И на теб съм сигурна, че ще ти стои супер.
А Алекс е много готин така късо подстриган, много хубаво му стои.
И ти е много умно детето, да знаеш. Моят дивак изобщо не поглежда пъзели, камо ли да ги реди. На него му дай да разрушава. Страхотно дете си имаш. 
Димяни, пъпките може да са избили, но е важно и последната да е избила. А коя е последната се съмнявам, че някой може да определи. Освен ако пъпките не са всичко на всичко 4-5. По принцип се смята, че след първото избиване на пъпка трябва да мине една седмица. Тогава вече детето не е заразно. Предполагам, че за да го изкара майката навън, детето вече не е под карантина. Ама знам ли, то вече има всякакви хора. На нищо вече не се учудвам честно казано. Абе дано ви се размине, но и да я прихване Райчето, не се притеснявай - поне една беля по-малко ще имате на главата в по-късни години.
И Валката е минат с машинката миналата събота ама какъвто е дебелан е като някое бурче 

,от вчера сутринта е с сополи,но хремата е задна,няма нужда да споменавам ,че цяла нощ не съм спала
,за сега Т няма,дано и да няма
Ще бъдеш прелестна с нея и с малката чантичка. А за детенцето - браво ! Не разбирам и аз от какво може да се е подтиснал в толкова ранна възраст, но ще проговори , не се тревожи. Аз вече си го представям бъдещ гений в областта на точните науки, с това логическо мислене (не се шегувам).
Ето малко снимки на който му се гледа.

. Пожелавам на Теди бързо да зарастне раната и бързо да се отърси от стреса
.
Можеше да стане голяма беля!Добре ,че с баща му бяхме на метър и половина от него и че явно в тази поза не е могъл да си поеме въздух.
Така ,че ,мами внимавайте с тях!Лъчо отдавна не е пил АБ ,но преди това- 4 пъти и то докато му никнат зъбките!