Примерна схема на захранване (16)

• 30 356
  • 470
  •   1
Отговори
# 420
Мами,може ли да ми кажете дали има пюре чист картоф на Хип?!Намерих един сайт на който пише,че пюрето от картоф е с глутен,а пък ние още не сме яли нищо с глутен.Та се чудя, дали е уместно да се захраним с картоф или направо с нещо друго да продължим?  newsm78

# 421
В картофа няма глутен  Simple Smile
Доколкото знам има пюре от картоф на Семпер  newsm78 Не е сложно и сама да му приготвиш  Peace

# 422
Здравейте момичета! От понеделник смятам да започна да захранвам малкия. Решила съм този месец да въвеждам зеленчуци, а другия месец каши и плодове.
Питанката ми е с каква каша освен оризова мога да започна?  newsm78

# 423
В картофа няма глутен  Simple Smile
Доколкото знам има пюре от картоф на Семпер  newsm78 Не е сложно и сама да му приготвиш  Peace
Ами на мен не ми е никак сложно,даже ще ми е приятно,но незнам какво е качеството на картофите,които купуваме от пазарите  newsm78

# 424
А и още нещо- ако реша да си правя пюрето сама слага ли се АМ в него??

# 425
В Ремедиум наистина са на по-ниски цени, но има само на ХИП и ГЕРБЕР.

To като начало точно тия две марки ме устройват аз за сега само тях ползвам- а и др. имат някакви примеси дето хич не ми се наравят. Но въпроса е че на много места има само едни определени на Хип и Гербар и например чистия пъщернак не мога да го намеря. А къде има такава аптека- нещо ми е познато тр да видя май в нета.
Мерси  bouquet

vip_desi_g , аз до сега не съм срещала пюре от чист картоф и си мислех,че няма такова. В сайта на хип май няма такъв пеодукт. newsm78

# 426
gundie, не мисля че му е писнало, по-скоро се разсейва с други неща по-интересни. Моят малкия човек например като мине кучето покрай нас, докато ядем и все се опитав да му натика лъжицата /дала съм му една да си държи и той/ в устата Laughing
vip_desi_g, в картофа няма глутен. Глутена се съдържа в тревните семенни растения като пшеница, ечемик, овес и ръж. Безглутенови са ориз, просо, царевица, елда. Точно защото се притеснявам за зеленчуците от пазара и аз купувам пюрета. На Семпер има чист картоф.
Финно картофено пюре 135гр. (затягащо)
Състав: картофи 45%, вода, олио от рапица 2.4%.
Не съдържа глутен, млечни протеини, сол и захар.

Но съм чувала от момичетата в тази тема, че бил доста неприятен на вкус и децата не го харесвали особенно. Аз почнах с морков и днес въвеждам картоф с пюре морков и картоф .
iri_is, освен с ориз май можеш да почнеш и с каша елда newsm78,  от Косе Босе съм чела, че тя понякога е първа в руските схеми на захранване. Но оризът е по-щадящ за стомахчето и е по-добре той да е първа каша. Но другите момичета с повече опит да кажат
И един офф, но не можах да се сдържа съжалявам, felicidad17 , снимката в подписа ти е страхотна Heart Eyes

# 427
Gundie, Ремедиум има в Иван Вазов, на Аксаков, на Графа, на Шишман, май в Гео Милев, най-сигурно е да провериш в нета. По мои наблюдения на Гербер и Семпер са най-изчистени откъм добавки. В доста от пюретата на ХИП има ориз, сол, захар, т.н В началото взимах внимателно от тях. А относно картофът на Семпер, наистина не се харесва особено Sick
Espa Благодаря Wink

# 428
Ох зная, че е най-щадящ, обаче ние имаме проблем с акането  Sad

# 429
iri_is, моят док. ми каза да дам или оризова или царевична каша и , ако не се лъжа (понеже изчетох 2 цели теми) май се пишеше някъде,че царевичната става също.

Благодаря ви за отговорите, сетих се аз тая аптека на Шишман тя наистина по принцип е доста заредена, но точно там няма много пюрета на Хип .....абе вярно е ,че на Хип има такива дето имат брашно, но тия с които съм започнала(морков,тиква, картоф, пъщернак) нямат никакви примеси- аз им чета инфото в нета и после ги търся. Също четох за някакви био пюрета,дето ги внася кауфланд и мисля да ги пробвам. Много се ядосах оня ден , понеже минах покрай пюретата на Ганчев в един магазин и взех едно с мирков и картоф и у нас като прочетох състава Shocked Naughty Мисля да го запазя за по натам-то домати, то захар ...... #2gunfire #2gunfire

felicidad17, и на мен снимката МНОООГО ми харесва!!

# 430
Благодаря момичета   bouquet
Май ще продължим захранването направо с морков и картоф.Чистия картоф ще го пропуснем . Wink

# 431
Благодаря за отговорите, момичета  Heart Eyes
Аз ще давам по принцип оризова каша, но мисля да я смесвам с круша.
А ми трябва нещо с което да въведа крушата. Сега си правя и замразявам пюренце, обаче то става прекалено сладко, въпреки че не слагам захар и не ми се иска да го давам самостоятелно.

# 432
Аз пък смятам първо да въведа 2-3 плода с пюренаца (ябълка, круша, слива или банан) и после да въвеждам оризовата каша и евентоално да я смесвам с пюренцата,дето съм въвела.Всъщност децата ядат ли я чиста- гадна ли е?

# 433
  • ул. "Мечтание"
Моя син ядеше чиста оризова каша без проблеми. Аз с такава го захраних.

# 434
  • На бял кон в Pierrefonds
Ох зная, че е най-щадящ, обаче ние имаме проблем с акането  Sad

Може да я правиш по-течна и да предлагаш вода след кашата.

Всъщност децата ядат ли я чиста- гадна ли е?

Дъщеря ми я обожава. Само каша и вода. Може само това да яде. Аз също не я намирам за толкова безвкусна.

Общи условия

Активация на акаунт