Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 943
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • В светлината на слънцето
Ади, тоза с кротването силно ме заинтригува.  Thinking Дали да не взема и аз да запиша каката при хомеопата ви, че тя определено има мноооого нужда от кротване. Thinking
Иначе при нас развитието върви горе-долу. Теди окончателно пребори температурните пориви и сега има само малко кашлица. Сашундера е още на етап температура, но поне не е висока. И кашля, но малко. Аз обаче от днес съм на АБ, защото нещата силно загрубяха. Вариантът бе АБ или болница и естествено аз предпочетох първото.  ooooh! Ама ще се оправя де, къде ще ходя.  Mr. Green

# 166
  • вкъщи
Лулу за жалост колкото и да помага хомеопатията,на нас за кротването явно ен можа да ни помогне,като е сам е кротък,но като с есъберат с кака си,става купон и все пада и се наранява  ,щото став а супер емоционален и буен от радост,4е е с нея.
Четох за някакъв гел цермадерм,който зали4авал на 94 процента белези и мисля да го пробваме,4е горкия Мони доста белези насъбра,дано поне малко се зали4ат.

# 167
Лелка, не съм го чувала този крем.  newsm78 Аз като питах нашето педи, а тя определено има доста широк спектър от познания в различни области, ми каза, че за съжаление на такъв тип рани единственото, което твърдо помага е контратубекса. Но трябвало да се маже нон-стоп 6 месеца, за да има ефект, тъй като заличаването ставало бавно. Плюс арниката, която тя също горещо препоръча. Според нея тези две неща били най-добри. За родопското чудо не беше чувала. Аз го купих де, защото поне е билково и дори да не помогне, няма да навреди. Та ще видим кое ще има ефект. Thinking

# 168
Лу,найстина се кротна-за 2 дни.Да не чуе рогатия,но досега винаги е имало ефект от лекарствата.Според хомеопата,както и според мен,това се получи от ваксината,плюс някой избиващ зъб. ooooh!Той ме предопреди,че така ще стане,още преди да я бием де,ама ..........Както и да е,дано нямаме скоро такива тежки периоди,че ми дойде в повечко Rolling Eyes

# 169
Привет и от нас!

Лулу
-оф, нямам думи за тези болести, а за вирусите още повече.......... Дано Сашко наистина го изкара леко, Теди бързо да започне с беличките, и ти разбира се още утре да си много по-добре от днес! Много е неприятно! Изпращаме ви много прегръдки!  Hug Hug Hug
Фр.Тони-нямам думи да изразя мнение по това, което си писала. Само глупости и неприятности ви се стоварват на главата. При всеки малко или много има неприятности, но при вас.........Честно казано, ако съм на твое място, ще отида при врачка... Аз на времето имах низ от нег.случки и ходих, нещата малко се бяха оправили...... Сложи им на сладурите някакви амулети за късмет, против уруки, червени кончета, нещо синичко, знаеш........ Наистина ужасно съжалявам за негативните неща, които се случват на тези невинни същества! Какво мога да кажа, освен: бързо възстановяване на момченцата и много , много позитивна енергия от нас! Целувки!

Спокойна нощ на всички!

# 170
  • София
Лелеее, не сме сами в преживелиците,ама по-добре да нямахме компания май...
Тони и Тото, дано да се оттървете лесно, за краста не бях чувала от години...
лелка, доста сте преживели и вие, ама като било писано...
Ади, такааа си мечтая за едно кафе с приятелки  и аз, ама май  ще ми се отвори парашута през...септември. Mr. Green
лулу, арниката наистина е много полезна като първа помощ, дано да се оправяте...
Яна през нощта беше с 39, 3. Днес хомеопатката се обади от Гърция, там е на семинар заедно с индиеца, който я преглежда, уж контролно в петък.Дадоха й ново лекарство, смъкна до 37,7 и сега е с 37,5. леко е кисела, но поне започна малко да яде- вечеря полови филия хляб и две лъжици кисело мляко...възможно е и да е кътник, но се пипа пак по пишката, утре ще нося пак урина за иследване, че на мен само бактерии са ми в главата....Боже, в тая клиника  вече присъствам повече време и от персонала... Sad

# 171
Ехей,

Само накратко.
Пива, душка, ако имаше тук врачка бих отишла, добра идея ми даваш. Обаче няма  Thinking Но наистина много съм безкъсметна, и все ни се случват неща, които се случвали в 1 до 5 процента от случите  Shocked Педиатърът и той като ни види, знае, че пак сме изкарали от прахта някой забравен вирус или болест, която се е закътала от години. Но ще се оправим, както винаги...до следващия път  Sick
Леле, тук е празник на музиката и точно под прозореца има едни негри-скачат и свирят (или обратното) и една тонколона дъни, та пода ни вибрира. не знам как ще спим, не мога да понасям подобни агресии, аз обичам спокойствието.
Хайде, наоплаках се, а сега лека нощ  Laughing

# 172
  Добро Утро
 кафето днес е от нас

Много  случки са станали ,жалко че са свързани все с болести  и премеждия.
Лелка ,фр. Тони , Лулу,Енита   голяма прегръдка от нас и бързо оздравяване Praynig
Върлува много лош вирус, с Т и кашлица,пазете се!Масово познати са с бронхит пневмония
Ние днес пак ще ходим до личната да видим как е .Последно имаше кръв в ухото,правихме изследвания,но слава богу няма възпалителен процес и приключихме с антибиотика. Сега остана една остатъчна кашлица и сополите който не спират. А всичко идва от тях #2gunfire
За раните и аз съм много доволна от арниката/ аз я имам на мехлем/ за две ,три намазвания раните се оправят.
Не съм ви казвала ,но Марти преди 4 месеца / през март/ си изгори ръката на една печка. Цялата длан му беше в един голям мехур, възглавничките на пръстите и те. Тогава през какво минах  не е истина. В Пирогов му спукаха мехура без упойки и го превързаха,после ходихме на още 5-6 превръзки. После трябваше да  направим шина според ръката му. Когато свалихме превръзките почнахме да мажем с  един крем който го прави някаква жена от Костинброд. Цялото чудо беше за месец,вече изобщо не си личи какво е било

За спането и аз да си кажа. Мартин спи с лятна тънка  пижама от две части с къси гащи и къс ръкав. Спи при нас ,завит с чаршаф ,докато заспи после е постоянно отвит,не търпи нищо

Ох нещо се отнесох,извинете ме
хайде лек ден,макар че го дават дъжд

# 173
добро утро Grinning
за спането Теди спи по потник и памперс,и цяла вечер е от вид Peace

# 174
Добро утро!

Ах, колко съжалявам само, че няма слънце, а вали дъжд и кой знае кога ще спре, цялата седмица ще е дъждовна и мрачна......................................

Покахонтас-благодаря за кафенцето! Миличкият Марти и той е преживял доста неприятни ситуации! За пореден път се убеждавам, че при всеки се случват неприятности, които непрекъснато да ни държат в напрежение.
Енита-дано температурата е свързана със зъби, а не с нещо по-сериозно, стискам палци!

Ние сме добре, наспани, сега готвя и ще си скучаем цял ден вкъщи. Много мразя дъжд.

Хайде хубав ден на всички!

# 175
Здрасти мами!!!

Покахонтас,ужасна е случката с Марти.И Ивон зимата се залепи на печката с дърва в кухнята,но Слава Богу я видях на време,че не ми се сеща какво ни чакаше ooooh!

И тук вали дъжд,обаче аз съм доволна-поне успях да пооправя малко-хубаво ли е времето нищо не пипвам.Сменхме дограмата на нашата част от къщата,накарх свеки да изнесе всичко от една стая,детоя ползвахме за скалд и сега я направихме нещо като детска.Наредих всички играчки на Ивон вътре,кошарата,коша и още куп неща,стана хубаво.Дано свикне да си играе сама вече,че много е разлигавена.Нали в по-голямата част от живота и все сме били на Сандански,а тук само я лигавят,не дават глас да и с чуе и е...няма да ви разправям ooooh!Днес докато чистя и мия,2 пъти я затварях в другата стая да се нареве,да не ми надува главата-ааамаха,ти му говориш,то пак нейното си знае,няма да я бъде тая Crossing ArmsДа имахме и в Сф къде да я сложим да спи отделно,щях да и занеса и леглото в новата стая,да се учи да си спи сама Naughty

Май се отнесох Blush

Лу,как сте днес?

# 176
Здравейте!

Пакохонтас--Ужасно е с тези удари!Вече направо мисля да ходи Натито с каска!
Ще видим кога може да се видим че тази седмица го дават да вали !

Сега да почерпя за 3 месеца на млаката принцеска:

Ставам че трябва да давам на малкото да яде а само на компа кисна

# 177
Ех, Покахонтас, ама и преживяване сте имали.  Confused Добре поне, че всичко е завършило с оправяне.  ooooh! Моля те, пиши - може и на ЛС, какво е това кремче, което сте ползвали и откъде може да го взема?
Дивена, кога мина времето. Heart Eyes
Малко новини - Теди е пак проклета и бясна. Изводът - оправя се.  Mr. Green Още кашля, но е много по-малко от преди. Сашето обаче тази сутрин се събуди с почти 39 градуса температура. Много е отпаднал, нито иска да яде, нито нищо. И нослето му е запушено, а кашлицата много го мъчи. Дано утре вече да е по-добре. Теди се оправи с витаминки, еуфорбиум в носа и малко панадол, когато температурата беше изгаряща. Да видим дали при него това ще е достатъчно. Иначе АБ при мен изглежда взе да действа, защото като цяло ми е по-леко дишането. Общо взето това е.
Пожелавам хубав, макар и дъждовно-слънчево-непостоянен ден, на всички. Hug

# 178
Покахонтас честито мила.....лека бременност....  bouquet  bouquet  bouquet
Дивена, честито 3 месечие на малката бонбона....
Пиванова, кака така са станали "безбожно скъпи" прегледите при хомеопат?
Нашата ни взима по 5 лева?
Напоследък чувам, че доста хомеопати са си вдигнали цените....а уж е финансова криза....
В сряда заминаваме за Обзор за една седмица.Случайно някой да има ходене на там?
Честит Рожден ден на Позинезия.  bouquet  bouquet  bouquet

# 179
  • София
Здравейте Hug.
Яна, честита годишнина. Много любов и семейно щастие.
На всички болни и пострадали дечица бързо възстановяване Praynig. За мамите Лу, Тони, Енита, Лелка, Покахонтас, много прегръдки  Hug.
Сладкишче, давай координатите на вашата хомеопатка. Как 5 лв. #Crazy?! Аз вече писах, на мен двама са ми искали по 55 за първичен и по 20 лв. за всеки следващ преглед.
Дивена, честита месечинка на малката.
Ади, стискам ти палци всичко да е наред Praynig.
Още нещо щях да пиша, обаче забравих. Не е лесно с мойто ЕГН Mr. Green.
Това време ще ни умори всички Tired. Децата само мрънкат, че са си вкъщи. Обърна ли са къщата наопаки, а сутринта чистих и подреждах ooooh!, очаквам съседката отдолу да не й издържат нервите и да дойде да се кара, че много шум вдигат. Дано  синоптиците да са объркали прогнозата и дъжда и студа да са закратко, че всички ще се побъркаме като стоим затворени вкъщи Sad. А ние в неделя заминаваме на море... ooooh!.
Приятен следобед   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт