Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее!

• 16 918
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • В светлината на слънцето
Морска, страхотни новини.  Hug
Пива, стискам палци да не е алергия, а само някаква хремичка покрай променливото време.  Praynig Много сте хубави и двамата на снимките.  Heart Eyes

Яна, честит ти рожденик! Много да те обича, глези, слуша и само радости да ви носи у дома!

Кроки, направо ти завидях най-благородно за Страсбург.  Peace Днес ще потърсим арниката, дано я открием. В какви дози се пие? newsm78

# 46
Здравейте!!!

Яна,да ти е жива и здрава половинката  :bouquet:
Тоя месец много рожденници бре Hug

Морска,радвам се,че Теди е вече добре и дано му е за последно Hug

Пива,много сте хубави с Перси.А той има един убииствен поглед........

Ние бяхме на село,малко при прабабата на Ивон.Много си игра,обаче май се превъзбужда от слънцето-едвам я успах в 14:15,а друг път в 13:30 е заспала newsm78

# 47
Морска ,чудесни новини! Hug  bouquet
Пива ,фууу ,че красиво същество си имаш бре! Flutter Двамата сте за корица на списание! Sunglasses За нослето-скоро имал ли е хрема?Лъчо така си търкаше носа 2 седмици ,след като си излекува една досадна упорита хрема.Сякаш нещо го сърбеше там ,но вече не го прави. Rolling Eyes
Лулу ,за твоята настинка ,мога да ти препоръчам ферум фосфорикум 9CH по 5гр. ,5 дневно.Моя позната лекарка каза да го приемам така ,ако усетя ,че се разболявам.На Лъчо му давам или меркуриус сол. ,ако ми се струва червено гърлото или фер. фосф. ,ако се разсополиви.Клеевата тинктура също горещо я препотъчвам.Ти май имаш такава.Сякаш беше споменавала. newsm78 Скорошно оздравяване! Hug Сега кой ще ми линчува ,че давам такива съвети. Mr. Green
За Страсбург много се радвам ,само че така ще пътуваме из България следващите 2 седмици ,че като се настаним в хотела във Франция май само ще спим. Mr. Green А може и някое бебче да заформим. Laughing
Тони и Тоти ,Тулуза е на другия край на Франция,а аз тайничко се надявах да се срещнем. Tired Нищо ,де!Животът е пред нас -може би следващия път ще се засечем.Защо не и в България. Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 15:44 от крокодил

# 48
Ехооо, оцелявате ли в тая жега ?  newsm78 Ние се се барикадирали със затворени капаци, уж да не влиза топлото, но пак е тая.
Морска, хайде да няма вече болести до края на лятото. Радвам се, че малкият човек се оправя.
Анаморф, пуснах ти една покана във Facebook-a  Flutter Между впрочем, нали за утре беше аудиограмата (ако не ме лъже паметта) ? Стискам ви палци да мине мирно и кротко и резултатите да са добри.
Пива, аз Перси си го знам какъв е хубавец, но на тези снимки и ти си прекрасна. Много харесвам и картината до теб на последната снимка - старите къщи.
Ние излизаме да се изпечем на жаркото слънце. Има поне двама доволни.
Утре сутрин ще водим Антон при невролога, за странните кръвни проби. Очаквам много от тази среща-каквото и да е, дано поне скоро разберем какво му има. Най-лошо е неведението.
Хайде, чао за сега.

# 49
  • София
Здравейте  Hug.
Яна, да ти е жив и здрав рожденника baloni.
Морска, хубаво е, че Теди върви към подобрение Grinning.
Ира, Тони, за утре ще стискам палци за добри резултати Praynig.
Кроки, браво, че ще играете в Страстбург. Ходила съм там два пъти и града е прекрасен, има какво да се види Peace.
Пиванова, много сте хубави с Перси Heart Eyes. Стискам палци  на Перси да не е алергия Praynig.

Тази сутрин и ние водихме Ани на лекар, защото цяла седмица кашляше и педиатърката им ми каза да й давам "Мукоплант", но той този път не свърши работа и днес я заведохме при друга лекарка, че наистина има много случаи на бронхити и гнойни ангини и въпреки, че тя няма Т се притеснявах, да не е лепнала нещо. За щастие се оказа, че кашлицата е от задната хрема и сега ще я лекуваме със "Стеримар", капки за нос и витамин Ц. Гадното е, че исках преди да заминем на море да я ваксинираме против минингит, но сега ще чакаме Whistling.

Приятен следобед   bouquet.

# 50
Кроки,  Hug А за бебчето искрено го пожелавам.  Hug Hug Hug
Ани, да се оправя бързо Аничка.  Hug
Тони, Анаморф, стискам палци за утре.  Praynig

# 51
Toni i Toto и другите момичета мерси за плаците,но ние отказахме аудиограмата,логопедката ни каза,че няма нужда да го тормозим,детето чувало на 100 процента,иначе нямало да разбира какво му се говори,така,че поне това отпадна.А за  Тотончо силно се надявам всичко да е ок и да отпаднат всякакви притеснения и въпроси.
Пиванова,много сте лъчезарни и двамата с Перси Heart Eyes
Марти,бързо да и минава кашлицата на Ани и д аизкарате хубаво на морето Peace
Морска,браво на Тединцето,че бързо живна,юнак е той голям Wink
Димяни за пишока,аз не го забелвам от 9 месец изобщо,засега нямаме май проблем,тоест не се е възпалявал,но незнам,мисля да не го водя да му го цепят,от само себе си с времето да си го дърпа той след време и така...С тия пишоци и с тях разправии,ей не е леко на майчиното сърце...
Кроки,пожелавам Ви супер изкарване в Страсбург и успехи с пиесата   bouquet
Ние налепихме тапетите  за 10 часа на двете ни големи стени в спалнята,но стана много красиво,но зора  е голям Joy
Яна и на теб Честит Ти Рожденник,много да ви слуша и гледа Peace
Айде после пак... Mr. Green

# 52
Преди малко се прибрахме от Плевен. Невероятно е!!!

В този ред на мисли, искам да попитам, кои мацки бяха от там, защото смятам да се изнеса за известно време, а никой не познавам.
Ще ми е приятно да се запознаем лично.
http://media.snimka.bg/3325/012906258.jpg
http://media.snimka.bg/3325/012906267.jpg
http://media.snimka.bg/3325/012906278.jpg
http://media.snimka.bg/3325/012906285.jpg

# 53
Яна  bouquet

Кроки,хубави новини по край вас,да се на щракате,че да имаме после материал за гледане Grinning
Тони и Тото,стискам палци за утре Praynig
Ира Hug
Пиванова,страхотни снимки както винаги Heart Eyes

Теди,е значително по добре,от къде дойде това чудо не знам Rolling Eyes,хапва,пие повече вода,единственото което е гадно когато кашля,отхрачва и ги повръща храчките,цял ден чистя след него,иначе е весел,сега са се опнали на спалнята с тати и четат книжката за кученцето Джаф Crazy

Гале,много е хубава Калинката Heart Eyes

# 54
Сладкиш, чудна е Калинката.  Hug

# 55
  • София
Яна, честит ти рожденник!
Морска, хубаво е , че отхрачва, това освобождава бронхите. Дани ми беше с хроничен бронхит знам каквое, лекувах го до 3 г. с лекарства и аз също минах на хомеопатия, но това лечение е специфично и е убийствено като напрежение за родителя...
Ира, много красива рокля! дано да намерите халки, които ти харесват...
Кроки, завиждаме ви за плажа, макар, че има и неприяутни случки като тази, за която пишеш. Нямате ли уроци по плуване за малки?  Приятно и полезно изкарване в Страсбург... Моят нетактичен съвет е да не даваш рецепти , хомеопатията изисква доста познания и понякоге пиенето на лекарство, което не е точно, може само да задълбочи проблема...
Пиванова, много красив мъж, изглежда по-голям от 2 години.
Сладкиш, мнооого сладка Калина!

# 56
Кроки, ще имаме и други възможности за среща, сигурна съм  Wink
Сладкиш, сладки сте и двечките  Heart Eyes Хубавелки !

# 57
Добър вечер!!!

Сладкиш,страшотна е Кал-Мал,а ти си се стопила направо Shocked

Ние май сме с Варицела TiredПо цялото гръбче има пъпки,както и по крачетата.Не съм сигурна,защото няма Т,пък и днес бяхме на село,може да е полазено от нещо,макар че  не ми изглежда да е така.Не иска да яде много,нервна е ужасно,пък и от 3 вечери не заспива,ако не се скараме Crossing ArmsАко утре има нови пъпки,значи ни е пипнала шарката от онуй бебенце.

Френско Тони,успех при Невролога.Много щв ви стискам палци да няма нищо сериозно и да се отпусне малко и твоята душичка Hug
Моят Фейсбук профил е Адриана Добрева Heart Eyes

# 58
Ади, ами както се казва - на печелившите, честито.  Mr. Green Майтапа настрана - да я изкарате леко и безпроблемно.  Hug Моите и двамата не вдигнаха температура. Мажи пъпките с ментолов спирт да не сърбят и после ги тампонирай с памуче, топнато в бебешка пудра. И това е всичко. Пожелавам да я минете мноооого леко. Hug

# 59
Лу,те нали не са от самото начало мехури.?Защото нейните са само пъпки,наподобяващи тези от комар,но доколкото знам отначало са  такива,после се пълнят с течност.Цялото кръсче и по бедрата има за сега,но май няма да минем само с тях.
Нещо от вътре ми подсказва,че е баба Шарка,което значи,че най-вероятно е тя Thinking

Общи условия

Активация на акаунт