарата е вградена.
Хайде, до скоро!  Mr. Green

ПС: Момичета, наистина разкошни снимки сте направили!  bouquet

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 21:33 от GoldenEyeful

# 189
Мале Верче,тя Вал на Ефрото клачки ще дава,ама на мен какво ли ще даде против изветряване незнам newsm78 BlushАми ха честито ви християнче,Господ винаги да я води и закриля в живота й Praynig Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
И за да докажа ,че наистина на Север ми е олекнал ма`трияла,днес измихме дупето следобед,че Ани омаза пейзажа и Карина ме замота с разни приказки,после се обухме и на двора.То по земята рисувахме с тебешири,кара колело тарталетка и по едно време тръгнахме да се разхождаме пак из двора.След малко Ани се спря на плочките и виждам как една струйка вода намокри между крачката й.Бре викам,що за боклук тоя памперс така да пропусне,при което нещо взе да ми светва лампичката.Повдигам и рокличката и що да видя-отодлу гола,голеничка тамън как съм си я родила ooooh!.Та така,боклукчави памперси продават вече,да внимава който изветрява Joy
Айде лека и мека,и утре по първи петли Баш рожденичката в Златно да почерпи за рождения си ден,щото си знае,че мнооооооого си я обичаме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
И аз съм тук... да не си помислите , че съм ви забравила. Никак не си подреждам времето тези дни  - все е кът, все нещо не успявам да пиша , но ви чета.

Първо : Честито на всички с поводи , които пропуснах!Да са здрави и мноооооооооого щастливи!

Специални поздравления за най младото християнче на форума- Яна! Да лъчезарна , здрава и засмяна!

Момичета , разкошни снимки видях - много ви се радвам на малките прелести. Морските русалки и русалчеовци да очакват подкрепление от дунавски водни кончета. И ние се каним тези дни да открием плажния сезон. Бях си заплюла вчера и днес да сме на плаж , но в петак поставиха на Ици ваксина и реших , че ще е подобре да изчакам , че правим и антихистаминова подготовка преди имунизациите е имунитетът му сигурно  е на 0.
  Ади е разкошен и новата прическа. Той си е чаровник , де...
  Каси, имам един ангажимент , които не съм забравила , но все  не успявам да си събера акъла в главата...., то не че има какво да се събира , ма така е думата.
 Тарталетките ти са само за мачкане , цункане и щипкане.... Heart Eyes
 Еленитка , все забравям ... Дабре дошла отново.... много е свежо с твоите постове. сТелето  е голяма сладурана.
 Дез , Емчо е сладкиш - мнвого е готин бе.
 Айде сега , чао , че мъжо се сети , че му се скъсало копчче , та ще  шия.........

# 191
  • София
А такааааа... Grinning
Да е жива и здрава Яна и всички покрай нея Grinning

Мили хора, чета редовно в час съм с празници и снимки на всички, но много трудно намирам време за писане. Иска ми се за всички да пиша- за Ивет, за Кари и Ани, за децата на Ави, за Иво, за Емо, за рошлите на Бубето, за Киара, за Стелето- страхотни са всички, прекрасно настроение създават снимките Grinning Ако пропускам някого да напиша- не се сърдете- снимките съм ги гледала Grinning

На Гала искам да честитя рождения ден- да си жива и здрава и много щастлива Grinning

Ето и от нас малко лятно настроение  Grinning

Забележете накрая на клипа как се пъне Камен и се засилва Grinning и накрая...нищо не прави Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=NKI3ySU3Kxg

и още едно малко клипче  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=E3Xqd6u2zAg

и малко снимки Grinning

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 23:06 от tchara

# 192
Голдънче, да ти жива и здрава малката християнка!
Честито на всички които имаха поводи през изминалите дни !

Танче, снимките са страхооооотни! Какви цветове само. Ще ми кажеш ли с кой обектив ги снима? Май и някакъв филтър има а?
Коментар на Влади за клипа - '' Ако Камен не го насочат към някой спорт, независимо какъв, ще бъде голяма загуба на талант  Joy Joy Joy''. Може и спортна гимнастика  Laughing. А какво е това с което е облечен Камен? Нещо неопреново?

Кас, няма нищо мила, да знаеш от жегата е  hahaha. Малко на проветрение си го оставило детето Laughing. Обещавам, че като затръгваме към морето задължително ще направим един питстоп в Сливен  Peace. Ама и вашата тераса е много готина . Да не говорим за двете малки русалки в басейна  Heart Eyes.
Пух, не се скатавай а пиши как мина днес инициативата с плюшените мечета.... Видяхме го Бат Бойко, добре си беше по телевизията  Laughing, не беше заринат от играчки на недоволни мами  hahaha.
Дез, Емчо е много готин така подстриган. Много му отива.

Днес и ние малко орязахме къдриците на Дани, че много започна да се човърка по главата. Явно му пречат вече. Но на баща му май повече  hahaha
След толкова лятно-плажно настроение малко планинска красота

# 193
Ами, аз тъй лекинко влизам да се поправя Embarassed-Честито покръстване на Яна. Да е здрава и усмихната Hug

Новите снимки и клипчета са прекрасни-Чара, Тони-благодаря ви за свежото настроение и на тази страничка  bouquet Очаквам с нетърпение и дунавските водни кончета...
Ама няма какво да им се чудим на децата, че все водата ги влече-нали повечето  са водолейчета Laughing

# 194
Здравей народе, завърнах се и аз на работа. По едно кафенце и да почвам че се е насъбрало работааа.

Когато мога ще пиша и чета.
Лек и слънчев ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт