Да Кроки,всичко си изяжда.За сега обаче е само на салатки.Никаква манджичка не иска да сложи в устата.

!

Има страхотни модели в тези комбинации 

Милото детенце,дано утре е по-добре 
Аз пък на салатките най-много държа.
Общо взето той яде само картофи ,краставици ,хляб и мляко. 
Не я ли дърпахте при къпане?То и ние не сме супер редовни сякаш ,но сега покрай махането на памперса -по цял ден е гол и по цял ден си дърпа гагата.
Каквото и да решите ,дано да е най-правилното! 
Вале ,аз също горещо ви препоръчвам хомеопатия- знам ,че нямаш добри впечатления ,но си струва пак да опитате.Откакто се лекуваме с хомеопатия се родих.Лъчо не е боледувал сериозно от есента.А в едно се убедих :антибиотика води след себе си друг антибиотик!

Поканиха наш спектакъл и то директно в европарламента.
Много се вълнувам.Завършила съм езикова гимназия с френски език и най-накрая отивам във френскоговоряща държава!
На твое място веднага бих звъняла на педито. А ако се влоши или имаш и най-малкото съмнение за нещо, тичай направо в спешното. Дано обаче не се стига до там. Нали казват, че сънят лекува. Стискам палци утре Теди да се събуди в по-добро състояние.
Нагушкай го и го нацелувай мноооого силно от всички нас и го чакаме утре да бъде свеж и най-важното - здрав.
Аз смуча някакви пастили на д-р Тайс със салвия, които поне ми разкъртиха кашлицата и пия вит.С, но като цяло се чувствам като прегазена от валяк. Май ще трябва и сиропче да добавям.
Уф, писна ми. 

Жоро каза,че било вирус и затова не се влияела Т от аб,наложи се да дам панадол + компреси и успяхме да я смъкнем,сега отивам при него да си легна