Аз също не съм късметлийка , ама и не участвам в игри
Да кажеш това кафе "Кафето" хубаво ли е? Че му се чудя, ама не ми се експериментира.
и много слънце да има 

И в тоя ред на мисли да кажа ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА АЛЕКС И НА ИВАНЧО Съжалявам за закъснението с поздрава.

Майка-героиня си ти 

Врачанската тема си е супер благодарение на вас. В началото не беше толкова активна темичката, но сега е супер.
И аз имах известни съждения като на Рони...даже си мислех ,че се самоизолирахме ,откакто си симпатизираме така публично...
Всъщност аз бързо се приобщавам и свиквам с хората,та и с вас така.
Липсвате ми ,като не пишете...И стига с тези компклекси,че някой досажда...Бубе85 ...
да не съм чула!
Хем и работа си вършим,хем и социални контакти поддържаме
,хем като споделиш олеква...
Проблеми с каката в градината...,но мисля че се намери решение,след като поговорих с г-жите.Ще видим... 
)Освен "нам",което означава,че няма нищо за пиши и аки за WC-то и след малко го пуска на теракота(в най-добрия случай)
Не съм много навътре ,но отпускаха и заеми ,които се опрощават при раждане на дете.Още ли е в сила? 

Целувки на Ема
и погали неродения юнак
(той ще е моята зодия,гледам)
(кой още обичаше да се самоиронизира...-Рони,ставаме 2 )

Ох лигата ме хвана и ще изчезвам.

Това е много хубаво,някои хора им се ще по-по неофициален път да става всичко и да печелят много.Забелязала съм обаче покрай майка ми,понеже тя сега е в Испания,била е и в Израел.Когато си редовен с документи от всякъде имаш доста привилегии и в повечето неща си като жителите на държавата.Било то здравно отношение,работа и каквото и да е.По друг начин гледат на теб.
Браво на детето.Забелях че имате същата количка като нас,значи сме се срещали по улицата.Такива колички са няколко във Враца и всички са различни цветове,нито една не се повтаря.Моята е червена
Има една жена която живее в блоковете под болницата и тя е с такава 

-с идването на 2-рото дете всичко започна да ни се подрежда,абе тръгна ни по вода.То по-скоро е късметлийчето 

Тя се е чувствала изолирана от приятелките си и не стига това ,ами и са я сложили да спи до момче-въпросния хапльо...,който се оказа не лошо дете,но с кофти майка-сама го отглежда-води го чак по обяд на градина.Дожаля ми за детето(децата) и се разревах като кифла.Оф,много се изложих

бубе ами аз съм тази жена на болницата

Ужасно, гнусно е...на мен ми се дорева, пък за теб не знам... Учителките са виновни за това нещо, защо са изолирали детето ти там? Защо изобщо има такъв изолатор. Представих си как се чувства въпросното момченце и , че реакциите му са продиктувани от неувереност. Неувереност в живота, без баща, в градината си избива комплекси(ако мога така да го нарека), а госпожите вместо да работят с това дете...те го изолират и подтискат още повече. Милото!
Божичко, кумонизма няма да си отиде скоро от възгледите и възпитанието ни. Колкото и тъжно да звучи това е факт. "Проблемните" деца биват затворени някъде си, за да не пречат на обществото. Гнусотия до шия. Имат късмет, че моето дете не е там...
тези от детската градина,не ми се коментира в момента..