Примерна схема на захранване (16)

• 30 448
  • 470
  •   1
Отговори
# 315
  • ул. "Мечтание"
Давай му по-твърди плодчета и зеленчуци да си ги гризка сам. Също така в пасираната храна оставяй по някое и друго по-големичко парченце, което трябва да дъвче. Постепенно ще се научи. Не е нужно да се връщате към по-малки количества храна. Ако му купуваш пюрета, има едни дето са за 8-9 месеца, в тях има по-големички меки парченца храна, те са точно за тази цел направени, да се научи детето да дъвче.

# 316
Lady Frost, благодаря за съветите. Точно тези пюрета въобще не ги иска, но той по принцип не иска готови пюрета. По-големите парчета просто ги избутва и плюе или пък отказва да яде, а аз не го насилвам, ако не иска. За сега се забавлява с коричка хляб, ще опитвам и с друго:)

# 317
  • Бургас
Честит Рожден Ден Косе Босе!

Благодаря ти, че те има!

# 318
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОСЕ БОСЕ!

Аз имам въпрос, откога мога да давам мед /домашно производство/?

# 319

Честит рожде ден, Косе Босе !
Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната !
Много незабравими моменти и поводи за радост !
Късмет и успех във всяко начинание !
Благодаря за съветите и насоките  Heart Eyes  bouquet

# 320
Честит рожден ден, Косе Босе! Желая ти поводи за много усмивки!

# 321
И от мен честит рожден ден, ако те няма теб ще си блъскаме главите здраво с това захранване.

Много здраве и късмет!!  bouquet  bouquet

# 322
  • ул. "Мечтание"
Ехааа.... Косе Босе, честит рожден ден! Много щастие и любов ти желая!   bouquet Много, много благодарности за това, което правиш за нас.

# 323
Могат да се съхраняват до следващия ден след отварянето-  това го пише в сайта на ХИП. Все пак май не става за 3-то ядене???? newsm78 newsm78

# 324
  • ул. "Мечтание"
Виж какво пише на самите бурканчета. В общия случай е 24 часа, но има някои, които могат да се съхраняват и 48 часа. Според зависи какво е пюрето.

# 325
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОСЕ БОСЕ   bouquet  bouquet  bouquet

От все сърце ти благодаря за това, което правиш за нашите съкровища  Heart Eyes

# 326
  • София
Благодаря за отговорите. Дне му правих овесени трици с плодово пюре, но яде съвсем малко. Все още ще сме на каши. Преди дъвчеше, но сега не иска. От 2 месеца ме бойкотира нещо. Иначе дъвче хляб - 1 филия омже да изяде.  ooooh!

# 327
Честит Рожден ден и от мен!   bouquet

# 328
Гунди, да - на Хип-ските пюрета е обявена 24 часа трайност, на всички други марки без изключение - 48.

Косе Босе, и от мен на празника ти - благодаря за всичките съвети и подкрепа, които ни даваш!

# 329
  • На бял кон в Pierrefonds
Косе Босе едно голямо НАЗДРАВЕ и от нас за твоя празник!

Общи условия

Активация на акаунт