Гоблени-58

• 35 072
  • 408
  •   1
Отговори
# 90
           Запис само !

# 91

Веси, като жив е този тигър , много е красив! Crazy

# 92
момичета,или по-скоро майсторки на красоти здравейте.
искам да ви помоля,за малко инфо(със сигурност има някъде,но кой да се рови) за програмата с която се правят гоблени от снимка.дано съм се изразила правилно.
а, като ви гледам какви чудеса сътворявате,аз със моите 3 гобленчета направо съм за смях

# 93
здравейте и от мен Hug
най-накрая след многото работа у дома завърших моята девойка, която да си кажа чесно малко ми дотегна, защото исках да я направя по-бързо, ама тези ремонти...важното е, че днес заминава за рамка, ето я
и тук отзад
сега започнах подаръка си от pepen, който да видим кога ще стане Blush
и за да не изброявам по имена - поздравявям всички за показаните красоти, някои от които са в бъдещите ми планове    bouquet
красив ден от мен Hug
снимката е от сега Rolling Eyes, ще сменявам датата и часа

# 94
Добро утро!
Иреин мерси за кафенцето  Hug
Веси невероятно красив е котаранчо  newsm09. На каква панама се шие, май е по-ситна от 14-ка  Thinking
Дуданче новият ти проект много ми харесва, от къде го купи? Тук в Плевен няма нищо по-различно от мс.
Лейди това пристанище е много хубаво, доста големичко ще стане май.
Дианжели  smile3501
Хубав ден!

# 95
  • в зоната на здрача
момичета,или по-скоро майсторки на красоти здравейте.
искам да ви помоля,за малко инфо(със сигурност има някъде,но кой да се рови) за програмата с която се правят гоблени от снимка.дано съм се изразила правилно.
а, като ви гледам какви чудеса сътворявате,аз със моите 3 гобленчета направо съм за смях
Здравей,за програмите има информация съвсем на близо,на първата страница на темата.

Не спирате да показвате красоти,браво.
Само от Неличка ме е страх,да не вземе да ми покаже още една готова мечка. Wink

# 96
  • София /Абсурдистан
Лейди това пристанище е много хубаво, доста големичко ще стане май.
Размера е 50/40 Simple Smile

# 97
Момичета, някой да има снимка на Lanarte 34751, Garden in Autumn? Имам схемата в ПМ, представлява... градина с цветя и тикви, разбира се Laughing Искам да добия по-ясна представа Simple Smile
Гейшата ми е изкъпана, сега се суши и си гласи прическата Wink
Страхотни неща сте показали!  bouquet

# 98
И аз да се присъединя към сватбените гоблени - за началото на другия месец трябва да съм го ушила.Затова сега ще търся нещо по-лесно.Довечера ще се разтърся у дома на компа, но приемам и предложения  Laughing

# 99
# 100
  • Варна
И аз съм готова. Вчера го завърших, но имах малко ядове с качването на снимката. Сега имам един въпрос - как да го изправя при изпирането и гладенето след това ли? И само с две ртце? Досега несъм шила толкова голям и с малките се справях. Дайте идея  newsm78

# 101
  • Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331915&pid=12929943 това е пак неуспях то трябва да се чете:(

# 102

Инче, мерси! Heart Eyes

Ето я и моята гейша:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12930617
Ако нямате някакви забележки, можете да ме похвалите Laughing

# 103
Прасчо имам една забележка, прекрасна е  Laughing
Кетри  Hug обичам когато някоя от вас ме разсмива и прави деня ми по-ведър   bouquet

# 104
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Момичета показали сте отново много и все красиви неща.Няма да ви изреждам ,че със сигурност ще пропусна някой.Затова просто newsm20.
Сега и аз да се похваля

Разкош!
Моля за схемата, ако някой я има /Весито newsm17 / и обещавам най-тържествено: докато не покажа ушит гоблен повече схеми няма да искам!

Общи условия

Активация на акаунт