Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 568
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна

Заповядай у нас, вземай компютъра и идвай,  има безжичен интернет, ще стоим на двора и ще пазаруваме- хем и ние доволни, хем и децата на въздух да не ни гризе съвестта Mr. Green
И ние идваме. Mr. Green

Жаси, кой омаза детето с торта, нейна ли бе инициативата или прекалено от близо духаше свещите?  Laughing
Бутнаха я.  Peace
Абе защо не можах да направя два цитата?

# 271
Вал, какво стана купи ли я тая прелест?
Отивам да си къпя животинката
До после

# 272
  • Sofia
Другото ми име е Промоцията да знаете за напред да не ми задавате въпроси защо толкова бързо реагирам.  Mr. Green
Ето два чаршафа, тези дни като се науча да снимам пак ще ви досадя, има и книжка, но не знам ще има ли кой да я чете.  Crazy

Отивам да къпя, че от фотосесии детето кирливо остана.  Mr. Green

# 273
Вал,ха честита ти нова придобивка....От таз промоция за мен нещо не удари ли??Аз не съм чак толкова претенциозна Rolling Eyes
Жаси,много весело изглежда е било партито...

# 274
Мале Вал,евала мацка!Е та сега вече има с какво да снимаш парцалките Wink Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЧестито!
Ади,споко мила ,Росита скоро ще излезе от дупката...само да дойде 26 и ще е пушка Joy
Чаре,Чаре...много си лоша, Crossing Armsама мнооооого много!Искам и аз Confused
Жаси,страхотна бонбонка е каката.
Ех Вал,тоз първия чаршаф ми е тамън за спалнята,втория малко може да ми е къс,ама да кажем че с едно пране и него мога да застеля,та викам ако искаш да ми ги изтърсиш от автобуса като засилиш на изток,а? Joy Heart Eyes
Айде,чао и лека та да събираме сили за утре сутрин.Че голямо ръчкане с лактите се заформя явно Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 23:17 от Кас

# 275
малииии Вал, гуру мой в шопинга....... признах те!.....   omm Пазаруваш яката работа ама кво пък - подарък за душата! Честито фото, да направиш много хубави снимки на принцесите, а като гледам тази, които си постнала, най-вероятно ще бъде така. Явно си ни заблуждаваш в характерен стил, че не можеш да снимаш. Mr. Green Нищо не знам за този модел, явно е нов. С кои обективи го взе? Да беше пуснала едно ЛС все пак да те посъветвам едно-друго. Crossing Arms
Айде сега чети книжката да ти дойде акъла в главата! Mr. Green

Искам и аз на пазар у Чарааааа....  ама нямам кредитна картааааааа .....newsm45  

Мария, честито дипломиране!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 00:26 от Асол

# 276
малииии Вал, гуру мой в шопинга....... признах те!.....   omm Пазаруваш яката работа ама кво пък - подарък за душата! Честито фото, да направиш много хубави снимки на принцесите, а като гледам тази, които си постнала, най-вероятно ще бъде така. Явно си ни заблуждаваш в характерен стил, че не можеш да снимаш. Mr. Green Нищо не знам за този модел, явно е нов. С кои обективи го взе? Да беше пуснала едно ЛС все пак да те посъветвам едно-друго. Crossing Arms
Айде сега чети книжката да ти дойде акъла в главата! Mr. Green

Искам и аз на пазар у Чарааааа....  ама нямам кредитна картааааааа .....newsm45  
И с на другарче става Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 277
  • София
Браво, живна малко темичката ни!

Асол, чудни снимки!
Бубе, разкошни са ти бубаните! Много пораснали ми се виждат!
Алинка, Вики не расте едро дете, че да изглежда чак толкова голяма. По-скоро има значение ъгълът, от който се снима (ако снимаш клекнала, ще изглежда по-висока, ако я снимаш отгоре, ще изглежда дребна).
Даниела, честита ви зел.карта! Радвам се за вас и за това, че ще осигурите по-хубаво бъдеще за децата си!
Еми, май животните шават по-малко, та затова. Понякога ви се чудя как успявате да уловите момента с тези сложни машини.
Мария, честито дипломиране!
Жаси, много весели снимки!
Хей, Вал, страшна си! Ами честито тогава!
Момичета (с големите апарати), не ви ли тежат тези машинки? Защото моя апарат не е професионален, но още не мога да свикна с него, някак неудобен и леко тежък ми е (в сравнение със сапунерките:) )

# 278
Ох,ох,ох... Вал, ако някой ти диша във врата, да знаеш че съм аз Mr. Green
Уникално фото си имаш! Със здраве да си го ползваш, бързо да се научиш да боравиш с него, макар че като гледам, добре се справяш Peace И още нещо... малко ми е мъчно за този апарат, защото сега 1 месец никой няма да го пипне.... да му се не види тоя ларедут Mr. Green
Ей Чаре, Еми, Тони... голяма зарибявка с тези фотоапарати. И аз всеки удобен момент се правя на папарак Mr. Green
Бубе, да ми нацелуваш синеочките Hug Hug Hug
Миленка, жива и здрава да си! Напълни ми душата с тези снимки Hug
Чара, и аз идвам у вас. Знаеш защо Simple Smile Табелката "ЗА РАЯ" сложи ли я Joy
Даниелка, честита радост мила Peace Аз 16 години пускам документи, ама тццццц! Преди много години, когато се подаваха и ръчно написани, написах тези на братовчед ми, и ги пуснах заедно с нашите. Той отдавна вече е там. Ей това си е късмет Grinning
Мирка, и аз като Дез чакам селско-испанските снимки Laughing
Мим, браво на теб! Ти си нашата гордост! А, в този ред на мисли се сетих за другата ученолюбива пчеличка Евелинар... Бързо да се явиш пред строя с отчет Naughty
Алинка, подкрепям те в поста за столчето. Аз така или иначе съм а колела нон стоп и нямам право на компромиси и грешки! Да пази Господ!
Еми, досега имам 2 покупки от Ибей - едни маратонки на Алекс и новото ми фото! За последното - пратиха ми го на адреса на брат ми и той ми го донесе Peace

Отивам да мятам баница за сутрешната закуска! Лудницата у нас е пълна, на ръба на силите съм, но ще оцелея hahaha

p.s Kaс, да ти кажа още по надълбоко газя в дупката. Може на 25-ти да стигна дъното Twisted Evil Много нерви хабя напоследък, ама днес си ги изкарах с кеф на една лелка, дето не искала да пусне фактура на колегата за 8 лева, защото ф-ри под 10 лева не издавали. Ако знаеш само колко бързо запалих колата и отидох да я "запозная" със себе си  #Cussing out След 2 мин имах документа в ръката си и се чувствах прекрасно и душевно разтоварена. А ти слънце, стягаш ли се Hug

Ето и обещаните пробни снимки:
Моята племенница Кина

Брат ми с "детската градина"

Батко Боби:

Моите любими черешки Simple Smile

Ето ни и на корицата на списание ELLE

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 23:37 от rosi_bosi

# 279
БРАВО,тази вечер само хубави новини чета.
Миме,честито дипломиране smile3501,сега трябва да полееш дипломата Wink
Даниела на вас честита ви зелена карта,като идете в щатите да не ни забравиш  Mr. Green
Жаси весело са си изкарали децата,като я гледам каката си помислих че е на 5-6 годинки но като преброих свещичките те цели 8,да ти е жива и здрава Hug
Вал страхотен избор си направила,честито, много хубави снимки прави апаратаnewsm10 искаме още GrinningАви утре пак може да намина,дано да не забравя фотото да направим и ние една фотосесия Hug
Роси ама много сте сладки пу-пу Heart Eyes
Лека и спокойна нощ!

# 280
  • София
Вал, честито, голям кеф,а Grinning Със здраве и мнооого хубави снимки Grinning Вече почна да се отчиташ Grinning
Кат, тежат, ама удоволствието от хубавата снимка си струва Grinning

Мили хора, заповядайте у нас кой когато иска Grinning по цял ден сме си у нас Grinning Добре дошли сте и от близо и далеч Grinning

# 281
Вал, браво бе жена  newsm20 , ти ни удари всички в земята с тая покупка  ooooh!. Аз се човърках 2 месеца в нета сред разни ревюта и статии докато реша какво да взема, а ти бам.... отиде и взе таз ламя . Честит да ти е и много хубави моменти да запечаташ.
Сега ще видиш колко безсънни нощи ще прекараш във фотографския форум  hahaha . Ама тя Миленка хубаво ти е казала... вземаш книжката и четеш. То е малко като китайската азбука за нас лаиците, но нищо, машинката си знае работата  Mr. Green.
Ей, много се радвам, наистина сега ще се превърнем в скрит ( с извинение на Еми и Миленка ) , '' Никонски форум ''  Laughing.

Миме, честито ти дипломиране, пожелавам ти и магистратура да завършиш и дано се развиваш в най-доброто за теб поприще  Hug.
Еми , аз също имам акаунт в италианския ибей и пейпал, но не съм го ползвала от 3 години. От него съм пазарувала само веднъж от американския, е верно дойде ми поръчката , но след около 2 месеца с нормална поща и голямо треперене. Незнам как стоят нещата в Бг  newsm78. Сигурно Асол вече те е посъветвала за обективите  Peace, но бях чела , че за Канон имаш голям избор от други фирми . Ох и аз съм си хвърлила око на един 70-300, ама ще изчакам малко да се образовам теоретично първо  Tired.

Росе, резултата е прекрасен като за начало  Hug. А що се отнася до тези Сатурнови - Росино- Касини дупки, рецептата е - Почивка в Палма де Майорка ( примерно ) , ще помагам за хотели и отстъпки евентуално  Laughing Laughing Laughing

Дани, честита ви зелена карта ! Дано намерите Американската мечта  Peace

Лека нощ, а утре всички пред строя с нови снимки на бонбончета  newsm03

# 282
Напълнихте ми душата пак със снимки, евала!
Честити празници и придобивки на всички които пропуснах тия дни! Да сте здрави и да се обичате много ви пожелавам!   bouquet
Дез meri7429 съм  Simple Smile
Алинка много си права.
В този ред на мисли, не искам никого да натъжавам, но ще споделя това Кой е по - добър родител?
При нас нищо различно.

# 283
Добро утро, днес сутринта си хапнах такива вкусотийки заповядайте но да не забравям и кафето
Малко големичко кафенцето, да е за тези които имат нужда от повече.
Вал честита придобивка, виждам че се спарвяш много добре.
Роси и ти си хванала една малка прелест.
Жаси куклата е страхотна и добре се е омазала.
Мери  Hug Hug
Момичета нямам много време да се включа по-адекватно по темичките. Исках да напиша на много от вас отговори. Да се надявам да мога скоро повече да се записвам.

# 284
Добро утро!

Cattt
изобщо нямам предвид ъгъла на снимана, самата стойка на Вики и физиономията изобщо държанието и са на по голямо дете. Simple Smile Дано не съм те обидила.

Валерия, честита много бърза приодобивка. Само хубави снимки да произвеждаш. Wink

Мери, някак изкуствени са ми тия клипчета, макар всичко да е много истинско, не не съм студена или нещо такова, виждам че това е така както са го описали в клипа, но ... едно дълго но... хората за това имат интерелкт, най-малкото, не сме животни, имаме други начини на общуване.... не мисля че някой от нас би постъпил както са постъпили евентуално с гримираното момиченце.... Сори... дано се оправят нещата при вас и не загубите дома си, мисля че това за теб сега е по важно....

Роси, многооооо хубави снимкииииии, Бравоооо  Hug Аз няма да си купя такъв апарат близкото хилядолетия, за това разчитам на висички вас, на срещите да правите хубави снимки и да ги пускате тук! Simple Smile

Таня, и аз нямам преносим компютър и кредитна карта, но си мечтая за един следобед във вашият двор! Simple Smile  Embarassed

Ох, над нас правят ремонт и разбиват някакви стени, излизаме сега и ако до 13.00 не са спряли, ще ходя да ги ......ммм... не съм решила какво точно...

Хубав ден!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт