Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 572
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мили февруарки, аз малко фантомно се появявам при вас в смисъл появявам се и после изчезвам за дълго. Извинявам се за това.Когато имам време попрочитам за вас и вашите пораснали сладурковци и трябва да призная, че макар и да не ви познавам имам безкрайно топли чувства към вас. Страхотни сте всички  bouquet
Видях, че emi_bademi се е поинтересувала какво се случва с мен (благодаря за загрижеността Hug). Реших, че ще е невъзпитано да не отговоря. Аз още си бременея. Подминах си термина, но според доктора всичко е наред и не е притеснително, че бебокът се забавя. За сега сме оставили на малкия човек да определи съдбата си и да реши кога да се появи. Непременно ще се похваля, когато се появи и второто ни щастие   ylinfant.
Иначе баткото-февруарко расте също както вашите прекрасни дечица. Не ни спестява и белите и щурутиите, но нали затова и сега са деца. Да чукна на дърво здравичък е, хапва си добре. Голям е месар. Имам доста притеснения как ще преживее нощите без мен, когато съм в болницата, защото спинка с мен и щом се събуди търси мен или по-точно косата ми. В противен случай плаче неутешимо, разхълцва се, разтреперва се, но не знам. Все пак се надявам раждането да е нормално, всичко да е наред и раздялата ни да е кратка и безболезнена и за двама ни. Оф, малко драматично го написах, но наистина раздялата ни, ми е най-голямата тревога.
Извинявам се, че дългичко писах. Искам да пожелая на слънчицата ви да са здравички, много весели летни игри и усмивки. А на вас - да сте добре, да сте спойкойни, по-малко тревоги и много прекрасни летни дни. Целувки  newsm76

# 31
Славянка ,радвам се че се разписа  Hug Пожелавам ти скоро да си гушкаш бебче и всичко да мине бързо и безпроблемно ,а баткото да не тъгува докато те няма  Hug Когато аз бях в болницата с Мони Петьо много ми липсваше и татко му го водеше по 2 пъти през деня да си го виждам ,едвам изкарах 6 дни без него  Heart EyesЩе чакаме скоро да се похвалиш  Simple Smile
Голдънче Hug

# 32
# 33
Добро утро поспаланки  Hug
Ето ви закуската в леглото Simple Smile

За тези, които вече са на крак, заповядайте тук:

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден!

# 34
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ НА ГАЛАДРИЕЛ!
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МЪЖ, ГАЛА. ЖЕЛАЯ ТИ ДА Е ВСЕ ТАКА ГОТИН И ГАЛАНТЕН, ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МАЛКАТА СИ СЕСТРИЧКА РАЯ И ДА СЕ ОБИЧАТЕ ВСИЧКИ!
МНОГО ПРЕГРЪДКИ!

Hug

Пожелавам ви един слънчев и хубав ден!

Hug

# 35
  • Варна
Честит рожден ден на Lady V!

Поля покажи се и се разпиши.Не се скатавай и само да четеш.

Честит рожден ден и на Пепи.

# 36
  • София
Честит Рожден Ден на Lady V!
Много здраве, щастие, късмет
да те следват навред!

Честит Рожден Ден на батко Пепи!
Здраве и весели игри с приятели добри!

# 37
  • sofia
Гала, честит ти рожденник! Да е жив и здрав!  bouquet
Лейди, честит празник и на теб!  bouquet

# 38
Честит рожден ден на Рибче, Пепи и Лейди!
Да сте живи и здрави и безкрайно щастливи!
   bouquet

# 39
  • ВАРНА
Здравейте!
Аз да се запиша благополучно на трета страничка.  Laughing

Честит Рожден Ден, Поли! Много здрава и щастлива бъди!
Честит рожден ден и на Пепи! Да бъде умно и добро дете.
Благодаря на всички за хубавите думи за моето момченце.   bouquet Наистина е различен така, но си е моето мило момченце. Вече не е бебе, а дете.  Hug Вал, вярно е, че падат къдриците от момчешките главички. Аз така исках, първо да му порасне хубаво косата и тогава да го подстрижем.
Меринко, много ми е криво, че не вървят нещата при вас. Моля се по-скоро да излезете от тази черна серия.  Hug Пращам ти от моята положителна енергия, дано ти е от помощ.   bouquet

Имам малко работа сега, ще гледам скоро да се включа пак.
Хубав ден на всички   bouquet

# 40
Честит рожден ден на Пепи на Гала !!!Нека расте здрав ,щастлив и послушен батко на принцеса Рая !!!

Честит рожден ден на Lady V !!! Бъди много щастлива и обичана съпруга и майка !!!

Ние днес бяхме на плаж ,малко снимки

Петър днес започна да кашля ,водихме го при педито ,някакъв вирус е лепнал  Confused.Сега ще пие сиропи и няма да ходи няколко дни на градина.Роси , няма да се видим пак следобяд  Confused
До после  Heart Eyes

# 41
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Пепи на Гала!!!  smile3525
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!  newsm59

Лейди, честит празник и на теб!!!  newsm51
Много здраве и щастливи мигове ти пожелавам!   bouquet

Ави, дано бързо се оправи Петьо!  Hug
И вземете отидете с Росен на лекар да видите глисти ли има, какво, че ти се скъсваш да готвиш а на него гледам корема му залепнал за гърба.  Mr. Green
Като те гледам и тебе не знам кой ви омита порциите.  Laughing

Еми, оздравявайте и вие!
Днес в твоя чест дойдох без малко дете на срещата, за да ти правя компания и да си стоим заедно по пейките и да гледаме с празен поглед, но ти не дойде, нищо, следващия път.  Grinning
И Тони има черна точка, никаква не дойде да я напрегръщам  Laughing и тя за другия път остава.
С останалите се радвам, че се видях.  Hug

# 42

Това са снимки от днешния рожден ден на Петър. Благодаря за пожеланията, момичета.

# 43
Само да се запиша и аз най - накрая, че тези дни нещо все изтървавам влака. Добре сме. Имам доста неща да споделям , но ще стане някои друг път. Hug

# 44
  • София
Честит Рожден Ден на Петър! Да порасне здраво и умно момче! bouquet
Честит Рожден Ден на Лейди! Здраве и много любов! bouquet

...
И Тони има черна точка, никаква не дойде да я напрегръщам  Laughing и тя за другия път остава.
...

Валерийка, да не казвам посредника какво е Mr. Green, ама Тонито се извини с поздрави към всички от групата, което аз поднесох чрез Ефросинка и съответно отправих същите и към Тони от нас, с един смс. Mr. Green Laughing
Дружно ще я приветстваме с "Добре дошла" на следващата раздумка! Laughing И сега, да ти благодаря много за днес Hug Heart Eyes, тъй като мисля не го направих на изпроводяк. Благодаря ти още веднъж! Hug

Лека нощ! Аз се гмуркам в меките  постели. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт