Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-29)

• 11 356
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Весе, честито!
Аз също не съм късметлийка , ама и не участвам в игри Mr. Green /с изключение на Кока-Кола/.
Да кажеш това кафе "Кафето" хубаво ли е? Че му се чудя, ама не ми се експериментира.

# 76
Който иска може да участва в един конкурс със снимки.Ето линк http://zdravnitza.com/forum/viewtopic.php?t=694

Ронка Въобще немисли че заради теб не влизат.Според мен са други нещата,но както и да е.Аз съм с Димана по цял ден пред нас и чат пат до центъра стигам,но вечер като заспи Диманка,като сега сядам да прегледам къде,кой е писал.Според мен е въпрос на желание 50% Влизай си и пиши,аз си ви чета,по някой път гледам много да не пиша какво става покрай нас понеже ще досадя.

Zuzy Приятно изкарване    grinning039  Nature Sunny и много слънце да има Simple Smile
Лека вечер на всички и прохладна  Hug

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 20:41 от buba_85

# 77
Хей, Весе, честито. Много ми хареса наградата. Със здраве да си я изпапкате Hug Grinning
Аз също не пиша, но ви чета Peace И в тоя ред на мисли да кажа ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА АЛЕКС И НА ИВАНЧО Съжалявам за закъснението с поздрава.
Рони, пиши си бе мацка. Мен ми харесва да ви чета. Някак ми става по-леко на душата като всеки разкаже за себе си и малките човечета. Simple Smile
Айде и аз да се отчета. Днес бях на Благоевград, за да си взема уверение, че съм редовна студентка и да си подам молба в социалните за тези парички за майките-студентки. Стискайте палци да ми отпуснат помощта Praynig
Арвен, леко и щастливо бременеене.  bouquet
Бубе, и на мен ми се иска да заведем Миша покрай реката или на басейн, че и ние да намажем. Иначе вкъщи в нейното басейнче само се облизваме да влезем ама на ... стоим си покрай него на жегата Mr. Green
Лори, радвам се, че и Нани прекара Бабата и вече е добре Hug Майка-героиня си ти  Peace
Хайде лека вечер.

# 78
Момичета благодаря много за пожеланията   bouquet

Весе Честита награда. И за все се каня за изпратя, но забравям. Ти кога прати пакетчето? Сигурно вече е късно  newsm78

Аз да ви кажа че не обаждах на Гешева, а го заведох малкия тук при една лекарка просто да го чуе. Слава богу няма пневмония и утре ще сме на преглед при неговата си док.
Ей момичета вашите деца така ли боледуват много от градината. Направо съм се видяла в чудо  ooooh!

МиШеНцЕ стискам палци  Peace

Ронка защо така говориш  Naughty Врачанската тема си е супер благодарение на вас. В началото не беше толкова активна темичката, но сега е супер.

весела вечер на всички от мен  Hug

# 79
 ох,олекна ми ,като се разписахте  WhistlingИ аз имах известни съждения като на Рони...даже си мислех ,че се самоизолирахме ,откакто си симпатизираме така публично... Heart EyesВсъщност аз бързо се приобщавам и свиквам с хората,та и с вас така. PeaceЛипсвате ми ,като не пишете...И стига с тези компклекси,че някой досажда...Бубе85 ...newsm66да не съм чула!
  Точно пък във Форума ли?Минимално усилие изискава това общуване... baby_neutralХем и работа си вършим,хем и социални контакти поддържаме Joy,хем като споделиш олеква...
А за мен е гот,тъй като с 2 деца ми е много трудно да планирам и поемам ангажименти-винаги нещо може да се обърка...както и днес ,междудругото Crossing ArmsПроблеми с каката в градината...,но мисля че се намери решение,след като поговорих с г-жите.Ще видим... Thinking
 А на малката й е тъгнал един кътник отдолу и пищи като дивак. Умира си да ме оскубе ,та и мен да ме боли :Иначе приказва ,та ще ме отнесе,ама нищо не й разбирам.(не знам на кой се е метнала Wink)Освен "нам",което означава,че няма нищо за пиши и аки за WC-то и след  малко го пуска на теракота(в най-добрия случай) Laughing
 Мишенце,успех със студенските работи...Дано всичко се подреди по ннай-добрия начин за теб!  HugНе съм много навътре ,но отпускаха и заеми ,които се опрощават при раждане на дете.Още ли е в сила? Rolling EyesБеше хубава идея...
Благодаря за съчувствието-приключихме с Бабите,най-после Mr. Green
http://media.snimka.bg/3396/013046945-big.jpg  -преди Sad
http://media.snimka.bg/3396/013046841-big.jpg  -сега Grinning
  Рони ,каво е времето в Тулуза?Да знам на какво да се надявам след 2-3 дни GrinningЦелувки на Ема hug и погали неродения юнак preggo(той ще е моята зодия,гледам)
  Зузка,кажи накъде ще отпрашите?Ми така ,де!Аз съм си парче клюкарка... трябва да знам: hahaha Joy(кой още обичаше да се самоиронизира...-Рони,ставаме 2 )
 Що ли не си бия шута вече и да поспра с писаниците...за днес Mr. Greenкак ме понасяте-не знам Rolling Eyes

Лека нощ !

# 80
Не мога да се сдържа и да не се похваля...
Обадиха ми се за общинско жилищеее!!! Много съм щастлива, доволна, невероятно е чувството да разбереш, че заспалият късмет се събужда! Mr. Green Също незнам дали ви се похвалих, но Калин чака да му издадат 10 годишна карта за пребиваване тук, а от вчера знам, че в 7 дневен срок ще ми преведат детските на Ема за година и 3 месеца назад + помощ за жилището. Което не е никак малка сума, още не знам колко е, ама няма да е малко.
Лелее, имало какво да кажа. Whistling

Лори, времето е топличко, слънчево..чудно, потя се порядъчно, ама се надявам поне и на килограмите ми да се отразява. Joy
Какви проблеми е имала Били в градината? А Нанси е чудно патенце! Heart Eyes

Мишенце, късмет с превода на парички! Peace

Весе, честито! Ааз също рядко печеля, но съм решила в петък да си пусна Евромилионите, току виж късмета ми продължи да работи... Иначе досега съм печелила една страхотна награда на козметика Клиник! Много голям комплект, с всевъзможни глезотийки. То това май ми е и единствената печалба де.

Хубаво е, ако не досаждам на никого...принципно съм голямо плямпало...и между глупостите които ръся може да се понаучи нещо от мен.. Ама все пък диспут трябва да има, питайте и мога на всякакви теми да говоря. Умница ме е родила мама... Joy Ох лигата ме хвана и ще изчезвам. newsm49

# 81
Това за заемите за пръв път го чувам.Не знам как е било преди,но сега мога да ти гарантирам,че заем трудно ще вземеш.От кой трябва да се вземе този заем,за да ти го опростят.Аз имам два и не са ми ги опростили,а знаят че съм родила и съм по майчинство.ААА ще им се карам хахаха  Joy Joy Joy

Ронка честито за жилището и парите  Hug
За картата на мъжа ти писа по на горе,че ще му я дадат и можете когато искате в период от 10години да си пътувате до там Simple Smile Това е много хубаво,някои хора им се ще по-по неофициален път да става всичко и да печелят много.Забелязала съм обаче покрай майка ми,понеже тя сега е в Испания,била е и в Израел.Когато си редовен с документи от всякъде имаш доста привилегии и в повечето неща си като жителите на държавата.Било то здравно отношение,работа и каквото и да е.По друг начин гледат на теб.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 23:52 от buba_85

# 82
Бубе, наистина е така! С документи имаме същите права и задължения като Французите, Плащаме данъци, но поне знаем за какво. Имаме здравно осигуряване, право на жилище, имам право и на карта за транспорта, която ми е безплатна, ама пусто трябва и моята карта да стане готова и тогава да подам док. карта за градският транспорт. Пък и дори детето като записвам ми искат удостоверения, че съм си платила данъците... Другото, което според мен е най-важно, е че тече трудов стаж на Калин, в последствие и на мен, като се разработя някой слънчев ден. Laughing

За какви заеми говориш? Не съм чула някой да опростява заеми. newsm78

# 83
привет и от нас ние цял ден сме на вън и затова сега сядам да ви прочета радвам се че не съм само аз нощна птица  Laughingето как ходим вече за рождения ни ден май ще сме проходили http://vbox7.com/play:ca16c539

# 84
ООО та вие направо си ходите хахаха  Joy Браво на детето.Забелях че имате същата количка като нас,значи сме се срещали по улицата.Такива колички са няколко във Враца и всички са различни цветове,нито една не се повтаря.Моята е червена   Joy hahaha  Има една жена която живее в блоковете под болницата и тя е с такава  Laughing

# 85
 Stopбубе ами аз съм тази жена на болницата  Mr. Green Laughing

# 86
 ninori,честити ви ходещи крачета! Grinning
Рони,страхотно се радвам,че уредихте проблема с жилището Hug
  Да знаеш ,че и при нас така се получи Heart Eyes-с идването на 2-рото дете всичко започна да ни се подрежда,абе тръгна ни по вода.То по-скоро е късметлийчето LaughingПреди да се роди ми гледаха на кафе и ми казаха,че е дете с мантия(царствена) и много ще му върви( и на нас покрай него).Наскоро пък някаква циганка се лепнала за майка в Зелето и й казала същото-а дано!  Joy

Какви проблеми е имала Били в градината? А Нанси е чудно патенце! Heart Eyes

Биляна се промени много от известно време.Каквато си беше бърборана,изведнъж се затвори,не разказава какво що в градината,наплашена една,вечер ми е сърдита ,като я прибирам от градина...Пищи ,че не може да стои сама в банята-ще я ухапели щипалки Rolling EyesА нямаше нито страх,нито гнус-влачеше в нас домашни любимци:калинки,бръмбари ,охльови...Абе,всяква напаст Sick
 Докато не се прибра предната вечер нахапана и по 2-те ръце до лактите от момченце по-легло в градината и си криеше ръцете и не искаше да каже какво става.С 300 зора разбрах ,че това момче я хапало настървено и казвало ,че иска месооо Twisted Evil
 Вчера на обяд се изнесох да си я прибера от градина и стана панаир...Аз даже се разревах пред госпожите(много ме е срам Embarassed),но бях супер разтревожена.
 Оказа се,че моето дете спи на креватче в другия край на стаята,отделено от другите деца!
Ами ако искам да накажа жестоко едно дете така бих постъпила CloseТя се е чувствала изолирана от приятелките си и не стига това ,ами и са я сложили да спи до момче-въпросния хапльо...,който се оказа не лошо дете,но с кофти майка-сама го отглежда-води го чак по обяд на градина.Дожаля ми за детето(децата) и се разревах като кифла.Оф,много се изложих Embarassed Embarassed Embarassed
 Днес Били отново си върна веселия нрав ,очичките й заблестяха от радост,че вече ще спи при Другите LaughingИ 2пъти ми напомни да не я взимам на обяд вече.Ох,какво е търпяло детето ми,а аз мислех ,че само си капризничи да я взимам на обяд ooooh! ooooh! ooooh!

Пак си излях тук проблемите....А исках да не го правя...Ужасна съм!

# 87
Stopбубе ами аз съм тази жена на болницата  Mr. Green Laughing
Joy Joy Joy
Добре ме развеселихте!
Нинори, Теди си ходи много добре. Сладур!

Лори, що да не излееш бре? Нали затова сме тук! Hug
Колкото до случката в градината... Sick Ужасно, гнусно е...на мен ми се дорева, пък за теб не знам... Учителките са виновни за това нещо, защо са изолирали детето ти там? Защо изобщо има такъв изолатор. Представих си как се чувства въпросното момченце и , че реакциите му са продиктувани от неувереност. Неувереност в живота, без баща, в градината си избива комплекси(ако мога така да го нарека), а госпожите вместо да работят с това дете...те го изолират и подтискат още повече. Милото! Confused Вместо да се работи повече с това дете, то е изолирано... Ух, че тъпо. Ако съм на твое място, бих поговорила с майката на детето. Тя от своя страна, ако иска да говори с учителките да предприемат нещо. Peace Божичко, кумонизма няма да си отиде скоро от възгледите и възпитанието ни. Колкото и тъжно да звучи това е факт. "Проблемните" деца биват затворени някъде си, за да не пречат на обществото. Гнусотия до шия. Имат късмет, че моето дете не е там...
Спирам по темата, че много се ядосах...

Сега отивам да рисувам с Емата. А в 13:30ч. ще знам кога и дали изобщо ще ходя на оглед за апартаменти, та ще ви се похваля. Peace

# 88
Весе,честита награда!
Лоритка,направо да ги  #2gunfire тези от детската градина,не ми се коментира в момента..
Ронка,мнооого се радвам,че всичко се подрежда при вас  Hug
Мишенце,стискам палци да отпуснат помощта,жалко че тези дето са  задочно няма да ги огрее  Sad
А пък вие ми стискайте палци,че защита на дипломна работа идва и ми е едно притеснено още от сега Confused
Рождения ден мина добре,Иван се радваше на балоните,на играчките,пък и беше център на вниманието през целия ден  Simple Smile
Хайде изчезвам отново Simple Smile

# 89
Утре в 16ч.  ми е визитата да гледам апартамента. Лошото е, че има доста Арабелки наоколо... Rolling Eyes
Дано е на прилично място, пък другото ще преживея.

little angel, дай снимки да го видим тоз едногодишен младеж! Hug

Общи условия

Активация на акаунт