Гоблени-58

• 35 036
  • 408
  •   1
Отговори
# 300
Момичета с удоволствие бих отишла да открия сметка,но работя на смени и гледам малката и почти немога да стигна до някоя банка  Rolling Eyes.Само исках да кажа,че ЦКБ имат интернет банкиране и не взимат такса превод!

# 301
  • Пловдив
Момичета, сега поразгледах условията на ЦКБ. Добри са! НО мисля, че ще е добре да открие сметка някой, който вече има електронен подпис. Защото цената му е 66 лв. http://www.ccbank.bg/bg/e_signiture Иначе и аз нямам против да водя сметките, като един виден счетоводител  Laughing  Crazy

# 302
елате да обсъдим нещата по откриването на сметката тук

http://filipias.mylivepage.com/forum/1800/1026?last_page=go& … ge_rnd=25396#last

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 10:09 от Хипатия

# 303
  • Пловдив
След голямо мотаене, успях да си завърша мъничето:  Joy Joy

# 304
  • ГР. ВАРНА
здравейте на всички,отдавна не съм писала , но то и толкова съм шила де.
аз също се включвам за рожденните дни - 22,07

# 305
Здравейте момичета   bouquet...
Не съм писала от сума време, но това е, защото не шия Rolling Eyes, като ми е топло и не ми върви гоблена...

Идеята на Хипатия ми се вижда страхотна - на 14 ноември съм родена и бих искала и аз да се включа. Ще пиша и на другото място Wink.

Поздравления и адмирации за всичко ушито - ВСИЧКО, което сте показали много ми хареса!!!! Peace Crazy  bouquet

Bella_ ми липсва много! Rolling Eyes

Приятен ден на всички!  bouquet

# 306
Здравейте ! Моля ако някой има схема и ключ на  Богородица Труеручица (не съм сигурна  дали иконата се казва точно така )  да ми ги прати .Много ще съм благодарна. .  А мога ли да си купя от някъде готова комплектовка.

# 307
Този гоблен ли имаш впредвид или друг? http://www.solaria.online.bg/gobleni/gob/i56.htm

# 308
Да , благодаря! Ще го поръчам направо от тук .

# 309
 Здравейте , и аз бих искала да се включа за РД , идеята е страхотна. Родена съм на 26.11.
Имам напредък с мечетата и ще покажа в следващата темичка.

# 310
  • Popovo
Здравейте!Отдава не съм писала,но ви чета редовно.Поздравления за красотите който сте показали  bouquet.Само искам да се запиша за РД.Моят е на 16.11.
Вече получих първият си Дим и ще го покажа по нататък.Приятна почивка. Peace

# 311
  • Sofia
Извинете!
Това е подфорум Хоби в рамките на форума към bg-mamma.
Темата е Гоблени и мисля, че целта и е абсолютно ясна.
Участието тук е доброволно и безплатно.
Съжалявам, но не мога да одобря под никаква форма комерсиализирането на участието тук, каквото представлява отварянето на сметка, събирането на пари и разпределянето им между участниците, ако и това да е под формата на подаръци.
Има подфорум Календар на събитията, предназначен за поздрави, има и ЛС за желаещите да честитят някому персонално.
Идеята за материални подаръци за РД, фактически разделя потребителите ни на участващи и не участващи в определена подгрупа. Последното е в абсолютен разрез с непрестанно декларираното от всички ви желание за мир в темата.
Участието в подобна инициатива е личен избор на всеки. Същото важи и за последствията. Формулата е до болка позната, а примерите за големи поразии, опарени и разочаровани хора от нещо, стартирало с много добри намерения, са десетки. Организирането на подобно нещо няма общо с идеята, която ви обединява тук.
Намесването в отношенията ви на пари и подаръци по тази схема би довело единствено до негативи.
Съвсем примерни препъникамъни: "колко съм дал, какво съм получил?";"кой определя подаръците и как?";"размер, качество и стойност на подаръка";"остатък или недостиг на средства";"организиране на изпращането";"изчезване на участник" и т.н.
На кратко: Това е чудесен начин да се изпокарате. Никой не може да ви забрани организирането и участието, но моля, ако се стигне до реализацията му, тя  да е извън рамките на нашия форум и без използването му в популяризирането.
Благодаря ви и се надявам да съм разбран правилно.

# 312
правилно, по желание е.
И поздравите се слагат не в тази тема , а в темата определена за поздрави. И това  е правилно
И поради това помолих коментарите по тази тема да стават другаде или на лични.
Тук само ще се хвалим с подаръците:)
Всеки сам поема отговорност за деянията си:)))
Всеки ,който иска да участва знае вече къде да пише.
НО форума ни събра и запозна- не мога да не го споменавам.

Много ви моля, не споменавайте вече за сметки, пари и т.н тук:)

# 313

Уших едната кола , децата са щастливи  Laughing

Дид Таг, много стилна миниатюра !

# 314
  • Пловдив
Точно от подобно злорадство имаме нужда за да се поддържа мира и добрия тон в темичката smile3515

did tag, ina. - поздравления     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт