Гоблени-58

• 35 020
  • 408
  •   1
Отговори
# 375
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

hahaha няма да кажа за какви очи си помислих  Joy

и оДма сЪ боднах да ги видя  Whistling

състезанийца, гледам, се организират, конкурсчета разни вървят, а от съдия имате ли нужда  Flutter
ако не, само ще ви окуражавам отстрани (и отзадBlush

# 376
Лили, великолепни сини очи   Peace!

Кетри, ти ме шашна  ooooh!. Ако имахме наистина състезание по скоросно шиене, приза е твой  Grinning.

mila mimi , добричкото другарче  Hug! Обзавила си е с чуднички неща, да си ги шиеш със здраве, предполагам че белите къщя за са някой друг, предизвикаха еуфория преди време  Wink.

# 377
Aз пък си мисля че не Кетри шие бързо, ами мечоците са малки hahaha Joy Ама няма да поглеждам колко всъщност е голям гоблена, че току-виж и него съм почнала Mr. Green  Колкото по-голям- толкова съм по-мераклийка Embarassed Joy
И аз съм решила да си спретна с някого състезание за едно нещо, дето поне 2 мацки са си сложили в шкафа, но си заплювам последното място Laughing
Хипатия, много, много благодаря за чудесната схема на гръцкия остров Hug Тя ще ми свърши идеална работа и за контура, че на моята схема в ПМ е толкова блед, че не се вижда.
Дид таг, благодаря и на теб  bouquet Успокоявам се, и се радвам като разбера че някой е шил същото което съм подханала и аз Hug Понякога наистина се чувствам самотна в избора си; то не бяха тикви, то не бяха покриви... Joy И поздравления за перминчето!
Лили, Heart Eyes за тиквите.
Жанка, браво за фара!
И, вижте какво, бързачките, искам да направите едно клипче да видим как шиете Laughing Има нещо гнило тука, тутакси ще ви изловя Laughing

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 09:55 от Прасчо

# 378
 Прасчо,
той контура в ПМ се регулира мисля.

Я вижте да се похваля с вече рамкираната есен:)

# 379
  • София
Хипатия, чудесна рамка! Страхотно изглежда така гоблена!  Peace

# 380
  • Пловдив
Хипатия, страхотна е.
Кетри , и твоя пейзаж е супер.

silvanapei, моля те, разчисти си кутията, не мога да ти пратя съобщение.

Аз с моята серия дето се хванах, вече ми дотежава, все едно и също, като за първи проект ми дойде малко в повече, затова съм бавничка напоследък. Е, между тях избоцках и няколко други мъници. Започнала съм и осмомартенския от Petiah. И както бях писала по-напред, цветя вече не искам да шия, толкова ми е тегаво вече. Но съм ги започнала и ще ги довърша.

# 381
Есента е супер  Heart Eyes това е любимия ми сезон  Simple Smile
и сигурно трудно се шие - всички тези листенца ... Рамката му пасва перфектно  Peace

Фара също ми е слабост (не само защото сме на морето ) Браво Жанка , много е величествен, и доста работа се иска , но си заслужава  Grinning

# 382
Хипатия, поздравления и за избора на гоблен, и за рамката и изпълнението! Съчетанието е перфектно.

# 383
благодаря много:)
Наистина се шие трудно. Поне за мен беше.
Това ми е изобщо първият по-голям гоблен , който съм ушила докрай, т.е. завършила и то на Дименшън:)
Сега с него ще се мъчи Прасчо, въпреки,че има известни съмнения, че първо ще започне Бистрото:)

# 384
  • в зоната на здрача
Ууу да кажа и аз нещо за таз есен.
Много е красива ,а рамката е избрана перфектно.Браво!
Ванина ,пасти да яде. Laughing

# 385

smile3544

Браво   bouquet

Кате, Мила Мими ,тези лодки много ми харесват и на мен, дето ще ги почвате по-натам.

# 386
  • Плевен
Браво момичета   bouquet  bouquet  bouquet Да си покажа и аз моята Палечка Rolling Eyes,сложих и крила и продължавам с розата.Не мога да правя добри снимки все размазани се получават Rolling Eyes newsm78Дано разберете нещо ,в действетелност е по добре Embarassed

# 387
Цък , една бърза розичка от мен

# 388
  • варненка от София
Браво момичета, страхотни неща показвате.

Жанка, рамката е перфектна за фара, само снимката й взима от красотата, доста е лоша, но предполагам, че е правена с телефон и за това.

Кетрева, ти си нашата стахановка, нямаш равна. С теб на съзтезание не се явявам  smile3534 Неличка, не се предавай и ти, тя Кетрева многоръката Шива и за това шие ли шие  Mr. Green

Хипатия
, чудесен е гоблена, в рамка вече блести направо. Наистина ми допадна и си викам да взема да изкарам и аз един ден някой пейзаж, стига стия човеци  Tired

Лили, погледът е пленителен. Ама чакам да видя аз до къде си с балерината, че и гейшата те чака знам, дебна те, да знаеш  smile3508

didkin , страхотна розичка, още повече, че е на черна панама, моята слабост  Blush

pepen, то не останало, давай да я изкарваш тази Палечка, макар че не ми е много Палечка тя, а по скоро някоя засукана мадама. Друга ми е представата за Палечка на мен. Имах на времето една френска панорамна книжка за Палечка със страхотни картинки, та винаги съм си представяла Палечката, както беше нарисувана там.

# 389
  • Плевен
Марулка- Joy Joy Joy и моя мъж така каза ,ама аз като съм си я харесала /тя на Кая трябва да и хареса май/-тя -та тя ще бъде.!Ще видиш че като ушия розата и ще бъде по-добре и в една красива рамка  Wink Mr. GreenШие се приятно !Благодаря ти все пак    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт