Гоблени-58

• 35 033
  • 408
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Joy ама хайде , показвайте привечер е Joy Joy

# 361
  • София
Хайде да покажа как ви гледам с 2 очи
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=1546

# 362

Лилянке, моме , страшна скорост вадиш ти, винаги съм ти се чудила - с  три деца  Hug

# 363
  • Троян
Позволявам си да се намеся малко в темичката ви,но искам да попитам,като завърша гоблена има ли някакъв специален начин за изпирането му?

# 364
  • Пловдив
аз моите съм ги прала все в хладка сапунена вода, от обикновен бебешки сапун, нищо им няма, иначе на самата инструкция пишат съвети за прането  Peace

А, забравих да кажа, че не търкам много, не че ще се разпадне, но за всеки случай - да не се раздърпват влакна от конците  Wink

# 365
  • в зоната на здрача
Надвечер верно мина, Blush ,ето да покажа ,остават две глави и контурчето.

абе тоя апарат ми прави много гадни снимки,но друг тука нямам под ръка,сорри..

Лили ,красиви очи,браво на теб и бързо напредваш.

# 366
ketri, много е сладурски. Браво, бързо се справяш и напредваш! Златни ти ръце! Simple Smile

# 367
Кетри,
каква  е тая скорост?!:)

Онзи ден беше много по-малко ушит, според спомените ми:)

Наистина как така шиете толкова бързо- на мен за пет бода- пет минути ми трябват:)

# 368
Ами айде де  newsm18 newsm18 newsm19 не е ли надвечер

Малеееее Инче това за мен и за Катето ли се отнася  newsm78 ако е така отивам в ъгъла да се срамувам и за двете ни  Blush  newsm43
Днес така се бях наточила да шия, нали споменах, че детето е при мама, ама то страшно невървене 4 пъти разшивах едно и също нещо  Rage smile3515 реших да дишам дълбоко и да покажа в близките дни  newsm03
Лили двете очи гледат идеално, още малко и си готова  Hands Clap
И аз мойте гоблени ги пера в хладка вода със сапунче и аз като Унчита съм внимателна не търкам, не мачкам и не изтисквам.  Peace

А докато пиша и ето Катето се включила, знаех си че си ме изпреварила  Crazy аз се предавам  Whistling Би ли ми издала тайната на това скоростно шиене  Thinking

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 23:26 от неличка

# 369
  • в зоната на здрача
Еее,признавам си ,че си дадох малко зор и по нощите оставах,ама нали е състезание.
Даже и се туткам ,че сложих една ноктопластика ,та иглата малко ми бяга.
Мисля до края на седмицата да е готов. Flutter

# 370
Ясно е Кате значи ноктопластика и ти бяга иглата и пак скоростно шиене, по снимките те гледам имаш само две ръце, имаш някаква тайна....... абе вие с твойто мъж да не шиете на зареда  hahaha Joy
Казвай сега какво ще шиеш след семейство Медунчета?
Между другото и аз си намалих дългичките нокти, че ми пречат да шия, но това не подобри скоростта ми на шиене

# 371
На мене без ноктопластика ми бяга иглата Joyпоследно време не се харесвам-ама хич не съм шила:oops:за разлика от вас.Наистина се възхищавам на показаното ,пък за скоростта да не говорим.И аз ако ми се случи да довърша някой гоблен -пера с хладка вода,сапун и без търкане много много ,за мачкане и изстискване да не говорим.Ама аз май само говоря , а не шия .Отивам да наваксвам.Лека вечер!
Е с Неличка сме писали едновременно .Ама ,душко, и ти напредваш -излез изпод стола Wink

# 372
  • в зоната на здрача
Ъъъ,ти пък,моя мъж е с две леви ръце ,за тия неща.
Сега ще дошия едни вълци ,които бях зарязала и после този,

но за сега умишлено го оставих в София да не ме изкушава,та да мога да ги довърша.

Я виж нашите мечоци на одеялце,какви са хубави.
http://cgi.ebay.com/Cross-Stitch-Kit-Teddy-Bear-Hugs-Family-Flow … 93%3A2%7C294%3A50

# 373
Брееее изпуснах ви аз ама пустия компютър да вземе да гръмне-та чак сега да покажа ушития си осмомартенски подарък-благодаря на Тита
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200547&pid=13091196

и сега показвам нещо друго хвал хвал обаче едното не е за мен да видим кой ще се похвали тая седмица с нова придобивка и Кетрииии отсега да знаеш че няма да се състезавам с теб- ти ще ми издухаш перчема бе мацко   Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200547&pid=13091112

# 374
  • в зоната на здрача
 Joy Joy Що така бе  mila mimi,ако лодките са за теб ,да се пробваме,аа. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт