Давате ли чай на бебетата си?

• 25 615
  • 195
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Сините камъни
Давам чайчетата на ХИП,харесват и и ги пие,но дори и да е някакъв друг чай не бих го подслаждала.Досега не съм и подслаждала нищо .

# 136
И аз давам чайчета на Хип.Бях взела и на Хумана-лека нощ май беше,но хич не го хареса.
През ноща като се прибуди си пийва чайче Хип с кеф иси заспиваведнага Hug

# 137
  • София
Почнах Хумана да давам след 5-тия месец, ужасно е вкусен!! Като планински чай е. Пие го с голям мерак. Simple Smile

# 138
Започнах, на около 5-6 месеца да давам чайче на Милупа. Както и на Хипп.. Но повече го правя, zащото дъщеря ми е на АМ, а не пие много вода. Чай понякога пие, понякога и него не, но.. давам, не всеки ден обаче  Peace

# 139
Давам и чайче на ХИП откакто и почнаха коликите и досега го пие,харесва и

# 140
Чай давах за колики но не забелязах особен ефект.сега давам само за разхлабване....

# 141
не,не съм и пробвала

# 142
и аз така  Peace

# 143
Не давам ,защото не й харесва.

# 144
  • Бургас
Аз и давам, ама тя ме плюе с него newsm78 Sick Mr. Green

# 145
Давах през първия месец,чай от копър  Peace

# 146
Давала сьм,но не го харесва.

# 147
Докато не захраних, не съм давала никакви течности. В началото на захранването започнах да предлагам, но той отказваше и предпочиташе да си досуче - не съм го спирала. Сега вече изпива около 600-700мл. вода през деня.

# 148
Чай съм давала на Хип за коликите/не усетих ефект/, не се подслаждат бебешките чайове са си сладки, сега му давам понякога успокоителния чай на Хип, файда няма ама поне за разнообразие и вкус, да не пие само вода. Мисля, че чаят въобще не е важен за бебешкото развитие Laughing

# 149
На дете до 1 година не бих подслаждала нищо и изобщо не бих дала захар никаква. А за чай също не - кърма и вода (последната само за преглъщане след хранене и тук там на разходка в голяма жега).

Общи условия

Активация на акаунт